Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@ivietka Jooj moja veď ja som uz starý testovatel😂😂😂 asi tak 12rokov testujem😂 ja mam uz skoro 11rocnu dcérku aj takmer 6rocnu a mam za sebou 4x potrat čiže ja som uz vsetky možné testy poskusala aké su na trhu😂 no som zvedava na ranný testik.. Dáš aj fotku zajtra? Ja budem zajtra 24DC pri mojom 28DC.Drzkaj sa a ozvi sa potom😊👍
@mijama1 ja už som slaninkove chrumky po nich šľahačku s bananmi a teraz tlacenka cibuľa ocot no už mi stačí. Bože nikdy som takto nejedla a to neviem ešte či som tehu dúfam že áno.
@mijama1 ak ja milku 😀 kedy čakáš MS? Alebo teda nečakáš?
Tak nie som sama s takymi chutami :D :D:D ani ja som sa tak nikdy neprezravala a hlavne nie vecer :P zajtra sa tesknes alebo pockas do soboty?
@snubenci08 necakam zajtra hehe zatvaram vsetky dvere a okna :D :D :D ale ked pride pride beriem to z rezervou lebo sme si povedali ze nikam sa neponahlame aj tak som po porode dostala ms teraz auguste prvu ms ....ale tak pekny darcek by to bol pod stromcek pre mojho mm keby to vyslo
Jej baby tak snad sa nam zadari!! Treba pozitivne mysliet a vsetko bude 😀 tak zajtra ocakavam len dobre spravicky 🙂
@mijama1 kto ja???? Aha čo som našla.
@butterfly333 ja idem jesť uhorky kyslé. Neviem či už mi hrabe, ale to som ešte samotné nejedla. A to už mám za sebou cestoviny na sladko a čokoládu. 😀 asi si už nahováram :-/
@butterfly333 ano ty sorry nedala som ti nick pekne paci sa mi
@snubenci08 ja neviem no skrátka ma taká chuť prepadla. No a možno sme tehu dúfam verím že sme.
@mijama1 no uvidíme ako bude teplota dúfam že taká ako dnes no mám len pepino testy iné som nezohnala.
Joj zavidim, ze uz mozete testovat, my sme to dnes este poistili, tak hadam o 10-11 dni mozem zacat hladat duchov 😀
@mijama1 ja síce nečakám v nedeľu, ale skúsim zajtra asi testnúť, ak teplota ostane vysoko A ak stihnem ráno skôr kúpiť test, ako sa pocikám.
@butterfly333 ja tiez rano podla teploty sa tesknem. Pepino testy som si nekupovavala ale niekto si chvali niekto nie ale myslim ked ty mas par dni do ms tak by si mala mat pekny testik a este ked mas teploty nad 37 🙂
@butterfly333 ja som zvyknutá veľa jesť hlavne večer, ale také kombinácie čo do seba hádžem teraz, by ma ani nenapadli. 😀 a brucho máš stále nafúknuté?
@mamulienka30 ešte nezáviď...až zajtra môžeš, keď ti všetky napíšete že sú všetky testy komplet pozitívne. A potom o 10 dní aj ten tvoj 😀
@mijama1 no áno dúfam že máš pravdu.
@butterfly333 tá foto je bohovská 😀
@snubenci08 - kiez by to tak bolo, ovulku sme podla mna trafili naplno, teraz je to uz len na plavcikoch a kvalite vajicka. Ja uz chcem hladkat brusko zase 😵
@snubenci08 ja už večer nejedavam.No a brucho mám ako keby som už v treťom mesiaci inak som chuda keďže cvičím bojové umenie. A to aj muž na mňa pozeral a hladkal mi brucho.
@mamulienka30 to zase sa mi páči 😀
@snubenci08 v pondelok ze ak si dobre pamatam ake zato mas pekne teploty nad 37 ako butterfly333 tak myslim ze ste obe narovnako 🙂 tak dufam ze mas drogerku dost blizko pri dome
Faakt ich citis? To je super priznak 🙂 ja tam citim take teplo, ale to si nahovaram podla mna! Ale od pondelka ma bolia krize,len neviem ci to s tym ma nieco spolocne 😒 fakt som zvedava na nase ranne testiky 🙂 tfuj tfuj nech tam mame dve ciarocky 😲
@snubenci08 - no ved zase 😀 😀 Manzel sa mi smeje, ze toto neskonci dobre, ked som zavisla na malych babatkach a tehotenstve 😀 Ci este nebudeme pristavovat k domu pristavbu 😀
@butterfly333 aj mne môj dnes hovoril, že vyzerám ako balón a to je čo povedať, keď vážim 47kg aj s botami 😀 ja som tiež chudá, tak vyzerám teraz trochu nesúmerne 😀 inak nemáš pocit, ako by sa ti "rozťahovala" maternica?
@mamulienka30 no čo už, keď budete musieť, tak budete musieť... 😀
@snubenci08 neviem aký je to pocit no cítim celý deň niečo v podbrušku ako by mala prísť no tak neviem či to môže byť ono no prečo to brucho??

To teda mame chute :D ale ja dnes lepsie vcera pobede do vecera som jedla len cokoladu cipsy a opat sladke