icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

zuzka337
autor
9. nov 2014

@momamo tak ja som si oba teatovala vcera,mala som nuake divne bolesti podbrusku tak som skusala ale ostala som prekvapena ked na ovu sa objavila druha ciarka ono mam cakat 10min kym sa ukaze vysledok ale uz po par min.sa tam zacala crtat ta ciarka ale niak som to nestudovala ked sa na tehu.nezjavila ale dnes som ai tu citala ze aj ovu ukaze tehu.tak som ostala prekvapena 🙂 ono aj pred tym som si robila 2x test z nudy a a bola som tehotna ale teraz asi nie :(

snubenci08
9. nov 2014

@zuzka337 na ovu testoch sú vždy dve čiarky, aspoň ja to tak vždy mám, len pri ovu je testovacia silnejšia. Takže na toto sa moc nespoliehaj. Skús vydržať, aj keď viem že to je dosť ťažké a urob test až keď tak deň pred MS

snubenci08
9. nov 2014

@magda_sandorova k lekárovi sa chodí tak cca 3 týždne po pozitívnom teste. Skús ráno a uvidíš

zuzka337
autor
9. nov 2014

@snubenci08 tak ja som do teraz nemala preto aom ostala prekvapena a v soku ze ci tomu šiši :D ja sa prave na to vobec nespolieham kedze tento mesiac sme niakp nesnazili :(

momamo
9. nov 2014

@zuzka337 ano jasne ze sa ti ukazala a aj ze hned, lebo to je vzdy na ovulacnych! Pozitivny vysledok teda tehotenstvo sa ukaze len vtedy ked ju mas rovnako silnu alebo silnejsiu ako kontrolnu, chapes? Aj keby si nebola tehotna, tak ta testovacia je tam vzdy

koka231
9. nov 2014

Vidite tam nieco alebo si len namyslam do ms mam cca 7 dni nie je to skoro?

zuzka337
autor
9. nov 2014

@momamo ale ved v pohode chapem ja som len chcrla vediet ci tam je taka moznost,a ona sa neukatala aj tak hned a neviem ci potom zosilnela alebo nie ked ze som to vyhodila a aj v den ovu mi ukaze pozitivny az po niekolkyh minutach min.4-5min a toto som mala asi 2ani to nie 🙂

zuzka337
autor
9. nov 2014

@koka231 ja tam vidim i ked zatial ducha ale dufam,ze za par dni bude zretelnejsia//a skus urobit lepsiu foto 🙂

momamo
9. nov 2014

@koka231 ja tam na tejto foto nic nevidim, skus lepsie odfotit 😉

momamo
9. nov 2014

@zuzka337 pohoda 😀 Takze nam z toho vyslo ze taka moznost nieje .. Pockaj este aspon 5 dni do ms potom by ti uz tehotensky mozno mohol aj nieco ukazat! Aj ked kazde telo je ine, mne pri prvej dcere test vysiel az 1 po meskani ms.

koka231
9. nov 2014

@zuzka337
@momamo lepsie mi to nejde odfotit

butterfly333
9. nov 2014

@zuzka337 Dúfam že máš pravdu uz sa neviem dočkať.

luly3
9. nov 2014

@koka231 ja tam vidím 🙂 aj ja som mala takého dúšika pred 3 rokma a v v postielke mám 3 ročného syna 😀 zajtra testny ak tam bude, si 😉 😉 😉

koka231
9. nov 2014

@luly3 lenze som len 22dc do mrchy este cca 7 dni mam pockat?

luly3
9. nov 2014

@koka231 natom nezáleží koľko dní si od mrchy, záleží natom kedy sa embryo uchytí a tvoje telo začne vyločovať HCG, do koľkých minut sa ti tam druha čiarka objavila????? ak to tam vyšla hneď tak si, ak po pol hodine tak niektoré testy to robia a vtedy je test falošný 😉

mamulienka30
9. nov 2014

@koka231 - je tam ciarka, ovulacia mohla byt skoro a aj sa skoro uhniezdilo, testni o dva dni este raz ;)

butterfly333
9. nov 2014

@koka231 ja som 23DC a 8 dní do ms no neodvazim sa robiť test inak mi brucho nafuklo že ledva som zapla rifle môže to byť?

monicka9
9. nov 2014

@zuzka337 no 1000% nám to vyjde urcite verím tomu😊a kedy si mala kyrety? Tento rok? A v ktorom tyzdni tehu?? Mala si pomedzi to aj spontánne potraty bez kyretaze?? Ja som mala obe kyretaze v 9tt prvy bol minuly rok v novembri a druhý bol tento rok v septembri čiže som uz 2 mesiace po potrate a uz si nedávame pozor možno to vyjde teraz a možno neskor😊ale priebehu 2 rokov som mala aj spontánne potraty v 6tt. Nejaké vysetrenia som absolvovala a este ma nejaké čakajú teraz v novembri😊

monicka9
9. nov 2014

@koka231 jeej veď to je peknučká svetla ružová ciarocka😊😊😊👍

koka231
9. nov 2014

@luly3 nebolo to po pol hodine bolo to skor ..teda skor mi to ukazalo

koka231
9. nov 2014

@butterfly333 ja som si preto robila skor lebo uz tyzden ma boli podbrusko

luly3
9. nov 2014

@koka231 noooo tak to vyzerá potom nádejne 😉 😉 😉

koka231
9. nov 2014

@luly3 nechcem sa tesit dopredu este tak cakam len ma uz tyzden boli podbrusko a dnes mam citlive bradavky na dotyk a som aj nafuknuta

butterfly333
9. nov 2014

@koka231 a máš aj iné príznaky? Mala cítila si uhniezdovanie? Či nejaké to špinenie? Lebo ja zatiaľ nie. Som 8DPO a meriaš si BT?

koka231
9. nov 2014

@butterfly333 minuly vikend som mala slaboruzovy vytok dva dni a od vtedy ma aj boli to podbrusko

koka231
9. nov 2014

@butterfly333 to vychadzalo na 13ty 14ty den cyklu

butterfly333
9. nov 2014

@koka231 13-14 deň cyklu? Nie DPO?

butterfly333
9. nov 2014

@koka231 či to bolo to špinenie? 13-14 DC? Nejak skoro či?

koka231
9. nov 2014

@butterfly333 no asi den cyklu to bol ratane od prveho dna poslednej menstruacie

butterfly333
9. nov 2014

@koka231 a To tak skoro si mala to spinenie? A ovu potom bola kedy? Ja som mala 18.10 ms a na 115DC som malé ovu a od ovu som dnes 8den.