icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova s ovulacnymi nemám skúsenosti ale ja mam 28-29 DC cely zivot a mne uz duchov z ranného mocu ukazovalo 18-19DC a jemne ružové ciarocky uz 22-23 DC a 2 dni pred očakávaným menzesom som uz mala pekne svetloruzove ciarocky.... Tak vyskúšaj urobiť test tehotensky😊

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 robíš si aj grafy BT? Nahoď sem nejaký nech pozrieme 🙂

monicka9
7. nov 2014

Ja som dnes 17 DC tak cca v pondelok vyskúšam spraviť test ale nemusí este byt pozitívny tento mesiac lebo som len 2 mesiaci po kyretazi aby ma dr nezdrbkal ze skoro... Kázal sa po 3 mesiacoch snažiť.... No mali sme nechránený sex tento mesiac ale pred ovulkou 4-5 dni okolo 10 DC a az po ovulke 2-3 dni tak ze ak by to teraz vyšlo tak by to bolo dost mezvycajne mimo ovulka ale zase nic nie je nemožne.... Po prvej kyretazi minuly rok sme sa začali snažiť o 2 mesiace a vyšlo nám to aj tak za 8 mesiacov tak ze som zvedavá...

julypetkova
7. nov 2014

@snubenci08 20DC ,myslis zeby mohlo byt daco vidno? ci to az neskor skusit?

julypetkova
7. nov 2014

@monicka9 tehu som tiez urobila a,le tam slaby dusik ze ani ked ho odfotim tak by honebolo vidno ☹

butterfly333
7. nov 2014

@snubenci08 áno robím no nejde mi ho sem dať som tu cez fon Nemám PC. Ten graf je tá ružová knižka.

butterfly333
7. nov 2014

@julypetkova Ahoj koľko si DPO a aký máš cyklus?

butterfly333
7. nov 2014

@katkatonkova Ajoj Moja no už som doma ešte sme s malou behali po obchodoch. No čo ti poviem čo sa nám stalo na kardiologii prišli sme tam akurát vyšla sestrička tak som jej povedala že sme prišli na zatažove testy s malou a ona že na dnes nemá nikoho takého obj na testy no ja že áno na dnes tak pozerala do papierov a ona že ale vy ste boli obj na 7.10 no ja som prišla 7.11 som sa sekla o mesiac tak sme sa zasmiali zo sestričkou no musela nás preobjednat. Nechápem ako som sa mohla tak pomýliť vždy si to zapisujem do kalendára no mala som aj toto no o mesiac neskôr. 🙂

momamo
7. nov 2014

@julypetkova aky mas cyklus? Ked si uz tak velmi netrpezliva, tak si sprav. Mohlo by ti nieco ukazat ale az od 12 DPO hore, nakolko uhniezdenie trva individualne tych 5-12 dni

katkatonkova
7. nov 2014

@butterfly333 haahahahaaa...no pekne teda...aspon ste si s dcerou peknu prechadzku urobili....ja este makam v praci no o druhej idem domov....a tam ma caka dalsia robota....sa normalne tesim do postele...na ten kluuuud..... 😀 😀 😀

snubenci08
7. nov 2014

@julypetkova ako dlho máš po ovu a aký dlhý cyklus?

butterfly333
7. nov 2014

@katkatonkova áno boli sme na pizzu. No teraz som doma oddychujem. Som písala vedúcemu nech mi dá aj na dnes dovolenku mám nočnú a už sa mi nechce a chcela by som by pri mužovi nieje mu dobre z tých infuzii. Ozaj chcem sa spýtať tento týždeň mávam každý deň kyselinu čo nezvyknem mávať nevieš čo to môže byť? Viem že aj z jedla no zatiaľ som ju už vyše pol roka nemala a jem to isté aj pečivo chlieb kysnute cesto atď no do teraz som z toho kyselinu nemala.

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 aký máš fon

butterfly333
7. nov 2014

@snubenci08 HTC desire 310

katkatonkova
7. nov 2014

@butterfly333 aj mi sme si nakoniec vcera pizzu objednali....ja to tiez mavam obcas kyselinu, hlavne tie dni po ovu....niekde pisu ze je to priznak tehu...no aj nemusi.....

butterfly333
7. nov 2014

@katkatonkova ja to pravé nikdy nemavam a ešte som si tak nedávno vravela že už som nemala kyselinu aj vyše pol roka. A tento týždeň ju mám od pondelka. Ja viem je to skoro som len 6DPO a 21DC tak neviem ja dúfam verím že to bude tehu. A ty ako sa mi máš?

katkatonkova
7. nov 2014

@butterfly333 mame sa dobre...konecne sa nam zvikendieva...zajtra ideme k svokre na obed...mala narodky...takze bude salat a rezne...aspon nemusim varit...ale aj tam ma zajtra caka kopec roboty....a muz zas este okolo domu bude robit kym sa da....mrsula este je...no taka ze na vlozke minimum....od kedy sa snazime o male tak mam stale takuto mrsulu....tak neviem...uvidim jak v stredu doadnem u dokynky...co mi oovie a ci mi nieco predpise...

butterfly333
7. nov 2014

@katkatonkova a tehu test si neskušala? Keď ju máš takú slabú či to takú mavaš? Tak taký dobrý obedik u svokry by som si dala no žiaľ už nežije.

katkatonkova
7. nov 2014

@butterfly333 neskusala som tehu testik....posledne 5 mesiacov ju tak mavam...niekedy aj 4 dni a niekedy je takato....nebudem testuvat bo v stredu idem k doky tak ma kukne....ale chcem to uz zacat normalnne riesit...radsej pojdem po novom roku do nejakeho centra, starky odovzda nezbednikov a uvidime co dalej....

butterfly333
7. nov 2014

@katkatonkova tak dúfam že to bude dobré a že doktor pomôže aby si bola už tehu.

katkatonkova
7. nov 2014

@butterfly333 dufam aj ja...tento rok to este dobojujeme vlastnymi silami...a uvidime ako dopadneme......

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova pozerám ze 20DC si. Tak to uz duch moze byt ale na fotke by to nebolo vidno iba keď by sa ti dalo odfotiť v inom svetle na mobile vtedy mi to bolo vidieť na teste //. No počkaj 2-3 dni a správ test a kedže uz teraz je duch tak ak sa plodík udrží tak 2 dni pred očakávaným menzesom uz by mala byt jemná ružová čiarka držím palce...😊 posledný menzes si mala kedy,???? Ja 22.10. A menzes očakávam 18.11-19.11. Lebo mávam presne😊

engie2
7. nov 2014

@katkatonkova ako Ta tak citam, presne takto to mame naplanovane my... snazime sa od augusta, netvrdim, ze je to dlha doba, ALE, je tu to ALE, mame 31 / 36 rokov... nikdy som neskusala otehotniet, ani priatel to so ziadnou neskusal, takze absolutne netusime o svojej plodnosti/neplodnosti. Preventivne prehliadky u gynekologa nepovazujem za vysetrenia v tomto smer.. pretoze sa nezameriavali nikdy na tuto oblast.

Takze tiez sme si tak povedali, do konca roka volny priebeh, po novom roku ideme na vysetrenia - ci mame prirode pomoct alebo proste len skusat dalej. Uz nemame 20, takze nemyslim, ze je nutne cakat rok. Snad nas nikto nevyrazi. Budeme sa potom informovat 🙂 Kam sa Vy chystate, ak to nie je tajne?

katkatonkova
7. nov 2014

@engie2 vcera sme sa s muzom tak o tom bavili...ze asi nebude nieco v poriadku no mi mame 36/39...takze u nas je to uz horsie...preto uvidime co bude...no este nevieme do akeho.....ale urcite asi niekde v bratislave...tam to mame na skok....alebo sa skusime svagra opytat bo aj oni boli nuteni to takto riesit nakolko ta jeho mala problemy so srdcom.....a teraz maju 10 mesacne deculo....no oni sa snazili strasne dlho...aj niekolko rokov...asi 3...tak my zas nemame tolko vela casu.....

zarita59
7. nov 2014

čaute babizne😊 už mi skončila mrcha...tak teraz mi poradťe ako mám čo najlepsie zistiť kedy sa máme snažiť....ďakujeeem 😘😘😘

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 a keď podržíš tlacidlo vypínania, zobrazí sa ti nejaká ponuka, alebo sa tel len vypne?

snubenci08
7. nov 2014

@zarita59 vieš kedy máš ovu?

julypetkova
7. nov 2014

@momamo no ved to, ze som strane netrpezliva a povedala som si ze uz nic netestujem ,najskor az 3-4 dni pred menzesom,nakolko som skusila ovu test aj tehu test ,tak tehu je len slabuliky dusik a ovu je prva ciarka zlava slaba a druha silna ,tak uz v tom mam zmetok a netestujem nic 😕

julypetkova
7. nov 2014

@snubenci08 ja mam 27-28 dnovy cyklus a teraz som asi 10 DP oplodneni

zarita59
7. nov 2014

@snubenci08 sak to, že neviem...nemala som dovod to riesit lebo som dost mlada a lebo chceme prve babo....