Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 neviem. Som sklamana...
@snubenci08 dúfam že bude už lepší než včera bojím sa aby to bolo v poriadku.
Ahojte ja som dnes 3dpo podla grafu tak uvidime ale zatial mi zacal rast len zub mudrosti haha tak pevne verim ze aj brusko coskoro 🙂. K tym testom najlepsie testovat rovnakou znackou aby ste to vedeli porovnat
@snubenci08 ja tam vudim ruzovu ciarocku tak prajem bech silnie 🙂
@petta87 ty ako? Cakas ? Ja 3dpo
@butterfly333 ok tak sem potom hoď foto 🙂
@zuzkaa8855 ďakujem pekne 🙂
@butterfly333 neboj, hneď ako zachytíš tehu sa obráť na lekára, budeš pod dohľadom
@mata1512 nebuď smutná, ešte nie je nič stratené 😀
@snubenci08 @butterfly333 dobre ranko tehulky...akoooooo?...
@snubenci08 uvidime. MS ma prist v pondelok a teplota dnes rano bola 37,1
@snubenci08 dúfam že to bude čoskoro. Uvidím zajtra a v pondelok ako dopadne test no keď sú teploty vysoké tak by to malo byť ok čo povieš?
@mata1512 aj ja som tak isto.
@katkatonkova ahoj moja celkom fajn teplota 37,1 tak dúfam že to bude tehu.
@butterfly333 ja uz tomu velkú nadej nedavam ☹ ale tak trochu v kutiku duse este dufam...
@mata1512 prečo??
@butterfly333 ja neviem. Asi som to vzdala... ale tak mam este 5 testov a vyskusam. No nechcem byt este viac sklamana, tak asi preto.
@katkatonkova ahoj, ty sa ako dnes máš?
@mata1512 no vidíš to, to vôbec nie je zlé.
@butterfly333 ja viem na 100% že to tam máš, len na seba teraz dávaj pozor. Máš asi len slabšiu hladinu HCG a to bude rásť, tak uvidíš ráno, že mám pravdu
@snubenci08 ved uvidime v pondelok.
@snubenci08 moja dúfam že máš pravdu bola som si kúpiť ešte mamatest. Tak uvidím zajtra.
@butterfly333 ahoj presne ako pise
@snubenci08 ze iste to tam je a ja sa malokedy mylim videla som vcerajsi pekne vidiet ciarocku a dnes bude iste aspon taka ako ma
@snubenci08 mala by si posluchnut a 2 hodky nepit a potom testnut uvidis ako sa budes tesit vysledku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kudusko myslíš že mám skúsiť ešte dnes? Čo ak tam nič nebude? ☹
@butterfly333 ano myslim ale okolo 13 a nepi vodu aspon 2 hodky aby nebol velmi zriedeny 🙂
Dobre ranko
teplota 37.0 a spinim do hneda co nemavam, ked mi zacina menzes, takze nechapem, mozno sa spusti normalne neskor neviem.
Z tym vstavanim ja stavam dost nepravidelne, ale cikat chodim rano tak popri tom vzdy testnem snad to bude okej.
Baby navate pred mrchou spinenie do hneda, neviem ci je to zaciatok mrchy, alebo co ja to nikdy nemavam.
Idem off upratovat barak zapnem sa neskor, ked bude zmena napisem.
Ja mam ranný testik snehovobiely ani náznak čiarky ani ducha no nevadí asi to tak malo byt este som len 2 mesiace po potrate tak nevadí vyjde neskor možno okolo vianoc😊🎄držím Vám palce kocky zlate a pekny víkend prajem a krasne // na testoch😊😊😊

@butterfly333 ok tak sem potom hoď foto 🙂