Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@zuzka337 na ovu testoch sú vždy dve čiarky, aspoň ja to tak vždy mám, len pri ovu je testovacia silnejšia. Takže na toto sa moc nespoliehaj. Skús vydržať, aj keď viem že to je dosť ťažké a urob test až keď tak deň pred MS
@magda_sandorova k lekárovi sa chodí tak cca 3 týždne po pozitívnom teste. Skús ráno a uvidíš
@snubenci08 tak ja som do teraz nemala preto aom ostala prekvapena a v soku ze ci tomu šiši :D ja sa prave na to vobec nespolieham kedze tento mesiac sme niakp nesnazili :(
@momamo ale ved v pohode chapem ja som len chcrla vediet ci tam je taka moznost,a ona sa neukatala aj tak hned a neviem ci potom zosilnela alebo nie ked ze som to vyhodila a aj v den ovu mi ukaze pozitivny az po niekolkyh minutach min.4-5min a toto som mala asi 2ani to nie 🙂
@zuzka337 Dúfam že máš pravdu uz sa neviem dočkať.
@koka231 - je tam ciarka, ovulacia mohla byt skoro a aj sa skoro uhniezdilo, testni o dva dni este raz ;)
@koka231 ja som 23DC a 8 dní do ms no neodvazim sa robiť test inak mi brucho nafuklo že ledva som zapla rifle môže to byť?
@zuzka337 no 1000% nám to vyjde urcite verím tomu😊a kedy si mala kyrety? Tento rok? A v ktorom tyzdni tehu?? Mala si pomedzi to aj spontánne potraty bez kyretaze?? Ja som mala obe kyretaze v 9tt prvy bol minuly rok v novembri a druhý bol tento rok v septembri čiže som uz 2 mesiace po potrate a uz si nedávame pozor možno to vyjde teraz a možno neskor😊ale priebehu 2 rokov som mala aj spontánne potraty v 6tt. Nejaké vysetrenia som absolvovala a este ma nejaké čakajú teraz v novembri😊
@butterfly333 ja som si preto robila skor lebo uz tyzden ma boli podbrusko
@koka231 a máš aj iné príznaky? Mala cítila si uhniezdovanie? Či nejaké to špinenie? Lebo ja zatiaľ nie. Som 8DPO a meriaš si BT?
@butterfly333 minuly vikend som mala slaboruzovy vytok dva dni a od vtedy ma aj boli to podbrusko
@butterfly333 to vychadzalo na 13ty 14ty den cyklu
@koka231 13-14 deň cyklu? Nie DPO?
@koka231 či to bolo to špinenie? 13-14 DC? Nejak skoro či?
@butterfly333 no asi den cyklu to bol ratane od prveho dna poslednej menstruacie
@koka231 a To tak skoro si mala to spinenie? A ovu potom bola kedy? Ja som mala 18.10 ms a na 115DC som malé ovu a od ovu som dnes 8den.

@momamo tak ja som si oba teatovala vcera,mala som nuake divne bolesti podbrusku tak som skusala ale ostala som prekvapena ked na ovu sa objavila druha ciarka ono mam cakat 10min kym sa ukaze vysledok ale uz po par min.sa tam zacala crtat ta ciarka ale niak som to nestudovala ked sa na tehu.nezjavila ale dnes som ai tu citala ze aj ovu ukaze tehu.tak som ostala prekvapena 🙂 ono aj pred tym som si robila 2x test z nudy a a bola som tehotna ale teraz asi nie :(