icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
15. nov 2014

@butterfly333 neboj, je to tam

snubenci08
15. nov 2014

@mata1512 ok v pondelok ráno sa hlásime ty aj je s fotkami testov 😀

butterfly333
15. nov 2014

@snubenci08 no ja som si práve trochu schrupla tak ma lamalo že som zaspala na hodinku. 🙂

snubenci08
15. nov 2014

@butterfly333 aj si skúšala ten test ďalší?

nynyky
15. nov 2014

Co si myslite o tomto teste? Ms mam dostat az v piatok

nynyky
15. nov 2014

Ja tam vidim slabulinku ciarocku ked ho naklonim.uz mi sibe so vsetkeho :(

butterfly333
15. nov 2014

@snubenci08 nie neskušala som si to nechala na zajtra lebo ako som si pozerala do kalendára tak cyklus mám 30-31 tak uvidíme dúfam verím že nepríde. A inak mám brucho ako tehu v treťom mesiaci a čo ty?

eri28
15. nov 2014

@nynyky ja vidim slabulinku ciarku, ale neviem treba pockat, kym nedorazi mrcha a potom testovat.

julypetkova
15. nov 2014

@nynyky ja tam nevidim nic,snehobiely ...

snubenci08
15. nov 2014

@nynyky ahoj, ten negatív vyzerá zaujímavo. Ale na pozitívny výsledok by si si asi mala ešte počkať. Koľko si DPO? Lebo ak máš MS až o týždeň, môže to byť len kanálik.

nynyky
15. nov 2014

@julypetkova
@eri28 a co poviete na ten negativ? Tam nieco vidno a ja vidim v skutocnosti na teste slabulinku ruzovu ciarku len neviem ci to neni kanalik

eri28
15. nov 2014

Baby spinenie mi ustupuje zatial iba jedna slipova vlozka, a stale hnede ziadna krv. Co myslite na tu teplotu??? zabudla som cas kedy som si merala musim si to ustriehnut necham to okolo 7 rano to chodim stale cikat.

nynyky
15. nov 2014

@snubenci08 neviem kedy bola ovu ale pravdepodne niekedy tesne po ms lebo ked som bola na sono v 18dc tak uz tam ziaden folikul nebol

snubenci08
15. nov 2014

@butterfly333 😀. Presne toto mi včera povedal môj. Že vyzerám ako v treťom mesiaci. Nemusíš sa báť, ak máš byť tehu tak si a nič s tým nenarobíš. Ale určite to tam je tá včerajsia čiarka je pekne viditeľná. Kedy si bola cikať naposledy?

eri28
15. nov 2014

@nynyky ja neviem co su kanaliky s tym so sa nikdy nestretla a vidim slabu ruzovu ciarku.Ja si pamatam pri prvom tehu som vydela stale duchov aj ked tam neboli, ale raz ked som testla a zbadala som ducha bola som naisto lebo bol iny ako tie predtym.

snubenci08
15. nov 2014

@nynyky fuha, tak to by aj mohla byť čiarka. Ale skús tak o 2-3 dni z ranného moču. To budeš mať jasnejší výsledok 🙂

julypetkova
15. nov 2014

@nynyky ja som na svojom videla tiez slabulinku ,uz som si namyslala ,a dosla mrcha ... 😒

butterfly333
15. nov 2014

@snubenci08 no už ani neviem no pijem stále vodu a teraz kávu. Tak to radšej nechám na zajtra. Keď mám taký cyklus.

snubenci08
15. nov 2014

@butterfly333 neboj ráno nám sem budeš hádzať fotky s peknými čiarkami. Uvidíš. Len večer obmedz tekutiny, pred spaním vycikať a v noci na WC nechoď. Musíš vydržať. Ráno zmeraj teplotu a ak bude stále hore, hneď testuj.

nynyky
15. nov 2014

@eri28
@snubenci08
@julypetkova dakujem vam za vas nazor a mate pravdu musim uz len cakat a uvidime co bude. Ale modlim sa nech to uz konecne vyjde a nech sne vsetky tehotne a mame krasne vianoce

butterfly333
15. nov 2014

@nynyky aj ja mám taký negatív.

butterfly333
15. nov 2014

@snubenci08 moja neboj presne takto to aj robím už nech máme krásne //.

nynyky
15. nov 2014

@butterfly333 ako moj 🙂

dandy17
15. nov 2014

@mijama1 ahoj rapi clear su na figu testy, ja som asi v 6-tom týždni a ukazuje ducha, na inej značke také isté ako kontrolné už od meškajucej MS. Zlakla som sa či som ok, či mi hcg neubúda, ale na mama teste parádne silné.Vyskušaj iný, určite

mijama1
15. nov 2014

@dandy17 jejde velmi si ma teraz potesila ver mi lebo dnes veru rapiclear slabsi ako vcera gravitest a to mi vcera vecer trocha islo cervenej krvicky tak som sla hned do postele a dnes od rana len riadne hnede spinenie myslite ze je to normalne pri 12dpo? Tak dnes urcite teda nepijem vecer s partiou budem robit sofera a nemusim si vymyslat vyhovorky 🙂 a zajtra rano testujem posledny doma gravitest 🙂

dandy17
15. nov 2014

@mijama1 ja som na testnutie tehu v den meškajucej použila, mama test, boli dve krásne silné, lenže pred takým týždnom ma odrazu prestali bolieť prsia, zrazu nijaké príznaky, kupila som test, mali rapi clear a tam duch. Velmi som sa zlakla, na další den som skusila zas mama test a parádne čiarky ako prvý krát. No a už aj prsia ma zas bolia, tak ok teda snáď 🙂 Tentokrát som špinenie nemala vobec žiadne, ale pri predošlom tehu tiež presne na 12 deň sa mi zahniezdovalo aj s hnedým výtokom, tak držím palce 🙂

kudusko
15. nov 2014

@nynyky ahoj nechcrem dopredu nieco hovorit aloe nieco ti tam vidim ja mam dostat o tyzden v nedelu 23teehona syncekove narodeniny duýfam ze nam to vyjde inac tento mesiac je ich strasdne vela tsk verim ze sa aj nam postastilo 🙂 🙂 🙂

wanda87
15. nov 2014

@snubenci08 ahoj tak môj drahý do rana nevydržal 🙂 tak dávam zo včera večera 🙂 trestnému potom cez týžden ráno a dám z rana 🙂 ty ako??

mijama1
15. nov 2014

@dandy17 dakujem pekne zajtra dam na sklo tesknem s gravitestom

butterfly333
15. nov 2014

@wanda87 super a koľko si DPO? Už ti meškajú?