Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@katickaaa a kedy má mrcha prísť?
@mijama1 neboj, je to určite ok, len sa telo ešte nespamätalo z toho, že si tehu, tak sa ti trošku spustilo. Nemáš čisto krv že?
@snubenci08 ahoj...pon/utr...
@butterfly333 ešte ak ti môžem poradiť, pozri do návodu, do koľkých minút máš odčítať výsledok, a po koľkých minútach už odčítať nemáš.
@katickaaa a cítiš, že by mala prísť?
@snubenci08 uff no citim sa divne uz asi dva tzydne 😉 mam bolesti v podbrusku ale nie stale tak obcas po celu tuto dobu a tak rozne...skor myslim, ze plodik sa neudrzal...bo takto sa zacinal aj moj potrat, spinenie ale to bolo v 7tt a potom v 8tt uz bol koniec ☹
@snubenci08 iba vcera vecer dnes nie 🙂
@katickaaa jeeežiš to snáď nie
@mijama1 tak to mám určite pravdu😀
@mijama1
@butterfly333 dobré ráno, tak čo baby? Kde mám fotky? Moja teplota dnes 37,1. Čiže o kúsok vyššia, ale dnes netestujem. Až zajtra.
@snubenci08 ahoj ☹ No asi z toho nič nebude teplota klesla na 36,8 test biely. Nechápem ako je to možné ako?? ☹ ☹ ☹
@butterfly333 to naozaj? Veď si mala ducha predvčerom. Nemáš ani ducha? Nič? Tak tomu nerozumiem. ☹
@snubenci08 asi nie šmarila som ten test niekde a tam je. No nechápem ako je to možné veď sme to aj pred cez aj po ovu robili 10x naplno a nič?? ☹
@butterfly333 brala si antikoncepciu? Možno sa to len neudržalo, veď si mala riadneho ducha
@snubenci08 nie neberiem vôbec
Ahojte baby. U mna dnes teplota 37.
Ahojte no co ako sa mate dnes by mi teoreticky mala nemala dojst tak cakam co bude
@koka231 a test už si robila?
@butterfly333 tak tomu nechápem, som z toho blbá.
@mata1512 a mrchu kedy nečakáš?
@snubenci08 eee nerobila som a asi ani nebudem 🙂
@snubenci08 aj ja a veľmi smutná nechápem tomu predošlé tehu vyšlo hneď tak prečo sa mi toto deje? 😢 😢 😢 😢
@koka231 prečo?
@snubenci08 v pondelok. Ale neviem, ci budem testovat. Vcera mi mm povedal, aby som testla az na 4 den meskania. Ale mam pocit, ze sa mrcha uz blizi. 😢
@butterfly333 nevešaj hlavu, veď to bol len prvý mesiac snaženia. Určite sa čoskoro podarí
@mata1512 neviem, ale teplotu máš peknú
@snubenci08 ved toto...

@butterfly333 no neboj, ja sem hneď ráno naklušem, aby som skontrolovala, koľko pozitívnych tehu testov pribudlo 🙂