icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

zuzka337
autor
23. okt 2014

@iuno ahoj,rezervacia prijata :D tak tu sme bud z oktobroviek co im to nevyslo alebo aj nove snazilky ktore len zacali 🙂 v kazdom pripade drzim palce aby ti to vyslo a nemusela sem chodit :D ale ak nahodou tak ta tu vsetky rady uvitame 🙂

katkatonkova
23. okt 2014

@zuzka337 ved ani ja za to neplanujem platit...no niekedy je dobre niecomu verit ze to podla toho vijde....a ked nie tak si zas najdes nejaky iny sposob.....

zuzka337
autor
23. okt 2014

@katkatonkova tak s tymto s tebou suhlasim 🙂

katkatonkova
23. okt 2014

@zuzka337 no moja...idem ja povysavat...bo dojde moj muz aj s kolegom...samkozrejme ze predtym zavola ze uz mozem robit kavicku...kazdodenny ritual a potom idem pre maleho suseda do skolky....

zuzka337
autor
23. okt 2014

@katkatonkova 🙂 take poznam aj ja 🙂 maj sa zatial 🙂

leren1
23. okt 2014

@zuzka337
@katkatonkova tak budem pokusny kralik prave som odoslala prihlasku...topiaci sa aj slamky chyta a ja uz som zufala ☹

engie2
23. okt 2014

@ katkatonkova
Dr. Jonas - citala som o nom kadeco / myslim, ze 50:50 vyslo/nevyslo...
Ale tak za skusku nic nedas a ked to nahodou vyjde, tak budeme Dr. Jonasa oslavovat 🙂
a dakujem za objasnenie tej sviecky 🙂 skusim, to sa este len narehoceme s priatelom :D

@iuno
tak tak, presuvame sa postupne dalej, niektore sa presuvaju do veselsej temy - tie ktore maju vytuzene 2 ciarky a tak 🙂

zuzka337
autor
23. okt 2014

@leren1 ktore si si objednala to jednoduchsue ci to druhe ? 🙂 hlavne treba byt v klude a nie moc sa na to sustredit i ked ta prava to hovori :D ale viem ze neni dobre sa na to sustredit pri kazdom sexe :(ale prajem vela uspechov 🙂 a samozrejme nezabudni dat vediet ako to dopadlo ;)

engie2
23. okt 2014

@ katkatonkova
to si vystihla 🙂 niecomu verit 🙂
ja som presne ten typ cloveka.. vzdy sa na nieco namotam... raz inofolic, potom alchemilka, potom kvapky tie erozotin ci ako, potom kyselina listova. Uz mam ovu testy nakupene, merac bazalnej teploty za 50 eur, ktory zapada prachom, nakolko som neni schopna si zodpovedne rano merat BT :D, dalej mam ten mikoskop ovulacny.. no obchodnici z takych ako som ja musia mat radost..

@ leren1 preco si zufala? od kedy sa snazite? nesmies byt zufala :( skus to zazehnat, nech sa novy zivot zrodi v usmievavej stastne mamine 🙂

leren1
23. okt 2014

@zuzka337 objednala som si vypocet pre optimalne plodne dni a zivotaschopne babatko...16,50 to stoji...uvidime 🙂
@engie2 zufala som preto lebo som po mimomaternicovom tehu (po dvoch rokoch snazenia) snazime sa druhy mesiac po sebe a nic zas sa mi spusta ta mrcha a to uz som si myslela ze to muselo vyjst ☹ a zas nic...vsetky kamosky su tehotne alebo prave porodili niektore splodili na prvy sup ...ja im to prajem len dost to boli ☹

katkatonkova
23. okt 2014

@leren1 tak teda drzim palceky..nech to bude pozitivum...ja som tiez nad tym rozmyslala...ale ked som si citala referencie tak som isla od toho...a inac som niekde citala...ze ked ides praktikovat podla jonasa tak je to lepsie vzdy 24 hod pred danym terminom....tak uvidis co ti poslu....

katkatonkova
23. okt 2014

@engie2 ja ked robim tu imitaciu sviecjy tak moje brucho urobi ze hups...a mam ho skoro pri kozach...blba gravitacia....

katkatonkova
23. okt 2014

@engie2 jaaaj..moja aj ja som si kupovala taketo hovadiny...najprv to bola kyselina listova, potom som zacala uzivat jedno balenie femibion 800...pozom som pocula pozitivum o inofolicu...no namotana som bola jak hovado....a teraz som sa vratila len ku kyseline listovej....ked som sa pytala sesterky ze ci je dobre uzivat ten femibion a inofolic...bo ona je porodna asistentka...tak sa pitala jednej doky ze je to len marketingovy tah...no a ked som po inofolicu pribrala tak som s tym treskla...

leren1
23. okt 2014

@katkatonkova dakujem 🙂 recenzie su pol na pol a nie vsetky holky to tak dodrziavali tak uvidime 🙂 dufam ze budem ta ktorej sa zadari 🙂

iuno
23. okt 2014

@zuzka337 dakujem 🙂 no nejako sme sa nepochlapili tento mesiac, takze by to musel byt zazrak. aj si to teraz vycitam 😀 jasne, ze by som bola rada, keby to vyslo este v oktobrovkach, ale keby nahodou nie, tak som tu pecena varena a budeme spolocne snazit o dusu 🙂

zuzka337
autor
23. okt 2014

@iuno
@leren1
@katkatonkova
@engie2 tak dievcene ja akurat popijam alechemilku bez cukru bleee ale idem si za svojim 🙂inofolic mi este nedorazil a ked som pisala holke z MK ze kedy poslala ona ze v pondelok a vcera som jaj napisala ze stale niv tak od v tedy mi neodpisala :(

katkatonkova
23. okt 2014

@zuzka337 zozi a to je to riziko...radsej si to objednaj cez lekaren.....ja som to objednavalala cez mojalekaren.sk...tam to mali najlacnejsie....

katkatonkova
23. okt 2014

@zuzka337 aj si jej uz nieco platila?....

katkatonkova
23. okt 2014

Idem si dat pudincek s broskynou, slahackou a grankom.....

rybicka133
23. okt 2014

@empathia dakujem krásne aj tebe želám to isté, po bábätku s partnerom veľmi túžime aj moja dcéra z predošlého vzťahu sa nevie dočkať, bojím sa ale vekového rozdielu 😒

iuno
23. okt 2014

@zuzka337 ved alchemilka je dobra, mnam.🙂 v madarsku nedostat inofolic?

snubenci08
23. okt 2014

@iuno nie, tak to nechodí, sama prídeš do témy, O ktorej chceš rozprávať a napíšeš. Automaticky to nepreskočíslo.

snubenci08
23. okt 2014

@zuzka337 no snáď ti ho pošle. Už aj tu na MK sa začínajú rozmnožovať podvodníčky. Každý deň tu na niečo také natrafím.

snubenci08
23. okt 2014

@leren1 prosím ťa jak presne to funguje? Lebo mne napríklad vychádza že máme splodiť bábo 5 dní po mojej ovulke. To ako môže vyjsť?

leren1
23. okt 2014

@snubenci08 vraj ano...🙂 nevirm ako je to mozne...cakam na tem vypocet a dam vediet...niektore holky otehotneli cez cyklus...uvidime 🙂

leren1
23. okt 2014

@snubenci08 pozri jeho stranku je to tam pekne vysvetlene 🙂

snubenci08
23. okt 2014

@leren1 idem si to pozrieť, som z toho jeleň

mata1512
23. okt 2014

Ahojte baby. Aj ja sa k Vám pridávam... Snažilkujeme a snažilkujeme a stále nič... ☹

katkatonkova
24. okt 2014

@mata1512 vitaj medzi nami...a ako dlho sa snazilkujete?...aj beries nejake vitaminy?

empathia
24. okt 2014

@leren1 Leni aj my sme si dávali vypocet a nepomohlo to :(