icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

zuzik1927
11. nov 2014

@butterfly333 ved ono sa to musi podarit, verim tomu..

katickaaa
11. nov 2014

ahojte aj my snazilkujeme ( a dost dlho) a chcem sa opytat ci ma zmysel sa testnut ked MS cakam az na bud. tyzden? alebo to nejak radsej vydrzat 😉

butterfly333
11. nov 2014

@katickaaa ahoj tak to je podľa mňa dosť skoro. Ja dúfam že mi nepríde v pondelok no test najskôr v nedeľu deň pred. A kedy by mala prísť?

snubenci08
11. nov 2014

@zuzik1927 tak ja to moje meranie...som rada že sa zatiaľ drží hore, ale vždy ju môže niečo ovplyvniť. Tak neviem, ja by som bola asi na vážkach 😀

snubenci08
11. nov 2014

@katickaaa záleží koľko si DPO

zuzik1927
11. nov 2014

@snubenci08 no aj to je pravda, mne sa niekedy zda, ze ani ho nedam poriadne dnu..chapes 😀 napr. dnes sa mi zdalo akoby som len prilozila, ale tak ked neslo tak co uz 😀 😀

katickaaa
11. nov 2014

ahojte @butterfly333 @snubenci08 uz od poslednej MS mam bolesti podbruska,citlive prsia,unava, pocitujem hlad ale je mi aj tak divno od zaludka a celkovo som si myslela, ze budem chora ale nie som 😉 sexujeme tak kazdy 2-3 den. v apr. som v 8t potratila ale priznaky som nemala ziadne len mi meskali a potom unava...tak vobec neviem, poznate to urcite, nechcete sa sklamat testom ale ani vydrzat sa to neda 🙂

snubenci08
11. nov 2014

@zuzik1927 tak je to samozrejme na tebe, ale ja by domuž letela do lekárne 😀 veď ak si tehu, tak 14DPO ti už aspoň ducha musí ukázať

snubenci08
11. nov 2014

@katickaaa počkaj koľko máš od poslednej MS? A kedy bola/bude ovu?

zuzik1927
11. nov 2014

@snubenci08 no ved toto ze ducha uz urcite, aj normalnu ciarku...ale asi este vydrzim do zajtra..mozno aj pride..a ked nie tak zajtra uz urcite urobim test🙂

snubenci08
11. nov 2014

@zuzik1927 tak hoď potom info... Som strašne zvedavá 😉

snubenci08
11. nov 2014

@katickaaa a MS si mala ako vždy? Či bola nejaká iná?

zuzik1927
11. nov 2014

@snubenci08 mam take divne pichanie v bruchu, nie ako na ms...ach nech uz pride alebo nejde 🙂

snubenci08
11. nov 2014

@zuzik1927 no radšej nech nejde

zuzik1927
11. nov 2014

@snubenci08 nemusela by..potesila by som sa babu 🙂

snubenci08
11. nov 2014

@zuzik1927 to snáď každá jedna v tejto téme 😀

zuzik1927
11. nov 2014

@snubenci08 no to urcite..len keby to islo lahsie 😀

katickaaa
11. nov 2014

@snubenci08 24.10 som mala posledny den MS bola slaba ale to ja mavam 😉 ja si nemeriam teplotu ani sa nejak velmi nesledujem, bo sme si povedali ze po tom potrate to nechame na prirodu 🙂

snubenci08
11. nov 2014

@katickaaa aha, tak potom treba počkať týždeň pred MS ti určite neukáže ani test

katickaaa
11. nov 2014

snubenci08 ja viem...len neviem vydrzat... 😀 lebo prvy krat to bolo prekvapko a potom sklamanie ☹

snubenci08
11. nov 2014

@katickaaa to chápem, to čakanie je najhoršie

mata1512
11. nov 2014

@mojezlate dakujem Ti pekne. Kiezby si mala pravdu. Dufam, ze uz teraz sa dockam... Aj Teba drzim palceky, aby sa to aj Tebe podarilo. Hlavne do tych troch mesiacov. Alebo aj hned a krasny vianocny darcek bude 😉

momamo
11. nov 2014

@monicka9 ahoj ako? Ja budem testovat az vo stvrtok rano, posunme o jeden den😀 😀 😀

monicka9
11. nov 2014

@momamo ahooj😊ok v pohode lebo aj tak som zajtra len 22DC ta vo stvrtok bude lepsie😊

vierkaaa85
11. nov 2014

Ahojte kočky snažilky, aj ja sa k vám pridávam... začali sme sa snažiť o bábo od začiatku jesene, takže tento mesiac to bolo také, že ideme do toho na 100%, beriem Nosifol, ešte len jedno balenie, tak uvidím, snáď sa niečo podarí a bude to poriadne dlho meškať 😀 čakám mrchu 22.11... veľmi vám všetkých držím palce a hlavne prajem dve čiarky 🙂

mikema
11. nov 2014

Ahojte baby, tak tak trosku sa k vam pridavam aj ja. 😀 teda my nechavame prirode volny priebeh... nebude to zatial ziadne cielen slazilkovanie, ale nebudeme si uz davat pozor, tak uvidime... 😉

katkatonkova
11. nov 2014

@vierkaaa85 ahojky tak ta tu vitame....no a samozrejme drzime palecky aby sa tu vsetkym zadarilo a do a na vianoce pod stromcekom sedeli uz 2 v 1......takze ste len zacali?....a kolko mate rokov...?...

katkatonkova
11. nov 2014

@mikema vitame ta tu..a prajeme nech sa lazdej uz konecne zadari.....aj merias teplotu?...

mikema
11. nov 2014

@katkatonkova zatial nerobim vobec nic. Dnes som dostala svoje dni. No a nas plan je zatial nemerat, netestovat, lebo mam este nejake problemy, s ktorymi je tazke otehotniet, takze kym to vsetko nebude ok, nebudem sa ani snazit nieco merat... 😀 ale mam uz nakupene ovulacne testy 😉 takze uvidime, ci motyka vystreli a ak nie, zaciatkom roka sa este raz dam pozriet, ci je vsetko ok a ak ano, zacnem s ovulacnym testom. Inak moja dobra kamaratka pouzila ovulacny test, raz s manzelom skusili, ze co sa stane a uz je v 9. tyzdni... 😀 ale my zatial chceme dva mesiace len tak sa lubit a potom uvidime... 🙂 aj tak sa velmi tesim na toto obdobie, je to take ine, ked clovek nevie, ako dlho bude este vo dvojici... 🙂
Inak prave dokoncujem studium, tak preto nemam nejaky stres, lebo ak sa nebude darit, tak sa budem sustredit na studium. To je zatial moj plan.
Ostatnym prajem plne dve ciarocky na testoch, ci uz ovulacnych alebo tehotenskych! 😀

koka231
11. nov 2014

No dievcence asi koncim s testovanin nema to vyznam stale mi ukazuje len jednu ciarku (25tkovy test) iba v nedelu vecer som mala slabulilinkeho ducha a v pondelok rano :-/ tak nevien teda uz pomalinku ale isto zacinam dufat(10tkovy test) v ro ze tento mesiac to nevyslo a ta hnusoba dojde ale stale mam bolesti tlaki ci co to je v podbrusku :-/ takze asi uz testovat nebudem a postavim sa do cakarne na mrchu 🙂 uz som zmierena stym ze asi nic nebude