icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

elinka112
13. nov 2014

@snubenci08
@butterfly333 ahojte kočky..ta vy už sa blížite do finále čo? Ja som dnes este len 2DPO...Včera sme už nič nepositi (to bol 1DPO) a dopadlo to tak, že sme sa pohádali a potom som si poplakala...ja mu už asi nemôžem hovoriť kedy mam ovulku, lebo normalne vcera, ze nemoze (ja nechapem, ci sa na to psychicky nejak upne alebo co)..a milujeme sa..a zrazu vidim, ze nic z toho nebude..lebo uz dlho a stale nic :(( AKoze uplne luto mi to prislo, lebo nie je to prvýkrát...v den ked mi vysiel pozitivny test tak bolo..ale chcela som to este poistit...:(((a teraz som normalne depku z toho chytila:(

nanervy_2
13. nov 2014

@ivietka @mikema jasne, kazdy post robim, zvacsa ale od kavy.. a vsetci vedia ze babo chceme, tak si maximalne pomyslia ze to prehanam 😎 ale tak spravny kamarati maximalne povedia ze to prehanas a nechaju to tak 🙂 naposledy mi kamos nadaval ze som autoholik, ze vsade chodim autom

butterfly333
13. nov 2014

@elinka112 ahoj no áno už sa nám to blíži dúfam že nepríde. 🙂

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 pekné, ako svadobný dar tehotenstvo 😀

butterfly333
13. nov 2014

@snubenci08 a to sme to vôbec neplanovali a ešte segre mi vravela že mám nejaké brucho či som tehu lebo som bola veľmi chuda. A ani som netušil že už som tehu. A teraz sa len sledujem čakám je to na nervy.

snubenci08
13. nov 2014

@elinka112 tak to mi je ľúto, my už sa blížime ku koncu, ale čím viac to je bližšie, tým väčšie obavy. Snáď sa konečne podarilo a nájdeme si 2 čiarky

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 ono je to zákon schválnosti. Keď na to nemyslíš, tak to príde samo a ak sa na to upneš, nie a nie sa podariť. Alebo teda skôr je to o psychike.

butterfly333
13. nov 2014

@snubenci08 ja verím že sa zadarilo.

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 to aj ja. Máš kúpený test?

butterfly333
13. nov 2014

@snubenci08 ešte nie zajtra behnem po mamatest . Ty už máš?

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 ani ja ešte nemám, dnes alebo zajtra zbehnem. Len ešte musím pozrieť ktoré sú dobré, bo teraz sme už v AT a tu sú úplne iné značky aj citlivosti.

butterfly333
13. nov 2014

@snubenci08 čo je AT

monicka9
13. nov 2014

Ahojte dievčatá.. Včera som obsolvovala imunologicke vyšetrenie ( po potratoch opakovaných), dopadlo tiez perfektne ako aj moj HP u gynekológa;ukážkové hodnoty, budúci tyzden ma čaká hematologicke a po ňom endokrinologicke.. Som 23DC mam 5dni do menštruácie.. Minuly tyzden som si robila test chcela som vidieť či sa mi vyplavilo uz definitívne hcg po potrate a je OK, tehu test bol úplne snehová biely ani náznak ducha, to je dobre... Dnes 23DC som spravila test a mala som tak dobre viditeľného ducha, no som zvedava čo z toho bude😂😂😂

mikema
13. nov 2014

@nanervy_2 Na auto by som mohla prestupit aj ja, len to parkovanie je tu katastrofa, pol benzinu miniem na hladanie miesta... 😝 My robievame post ale vzdy pred velkou nocou a zvacsa od sladkosti a mäsa... Alkohol sme zatial nezvladli 😀 Inak nepozname sa nahodou z "mojasvadba"? Strasne mi je tvoj nick znamy.

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9tak super gratulujem k výsledkom ukáž aj test? Ja som 26DC a 122DPO v pondelok dúfam že nepríde.

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 rakúsko

julypetkova
13. nov 2014

ja som dnes robila dva testy a obe snehobiele,no skusim kupit mamatest ,mozno ten ukaze ,ale moc tomu neverim,mam 2 dni do menzesu 😒

snubenci08
13. nov 2014

@monicka9 hoď sem foto nech pozrieme

monicka9
13. nov 2014

Do menzesu s testom čakať nemôžem lebo po ukázani dvoch čiarok // na teste aj jemných musim nasadiť duphaston ktorý mi dal dr po potratoch na udržanie plodu a vyzivovanie žltého telieska ktorý zásobuje plodik.. Tak dako mi to vysvetlil... Tak som pre istotu si uz dala duphaston... No sama som zvedava co z toho bude aj ked teraz to ani velmi nemusí vyjsť kedže som 2 mesiace po potrate, aby ma doktor nezdrbkal ze este nemam vsetky výsledky z vyšetrení... No ale co bude, bude.. Ak ma byt mimi bude ak nemá este tak nebude😊

monicka9
13. nov 2014

@snubenci08 to ja sa hanbím s poslať foto s takým biednym duchom😂😂😂ale ok poslem😂

butterfly333
13. nov 2014

@snubenci08 tak daleko si nám odišla? ☹ No a ja som v rakúsku nikdy nebola isto tam je krásne.

monicka9
13. nov 2014
mamulienka30
13. nov 2014

Tak ja dnes po ovulke to vyzera, takze uz len drzat prsty aby to vyslo 😀

mamulienka30
13. nov 2014

@monicka9 - ci je slaby je jedno - hlavne, ze JE tam, len nech pekne silnie 🙂

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 to je. Ale ďaleko niesom, sme len pri Viedni.

monicka9
13. nov 2014

@butterfly333 no som zvedava.. Nic si z toho neslubujem ale takýchto najprv duchov som uz ma aká v tehotenstve tie 5-6 dni pred menzesom veď uvidime😂ale to nie je úplne ranný moc nakoľko ja v noci chodím aj 3 x cikat.. Tak som bola na wc o 6.00 a o. 9.00 som robila test😂

butterfly333
13. nov 2014

@monicka9 No na tom jednom je dačo vidieť a koľko DPO si?

snubenci08
13. nov 2014

@monicka9 obidva sú robené dnes? Na tom spodnom sa podľa mňa rysuje pekný ružový duch. Aký to je test?

snubenci08
13. nov 2014

@monicka9 skús zajtra spraviť nový test, ale s tým že obmedzíš večer tekutiny a pred spaním sa vycikáš aby sa ti nechcelo v noci. Ak by sa ti aj tak chcelo, skús vydržať do rána a rýchlo testnúť.

monicka9
13. nov 2014

@butterfly333
@mamulienka30
@snubenci08 ja mam 28 DC a dnes som 23DC... Ovulku mávam asi v strede cyklu to dako nesledujem špeciálne... Test je 10 tokový PEpino tie mam doma z DMka ale z pilulka mi prídu mamatesty, gravitesty a woman secret v pondelok tak spravím potom😊