Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mata1512 ok v pondelok ráno sa hlásime ty aj je s fotkami testov 😀
@snubenci08 no ja som si práve trochu schrupla tak ma lamalo že som zaspala na hodinku. 🙂
@butterfly333 aj si skúšala ten test ďalší?
@snubenci08 nie neskušala som si to nechala na zajtra lebo ako som si pozerala do kalendára tak cyklus mám 30-31 tak uvidíme dúfam verím že nepríde. A inak mám brucho ako tehu v treťom mesiaci a čo ty?
@nynyky ja tam nevidim nic,snehobiely ...
@nynyky ahoj, ten negatív vyzerá zaujímavo. Ale na pozitívny výsledok by si si asi mala ešte počkať. Koľko si DPO? Lebo ak máš MS až o týždeň, môže to byť len kanálik.
@julypetkova
@eri28 a co poviete na ten negativ? Tam nieco vidno a ja vidim v skutocnosti na teste slabulinku ruzovu ciarku len neviem ci to neni kanalik
Baby spinenie mi ustupuje zatial iba jedna slipova vlozka, a stale hnede ziadna krv. Co myslite na tu teplotu??? zabudla som cas kedy som si merala musim si to ustriehnut necham to okolo 7 rano to chodim stale cikat.
@snubenci08 neviem kedy bola ovu ale pravdepodne niekedy tesne po ms lebo ked som bola na sono v 18dc tak uz tam ziaden folikul nebol
@butterfly333 😀. Presne toto mi včera povedal môj. Že vyzerám ako v treťom mesiaci. Nemusíš sa báť, ak máš byť tehu tak si a nič s tým nenarobíš. Ale určite to tam je tá včerajsia čiarka je pekne viditeľná. Kedy si bola cikať naposledy?
@nynyky fuha, tak to by aj mohla byť čiarka. Ale skús tak o 2-3 dni z ranného moču. To budeš mať jasnejší výsledok 🙂
@nynyky ja som na svojom videla tiez slabulinku ,uz som si namyslala ,a dosla mrcha ... 😒
@snubenci08 no už ani neviem no pijem stále vodu a teraz kávu. Tak to radšej nechám na zajtra. Keď mám taký cyklus.
@butterfly333 neboj ráno nám sem budeš hádzať fotky s peknými čiarkami. Uvidíš. Len večer obmedz tekutiny, pred spaním vycikať a v noci na WC nechoď. Musíš vydržať. Ráno zmeraj teplotu a ak bude stále hore, hneď testuj.
@eri28
@snubenci08
@julypetkova dakujem vam za vas nazor a mate pravdu musim uz len cakat a uvidime co bude. Ale modlim sa nech to uz konecne vyjde a nech sne vsetky tehotne a mame krasne vianoce
@nynyky aj ja mám taký negatív.
@snubenci08 moja neboj presne takto to aj robím už nech máme krásne //.
@butterfly333 ako moj 🙂
@dandy17 jejde velmi si ma teraz potesila ver mi lebo dnes veru rapiclear slabsi ako vcera gravitest a to mi vcera vecer trocha islo cervenej krvicky tak som sla hned do postele a dnes od rana len riadne hnede spinenie myslite ze je to normalne pri 12dpo? Tak dnes urcite teda nepijem vecer s partiou budem robit sofera a nemusim si vymyslat vyhovorky 🙂 a zajtra rano testujem posledny doma gravitest 🙂
@mijama1 ja som na testnutie tehu v den meškajucej použila, mama test, boli dve krásne silné, lenže pred takým týždnom ma odrazu prestali bolieť prsia, zrazu nijaké príznaky, kupila som test, mali rapi clear a tam duch. Velmi som sa zlakla, na další den som skusila zas mama test a parádne čiarky ako prvý krát. No a už aj prsia ma zas bolia, tak ok teda snáď 🙂 Tentokrát som špinenie nemala vobec žiadne, ale pri predošlom tehu tiež presne na 12 deň sa mi zahniezdovalo aj s hnedým výtokom, tak držím palce 🙂
@snubenci08 ahoj tak môj drahý do rana nevydržal 🙂 tak dávam zo včera večera 🙂 trestnému potom cez týžden ráno a dám z rana 🙂 ty ako??
@wanda87 super a koľko si DPO? Už ti meškajú?

@butterfly333 neboj, je to tam