Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Jej baby pekne testiky sem davate 🙂 len tak dalej... Ako tu pisete o tom nosifole,ze nie je dobry pri normalnom cykle,tak som sa rozhodla ho prestat brat. Este mi ostalo asi 10 - 15 sackov ( nieco mam v praci, tak neviem presne mnozstvo) takze ak ma niekomu pomoct DARUJEM ich . tak keby nieco napiste...
Baby Nosifol je dobrá vec... mne ho odporúčala lekárka, má s ním veľmi dobré skúsenosti... sú tam len vitamíny, ak aj ste ok, tak ho berte, on neuškodí, ani nerozhodí menštruáciu...je to somarina. Ale mal by sa brať 3 mesiace, aby to bolo preukázateľne užitočné. Len to výjde veľmi veľa... 20 eur balenie a to je na cca 10 dní..
@ivietka mno mas dost kolisave teplotky neviem preco :( ale meraj dalej.... citim sa tak ze dnes rano som si robila rapiclear ale mal slabsie ciary ako predvcerom gravitest tak neviem ale teplotka mi zostala 37,1 a co je najhorsie mam dost hnedy vytok cely den dufam ze bude vsetko dobre
@wanda87 ahoj ja som dala foto ešte ráno, tebe už mešká? Máš poriadne silnú čiarku 🙂 toto je moj test
@butterfly333 ďakujem 🙂 áno meškajú dnes 6 den,ty ako ?
@snubenci08 jeeeej ale aj ty mas gratulujem 🙂 bude len silniet ;) teraz nech sa už len udržia.... Mne mešká 6dni, kedy mas dostať?
@snubenci08 Gratulujem a tisko zavidim...
@snubenci08 ty ju máš akú krásnu a ja ? ☹
@wanda87 no ja by som nemala dostať v pondelok- utorok tak dúfam verím že nepríde. Teplota stále nad 37,1
@butterfly333 tak nech nepríde 🙂. Daj vedieť určite držím ti palce
@wanda87 ďakujem aj ja verím že nie včera som mala ducha na teste tak uvidíme zajtra no ak sú teploty vysoké tak verím dúfam že to je tehu.
@butterfly333 no ty ju budeš mať krásnu ráno 🙂
@mata1512 ešte negratuluj 🙂 ja budem spokojná, až po vyšetrení na gyne 🙂 tak zatiaľ len drž palce 😀 ďakujem 😀
@snubenci08 áno dúfam že budem mať aj už krásne // uvidím ráno zmeram teplotu a uvidím. Inak pred ms pár dní ma bolia prsia tak odspodu nie celé a teraz nič.
@wanda87 ja zajtra, tak dúfam že už si ma obíde min na 9 mesiacov
@snubenci08 ty máš tuším kratší cyklus ako ja že?
@butterfly333 nepolemizuj už nad príznakmi. Hoď sa do kľudu, teraz potrebuješ hlavne pokoj, tak sa nestresuj 😀 uvidíš, ráno budú //
@butterfly333 áno 29
@snubenci08 áno rozkaz 😀 Inak keď si pozriem ten včerajší test môj tak ta druhá je vidieť aj voľným okom v normálnom uhle.
@butterfly333 no vidíš, nemáš sa čoho báť 🙂 všetko bude ok
kocky kraasne testiky sem davate... 🙂 super... 😉 ja vcera rano aj dnes rano mala hnedy vytok, pocas dna nic, tak neviem ale asi MS pomaly prichadza... ☹ ...testy mam kupene ale nechcem testovat, este pockam ako bude...
@snubenci08 ďakujem moja už sa teším na tie dve //. 😉

@wanda87 naaadherne pozitivny testik//😊👍 gratulujem😊🍀