Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@katkatonkova máš pravdu moja čo má prísť príde. A máme byť teraz tehu tak nech smeeeee . 🙂 😉 😉
Ahojte, ja som dneska sice 14DPO ale kedze mi vcera klesla teplota o 0,1 a aj dnes ( aj ked som merala o pol hodinu skor) tak ju uz ocakavam kazdu chvilu, uz vcera som myslela ze pride - neprisla a zatial ani dnes...takze si myslim ze sa zmestim este do novembroveho snazenia 🙂
@zuzik1927 držím palce a dúfam že to bude tehu. 🙂
@katkatonkova ja som akurát dovarila, tak aspoň chvíľu bez myslenia na tehu. 😀
@zuzik1927 nerobíš si graf? Ak áno hoď ho sem
@butterfly333 ni mam pocit ze z toho uz tehu nebude 🙂 lebo tym ze klesla teplota teraz na 14DPO uz tomu nedavam nadej
@snubenci08 robim si graf...o chvilu pridam 🙂
Ahojte, tak ja uz druhy den dost citim pobolievanie v podbrusku akoby mala ms prist, sem tam citlive prsia, vytok 🙂
Bud zas PMS alebo ako pri prvej dcerke, som si bola kazdym dnom ista ze ms pride a neprisla, citila som sa tiez na PMS 😀
Som zvedava co sa z tohto vykluje 😀 Dnes 23DC a 11DPO
A vy ako? Pribudla nova tehulka?
@momamo ahoj aj ja som 23DC a 10DPO teploty sa držia hore tak dúfam že sa zadarilo. Držím palce.
@butterfly333 aj ja ti drzim palce 😉
@butterfly333
@snubenci08 tak baby tu je moj graf, velke nadeje uz tomu nedavam, bud pride este dnes, alebo zajtra klesne este viac a pride...mam nizsie teploty lebo meriam 5.20 rano 😉
@zuzik1927 no neviem aj mne to tak pripada keď už začala klesať ☹ veľká škoda no je mi to ľúto ale treba hlavu hore a ďalší mesiac to už určite vìde.
@butterfly333 tak dufam ze to pride uz cim skor, uz vcera som vedela ze asi nic z toho, len som dneska cakala vacsi pokles..len nech uz pride, a moze zacat dalsi cyklus 🙂
@zuzik1927 a koľko ste sa snažili pred ovu a cez aj po?
@butterfly333 praveze tento mesiac sme to "flakali" ovu bola v urotok a my sme boli v nedelu naposledy spolu, takze sa velmi ani necudujem...len ja som mala stale dlhe cykly ovu okolo 30DC aj viac...a aj to som zistila az ked som zacala merat BT, pred cca 3 mesiacami som zacala brat nosifol a odvtedy ovu raz na 15DC raz 22DC a teraz 19DC..tak snad sa aj toto znormalizuje a vystihneme ovu castejsie..
@zuzik1927 ahoj...a neskusala si testnut sa?....
@zuzik1927 tak držím palce aby sa zadarilo. Ja som mala ovu 15DC a snažili sme sa aj pred aj cez aj po ovu cca 10x. Tak sa modlim a dúfam že to vyšlo a že sa zadarilo.
@snubenci08 no vidis jaka si sikovnaaa..a co dobreho si varila...daj tip....zmenime temu...novemrove snazilkovske varenie.... 😀 😀 😀
@zuzik1927 no ja meriam len prvý mesiac, ale podľa mňa máš teplotu ešte dosť vysoko nad krivkou, nie?
@katkatonkova ja som mala reznik zo šalátom no o pár min ma čaká práca takže trochu aspoň zabudem na toto . Len dúfam že sa zadarilo uvidím v nedeľu. Tak pekný dnìk vám prajem babenky moje. 🙂 🙂 🙂
@katkatonkova ahoj neskusala som, pre istotu som si nekupila testy aby ma to nelakalo..mala som v plane podla dnesnej teploty skocit do lekarne a testnut..ale tak hned rano ma presvedcila nech nejdem 😀
@butterfly333 juuj tak vam by to teda mohlo vyjst, vyuzili ste ju naplno, tak drzim palce 😉
@snubenci08 no ako ano, stale je vysoko, ale myslim ze pomalicky klesa a zajtra uz padne..ja akoze tiez sa do toho velmi nerozumiem 😀
@katkatonkova 😀 tak dnes zeleninová polievka, slaný koláč a deťom ako dezert sladké cestoviny. 🙂
@zuzik1927 ďakujem aj ja dúfam že nám to vìde že sa zadarilo. A držím aj tebe.
@zuzik1927 možno sa ešte spamätá a vyskočí. Držím palce. Ale ja by som tiež nečakala a testla, ak už čakáš MS
@snubenci08 no ved ja som zvykla mat LF 10dnovu, cize to by uz meskala...ale tento cyklus som brala B6 na jej predlzenie, cize podla mna len kvoli tomu je dlhsia, takze ms nemeska.. 🙂
@zuzik1927 myslíš že by tá b6 zabrala tak rýchlo? Aj keby podľa mňa predĺžené DPO z 10 na 14 už je dosť nie? Teda určite niesom expert, to len moje domnienky. 😀
@snubenci08 no tak brala som od 1DC tak podla mna moze byt, ale tiez neviem :D ale pocity na mrchu uz od vcera..a stale nic, teda zatial..chodim na WC a tam max. vytok..neviem no..keby som nemerala aj by som testla ale pri tej teplote...

@butterfly333 @snubenci08 baby nestresuvat... bo si skodite...ja vas vidiiim...