Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Tak ako babenky už snažilkujete? Mne dnes skončila mrcha tak uvidíme cez víkend.
@momamo ahoj, tak nech sa vám čoskoro podarí
@butterfly333 ja tú potvoru ešte mám, zajtra už snáď skončí...
@snubenci08 Tak držím palce aby nám to vyšlo.
Tak aj mi sme dnes začali snažilkovat. 🙂
ja dievčence pokračujem dalej, nejak sa od leta nedarí... bola som u doc, tak povedala, že ma posleduje či ovulácia prebieha v pohode, ak nie tak nasadí liečbu, po ktorej je viacnásobná ovulácia v mesiaci. držím nám všetkým palčeky 🙂 🙂 🙂
@rybicka133 držkaj sa a nech čím skôr čičíkuješ 🙂
@zuzka337 ahoj Zuzi...ja som tiez brala Inofolic...no akurat my rozhadzal cyklus...mala som MS 5 dni...teraz len 3 dni a dost som po nom pribrala....ale snad tebe pomoze....
Ahojte kocky...idem sa aj ja k Vam teda pridat...my sa snazime uz od maja a stale nic...snazime sa o nase prve a tlaci nas uz aj vek...ja mam 36 a muz 39...sme mali v septembri....brala som uz aj inofolic ale nic moc...tak som si naordinovala len kyselinu listovu a pred ovu pijem grepovy dzus....tak uvidime ci sa aj na nas usmeje stastie....
Ja beriem Femibion 800 a mimistar. Dúfam že to zaberie.
@katkatonkova ahoj vitaj držím palce.
@katkatonkova ahoj 🙂 drzim palce nech vam to cim skor vide 🙂
@zuzka337 dakujem zuzi....teraz sme trosku zmenili metodu...skusili sme aj prvy den cyklu...aj podla jonasa mi to vyslo na 16 - teho...no po pravde citim podbrusko kazdy den...a teraz som mala len trosku krvi na papieri....tak uvidime co bude...hlienik mam od vcera taky jak bielko....a uz davam aj nohy hore....tak uvidime ci nieco upeciemeeeee.....
@katkatonkova kto je jonas ?ja uz tiez robim sviecky a barz ake polohy :D hlavne treba byt v klude mna moja mamina mala 39r a otec mal 38r 🙂
@zuzka337 to sa vola ze metoda podla dr. Jonaša...ide o nejake lunarne splynutie...teda vypocitanie kedy je najvhodnejsi den na oplodnenie....chcela som to vyskusat aj par mesiacov predtym...lenze sme tu vzdy v ten dany vecer mali suseda....a chlapci oslavovali aj do tretej...no a potom to chlapom ide tazko....tak som to nechala tak a nic som nesilila...
@engie2 to som si nasla na internete...staci ked si das do google.jonasova metoda a tam si potom treba zadat datum narodenia, hodinu a mesto kde si sa narodila a tam ti to vypocita na rok 2014....ja robim sviecku tak, ze celo / hlavu / postele mame pri stene...takze dam svoju ctenu prdel na vankus a nohami sa oprem o stenu...tym padom vznikne nejaka odroda sviecky...
@katkatonkova katka ahoj...nad Jonasom uvazujem aj ja
..kolko presne terminov na pocatie ti vypocital ?
ako to tu chodi? ked sa nezadari v oktobri, preskakujeme do dalsej temy? 🙂 predbezne si to tu rezervujem. som sice len 6dpo, ale obavam sa, ze z oktobroveho snazenia asi nic nevzide. a November je pre mna klucovy, kedze by som rada augustove dieta. slubujem, ze sa extra posnazim 😀
@leren1 ja som si to vypocitala sama...je to na rok 2014....ale ked si tam zadas aj rok 2015 tak ti to tam tiez vypocita....a ked chces tak sa to da aj objednat priamo z ich centra...tam je to rozsirenejsie a je tam aj presny popis...len to sa uz plati...no ked som si citala forum na tuto temu tak tam boli aj pozitivne ohlasy a aj negativne....tak skus vyskusat a uvidis...http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas.... tu je na to link..
@iuno ako povedal ujo Lenin...snazit sa, snazit sa, snazit sa.....
@katkatonkova vypocet potrebujes konkretne od jonasa a ten stoji 16 eur tu na tom vypocte na googli stoji 45 ,treba si to overit...ludia nzeuzivaju jonasovu metodu...dr jonas ma len jednu stranku 🙂
@katkatonkova akurat som si to to skusala no uvidim ked ze chcela by som skor dievcatko tak to musim cakat do konca novembra a chlapcek mi vychadza 27.10.:) mno uvidime ci to vide :D ale platit za to neplanujem :D

@bandikovajana
@zuzka337
dala som fotku do fotoblogu s tigrikom 🙂