Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 ja fakt neviem ako je to mozne :-/ tiez som stoho mimo
@katkatonkova ahoj moja tak si sa napapala? No ja mám nejaké nafuknute brucho už 7dni no vôbec sa neprejedam ledva som dnes rifle zapla To prečo?
@katkatonkova tak test uz je jasny, kramy ziadne, spinenie som nemala vobec, raz nieco malicke... prsia ma bolia jak svet, bradavky mam vacsie, v noci neviem spat, v kuse ma nafukuje, miesto rannych mam vecerne nevolnosti.. co ti poviem.. krasa tehotenstva. som myselal ze nevyspata budem az po porode.. ale tak bolesti v podbrusku nemam silne, takze snad male je tam kde ma byt 😎 a uz som pribrala asi 2kg.. zajtra mam ist na sono do porodnickeho centra, tak uvidime co povedia.... prenatalne vitaminy nejako neviem ci brat, radsej si citam v com je ktory b vitamin a jem zeleninu, maso atd v ktorom je, nejako nechcem rodit 5kg dieta. tak uvidime..
@koka231 tak držím palce dúfam že to je tehu aj ja sa už neviem dočkať.
@nanervy_2 gratulujem super. A v ktorom dni DPO si mala či nemala to špinenie? A robíš si aj graf? A tie prsia od kedy také citlivé máš?
@butterfly333 dakujem velmi pekne 🙂
@butterfly333 teplotny graf? ten som si prestala robit ked uz mi meskala ms 5 dni. ovu som podla aplikacie mala mat okolo 19.10., ale neviem naisto, meranie teploty a ovu testy som si kupila az potom, bola som presvedcena ze nic z toho, lebo nic mi nebolo, takze merat som si zacala tak tyzden pred ms a tie teploty mi neklesali.. tak mi vlastne trklo ze nieco... dnes som 35DC, takze dpo je tak 21, ze? toto neviem ako sa to rata.
spinenim by som to ani nenazvala, predvcerom som mala rano len taku malinku tmavohnedu skvrnku, dovtedy, ani odvtedy vobec nic...
@butterfly333 to nafuknute brucho som mavala aj ja po ovu...maternica sa roztahuje vzdy po ovu..a tiez som mavala aj take tvrde brusko....no bola som jak v piatom mesiaci...no ked dosla mrcha tak to vsetko preslo....salatik bol super aj rezniky....najprv chcela ze urobi nejaku specialitu ale svokor povedal ze aj tak nam chutia rezne a salat tak ho urobila....aj nam domov zabalila....
@katkatonkova nam tak bali moja mamka domov, super vec 😎
@butterfly333 tiez pred ms som zvykla byt nafuknuta, takze to nemusi nic znamenat.. ale sa mi zda ze si spominala nieco o tom ze mas vyssie teploity, ci sa mi to len zda?
@koka231 no niečo tam je určite, len dá mi zdá dosť skoro, že by ti test ukázal takého ducha. Ako máš dlhý cyklus a kedy ovu?
@snubenci08 ved aj mne sa to zda ze skoro dlhy no neviem cca 29-32dnovy a ovu ani len netusim nesledovala som si ju
@nanervy_2 No super tak držím palčeky aby bolo všetko v poriadku. Ja dnes len 8DPO no žiadne špinenie aj keď teploty stále hore.
@katkatonkova no ja si nepamätám že by som mala nafuknute brucho cez ovu to by som si všimla v robote na montérkach. No veď uvidìš dúfam že sa zadarilo.
@nanervy_2 áno pred ovu teplota 36,5-36,6 no od ovu 37,1-36,9 dnes 37,0.
@zuzka337 Jooj moja ja som zase velmi pozitívny človek a to ma poháňa vpred😊musíš VERIŤ ze ta čaká zdravé tehotenstvo😊ja sa proste nevzdám viem ze sa môj sen a túžba o veľkej rodinke vyplni😊MUSÍ!!!😂😂😂a ja ta budem podporovať👍 uvidis ze za chvíľku sa budeme tešiť z našich // a veľkých brusiek😊👍 ja mam pravidelný 28 dňový cyklus. Dnes som 19 DC.. V stredu vyskúšam spraviť testik či uz daky duch bude😂
Ahoj ja som dnes spapala poslednú tabletku a po mrche pôjdeme nato, len mám troška obavu lebo som užívala tabletky skoro 10 rokov
@butterfly333 budem drzat prsty nech ti to neklesne ;)
@momamo a ked som ho drzala v rukach to bolo este lepsie vidno aj manzel nan pozeral najskor som nechcela mu nic hovorit ale nevydrzala som to ...sice bol dnes vecer robeny cca o pol siestej rano by to mohlo byt viac vydno keby si skusim spravit?nevadi ze som na nocnej a rano si spravim test
@nanervy_2 no ja ho cítim nafuknute 2týždeň pred ms aj prsia ma boleli a týždeň som mala pálenie zahy. Dúfam že budem aj ja tehu veľmi by som si to priala a bezproblémové tehu to som nikdy nezažila.
@koka231 dakujem 🙂
@monicka9 jej ty si zlata s teba naozaj ide velmi dobra energia 🙂 snad mas pravdu 🙂 ale naozaj si velmi mila,mno ja ak dobre pocitam tak uz som 24dc a vcera som si robila test a len / ☹ ja by som mala dost mrchu okolo 15.11.tak uvidim i ked uz viem ze dojde :( ale tak snad sa nam co skoro podari mat malinke 🙂
@monicka9 a ms máš kedy mať? Ja som dnes 23DC no na test je asi skoro.či
@zuzka337 meriaš si aj BT?
@koka231 podla mna si dalsi sprav v utorok, kazdy druhy den nakolko ti teraz len stupa HCG a ak si naozaj tehotna tak v utorok ti to uz podla mna ukaze na beton peknu ciarku!!
Ked si uz raz tehotna a HCG ti v tele stupa tak je uplne jedno kedy si test spravis, mne osobne vzdy najlepsie pri prvej dcerke vychadzal vecer logicky, nakolko dnom co dnom HCG stupalo. Ale podla mna to tam mas, si tehotna

Caute bosorenkyyy..takze ja po skvelom obede u svokry....uz len doma spokojne odfukujem...inac vcera som zacala pit alchemilkovy caj tak uvidime jak zaposobi...pijem ho 2 x denne rano a vecer...mate s nim niekto nejake skusenosti?...tehulkam velka gratulacia a tisko zavidim...takze tehulky nase posielajte nam tehu virusiky...a hlavne @nanervy_2 ...ty posielaj najviac tehu virusikov...budeme chytat....