Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Mne zas ten moj rano ked sa lucime hovori AHOJTE 😀
@ivietka citim hej lebo som nikdy s bolestami pred ms nemala problem ani bolesti brucha.ani pri prvom tehu na zaciatku som to nemala ale tak kazde tehotenstvo nemusi byt rovnake ... krize ma to suvis niekto ma priznak i taky ako ty fakt veru zajtrajsok ukaze a budene vsetky mudrejsie
Babenky moje idem spať a zajtra si píšeme čo a ako držím palce aby teploty boli krásne vysoké a // čiarky. Dobrú noc pa.
@butterfly333 mne je to tiež divné, lebo ja nemám žiadne PMS. A bolesť brucha mám len vtedy, keď sa mi potvora spustí. Skôr nikdy. Tak snáď to bude už len príznak tehu. 😀
@snubenci08 - ale on je rad, vzdy sme obaja snivali o velkej rodine a teraz ju konecne aj mame 😎 Som za to velmi vdacna, hadam o par mesiacov prijde este dalsi clen ku nam do rodiny 🙂
@ivietka to je pekné 😀
@butterfly333 mne to dnes tiez ide viac do brucha ako inokedy take bodave na lavej strane ale neviem od augusta co mam ms som nemala ziadne bokesti pred ms tak dufam ze mame ako snubenci08 pise roztahovanie maternice neviem fakt
@butterfly333 ja sa ráno hlásim určite. Alebo teda okolo obeda. Dobrú noc a nech ti HCG do rána poriadne stúpne. 😉
@mamulienka30 tak ak to chcete, tak vám nemá čo brániť. Pozri ja mám len 24 a už chceme tretie. 😀
A nemyslim si ze si nahovaram nejake priznaky lebo to beriem uplne v klude kedze sme sa len teraz tento mesiac prvykrat povedali ze to skusime tak nemam byt preco strese a daco si sugerovat v podvedomi
@mijama1 aj ja moc dúfam 😉
Kam ste všetky zmizli?
@snubenci08 ja som tady ale uz pomaly pojdem buvat 😲
@snubenci08 nezmizli😂 čítam všetko co píšete a popri varenie v tv pozeram😂😂😂
@snubenci08 sa mi páci ze si tak mladá a chceš dalsie babatko😊 supiiiiś👍👍👍
@snubenci08 ja by som 4 deticky túžila mat.. Len rodila som 2x sekciou tak uvidime ako to bude všetko...
Prave som prisla a vsetci uz spia, no nic, idem aj ja. Zatial mam este stale MS- treti den. Takze do snazenia este dalekooo, ale dnes som obiednala svagrinkej ovu-testy, tak som hned objednala aj mne 😀 Mozno sa zidu 😀 Som zvedava, ci tu zajtra budu // svietit, teda vam, mne zatial nema co svietit 😀 dobru nocku!
@snubenci08
@monicka9
@mijama1 dobre ráno ja sa hlásim teplota zasa vstupla včera 37,2 a dnes 37,3 no tehu test negatívny ☹ ako je to možné???
@butterfly333 dobre ranko srdiecko....podla mna si tehu...takze kludne este mozes zajtra zase testovat....mozno ti len pomaly stupa hcg....
@butterfly333 ahoj ja si tiež myslím že si, len ešte máš málo HCG. Nemáš ani ducha? Tak rozmýšľam, či mne sa oplatí robiť keď ty si 13DPO a ja len 10
Ahojte snazilky tak pisem aj ja ako som dopadla dnes som 12 DPO dnes mi ,,nema,, prist mrzka teplota 37,1 takze o stupenok hore 🙂 a robila som si mamatest rano a vidiet asi maleho ducha co myslite posielam dve foto ten sami test len dvakrat foteny ? Zajtra skusim este rapid clear lebo sobotu planujeme ist na disko a neda nechcem riskovat pit chcem si byt ista a teda nemozem cakat dva dni do nedele ak ma chapete :D myslite ze rapid clear je dobry test?
@butterfly333 myslim si ze to mas moja mas krasnu teplotu ktora Ti stale stupa hore skus o dva dni testovat lebo ako pises mas dostat ms az v nedelu a uhniezdovanie si mohla mat i neskor 🙂 a ked skus i iny test
@mijama1 malého ducha? Toto je poriadny dušisko. Potichúčku gratulujem 😀
@mijama1 no moja to je iny duch...gratulacia..... 🙂 🙂 🙂
@snubenci08 ahoj pokladik...mensi pokles este nic neznamena....je to len o jeden stupen....zajtra zas pojdes pekne hore....kolky den si dneska po ovu?
@katkatonkova a ja som sa tešila ☹ No malá som len pepino test. Tak počkám do nedele no teploty sa držia dnes stúpla z 37,2 na 37,3
@katkatonkova 10DPO
@mijama1 krásne moja gratulujem.

@mijama1 nemám, ale ja vydržím držať ranný moč aj do 12. Tak potom napíšem možno neskôr