Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Zeny dnes je tu nejako ticho, co vsetky plodite a dorabate uska a nosteky 😀
@koka231 no možno ma tu niekto vysmeje, ale ja tam čiarku vidím. Skús o dva dni, HCG rastie obdeň.
@koka231 kúp mamatest. Ten je na trhu najlepší
@snubenci08 a @koka231 alebo pockat do prichodu ms a spravit digi .. Ja celkovo uz testom velmi neverim co sa snazime, tak kazdy mesiac mi duchuju a je jedno aky to je test.
@momamo aj ja po zeram, som tu skoro od rána, a furt tu pomaly nikoho nie je. 😀
@snubenci08 😀 😀 o chvilku sa to tu zacne kopit, pockaj 😉
@nanervy_2 moooc gratulujem, nech ide všetko tak ako má, Ps: pošli nám tehu bacily 😀
@momamo čakám, ale už mi aj hlava padá pomaly. Vždy sa to tu nakopí, keď ja zaspím.😀
@snubenci08 ja sa uz pomala chystam do postele. Rano ma uz bude budit nas maly tajfun 😀
@momamo aj ja sa chystám, tak prajem pekné sny 🙂
@nanervy_2 super tak gratulujem a prajem aby to dobre dopadlo držím palce.
@snubenci08
@momamo skusim este pockat sak sa nikam nepnahlam nie? 🙂 co ma prist tak to pride 🙂 ale asi si pockam na tu mrchu ci si to nerozmysli a da mi pokoj na 9mesiacou 🙂
Dobré ránko žienky tak ako dnes?? 🙂
@butterfly333 ahoj ty ako? Ja dnes 37. Strašne sa modlim aby sa udržala. :-/
@koka231 presne, čo má prísť nezmeníš. 😉
@snubenci08 @butterfly333 caute bosorenky...no pekne teplotka..podla mna ste aj tehu....ja dnes pomaly zacinam zase 36,47...vcera 36,40....zajtra gyndoska ma caka tak uvidime....
@snubenci08 ahoj aj ja dnes 37,9 včera 36,8. Tak dúfam že sa tu udrží. Dnes som 25DC 10DPO tak sa modlim aby to bolo ok.A ty aj máš nejaké príznaky?
@katkatonkova ahoj moja no dúfam že máš pravdu teplota oproti včera stúpla z 36,8 dnes 37,0 no do mrchu 6dní tak dúfam že už nepríde.
@butterfly333 to uz by si pomaly aj testovat mohla....inac teplta dnes 37,9???:..neni to nejak moc.....?
@butterfly333 37,9??? Nie si chorá?
@katkatonkova ja som len 7DPO, ešte 5 dní do MS. 😒
@butterfly333 príznaky nemám vôbec žiadne a ty?
@snubenci08
@katkatonkova bože som sa sekla to je 37,0 🙂
@snubenci08 áno ja zatiaľ žiadne len to čo som už písala nafuknute brucho pálenie zahy to má týždeň trspilo. Aneviem ja nemavam ani pred ms zžiadne bolesti.
@snubenci08 skúsim poslať graf no neviem či tam dačo uvidíte to som odfotila.
@katkatonkova

@koka231 to moze byt kludne muzska jesitnost.. radsej povedat ze nechcem dieta akoby sa malo na to prist ze jeho spermie su zle.. nie kazdy muz to vezme v pohode.. kamoskin manzel ked dosli na to ze aj jeho spermie su zle sa vobec odmietal na tuto temu bavit.. az neskor (to trvalo mesiace) kym to spracoval...