Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 😅 😅 😅 Tehotenstvo na beton !!!Ved to nieje ziadny duch ale uz pekna ciarka !!!!
@momamo skúsim ráno, lebo ja veľa pijem cez deň. A ten tehu test je zo včera, som sa pomýlila
@snubenci08 ja si tiež myslím, ale chcem to mať najprv potvrdené od lekára
@momamo uvidím asi to tak spravím aj ja. Dúfam že potom sa už zadari.
@snubenci08 napr mne osobne najlepsie test vzdy ukazal vecer, nie rano 😀 Ja tiez pijem vela vody skoro 2 litre za den, inak by som asi prisla o hlavu 😉 Ty si uz v takom stadiu ze je uplne jedno kedy si ho cez den spravis, vzdy ti uz ukaze krasne dve ciarky 😵
@koka231 skús ešte spraviť foto na okne napr.,tam kde je najviac svetla a daj si biely papier, alebo nejaký biely podklad pod test
@momamo uvidím ešte, ale stále cítim dosť silnú bolesť v podbrušku. Takú že ju neviem opísať
@snubenci08 to som mala aj ja a stale pocit ze dostanem a vidis nedostala som 😀 Ja som to mala az take ze som nemohla chodit, zacina sa ti pomalicky roztahovat maternica a telo sa pripravuje na tehotenstvo 😉
Babo si zacina stavat zaklady 😀
ale nebude tam nic to si len namyslam urcite 🙂
@koka231 ok nevadí len skús 🙂
@snubenci08 kaslem na to zbytocne vyhodim zasa peniaze za testy ...pockam si ci dojde mrcha alebo nie a potom radsej pojdem hned k doktorovi
Zeny idem ja, mala sa o chvilku zobudi a ideme na chalupu, zajtra si vas precitam, ahojte a pekny den vsetkym
baby tak ja rano zase to hnede spinenie a teraz uz nic, vzdy len rano...zmerala som aj teplotu, ale nie je vysoka 36.9, no nemerela som si este tak to neviem posudit ☹ idem na nakupy a kavicku papa 🙂
@katickaaa nooo ale to nie je nízka teplota. Je z tých vyšších
@katickaaa a MS kedy čakáš?
@snubenci08 ahoj mno konecene som sa dostala na net oo prehyrenej noci a rannom nedelnajsom obede 🙂 ja tiez som si dnes test nerobila az zajtra a BT som si merala ale o dve hodiny neskor ako obvykle a mala som dnes len 36.9 spinenie dnes zatial nic.zajtra si spravim gravitest a uvidim .....ty mas zo vcera taky samy test ako ja pred trami dnami ja si nyslim ze to tam je musime verit
@snubenci08 pon/utr... 😒
@momamo ahoj a pekný dnìk.
@momamo ved meraj kludne o piatej rano len si budik nastavis, odmeras a spis dalej.. ja mam tri deti a kojim a merat sa da..
A to tu nikto neostal??
@butterfly333 ahoj moja nebud smutna hlavu hore prave som docitala vase spravy od rana nemyslim ze ta teplota je taka prilis nizka ze by to bolo uplbe na spadnutie uvidis zajtra a troska si ver ze to tam je citala som prave co si oisaka ze ta chlap videl odokrytu ze mas nafucane brucho boli ta podbrusko ten test tam bol oekbe vidiet // ale je pravda ako jedba pisaka ze tl moze ist o biologicky zamlknuty potrat ktore abi neviene ze su keby sme sa tak nesledovali teploty.Ale radsej nech to ide von ako aby to sme umelo udrziavali v sebe a na koniec sa narodi chore babo preto zle plody vedia odist prvych tyzdnoch ... to je zivot a nic nezrobime.... ja som dnes uz asi 37 Dc uz to ani sama neviem a stale bemam viditelne dve ciarky proste vetim tomu ze uhniezdenie bolo neskor a ty tak samo.A ked nie nestresujem vsak to bol prvymesiac co sme sa zacali snazit a ja sledovat Bt a ty tak samo mas uz deti tak sa neboj a za chvilu pride dalsie drzim palceky
@mijama1 moja si zlatá máš pravdu áno pred nami ďalší a ďalší mesiac no len keby tie roky tak neleteli. Ja viem ta teplota neklesla pod čiaru a je vyššia ako pred ovulačne tak uvidíme zajtra skúsim ešte ráno zmerať. Dúfam že to bude dobré. Držím palce aj tebe.
Ahojte dievcata chcem poprosit o nazor. Poslednu menstr.bola 23.10 pri 30 dnovom cykle. Dnes mam 25 den cyklu a poslddny tyzden ma jemne popichava v podbrusku. Ovulacny test bol dnes pozitivny a tehotensky mal testovaciu ciarku uplne jemnucku skoro neviditelnu a bazalka je uz treti ten 37,4. Menzes cakam v piatok 21.11.

@momamo foto z predvčera