Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@katkatonkova ahoj moja no čo ti poviem keď to nevide teraz tak ďalší cyklus to isto vìde dúfam že áno. Ja sa moc na vianoce netešim nieje ani prečo sa tešiť len na to že som s deťmi a mužom . Ale to je jedno.
@mamulienka30 ahoj. Len porovnavame...
@butterfly333 pozri zlatko...je krute ked ti to nevyslo....no hlavne si tym nepokazime predsa vianoce...mas dve nadherne deticky a super muzicka...my este deticky nemame...no nestava mi nic ine len ist dalej a dat si novu nadej....nevesaj hlavu...este nic nieje stratene...pokial viem, tak ti mrcha este nedosla....a ked dojde tak to ber tak ze si aj tak zdravotne v poriadku...bo nebyt mrchy tak ani tie tvoje dve deticky nemas.....no z celeho srdiecka ti drzime palecky...ved to predsa vies.... 🙂 🙂 🙂
@katkatonkova ahoj, aj ja sa teším, hlavne na pečenie s deťmi 😀
baby ja som mala celkom pekne popoludnie s polovickou, no on chudak vobec nevie co sa so mnou deje len som mu oznamila, ze nic, on to vobec neberie tak tragicky ako ja...ja len myslim ci pride ci nepride uz mi prepina 😀 uff. mam na vas otazku zacnem si merat teplotu a je dobre robit si sucasne aj ovu testy? som v tomto uplny zaciatocnik...dnes som tu teplotu mala rano 36.9 no nemala som pri sebe teplomer tak som musela vybehnut z potele, no uz som pripravena 😉
@katkatonkova áno ja viem moja no ja celkovo nemám rada vianočné. No ja sa nevzdam a budem bojovať ďaleja dúfam že to potom vìde.
@butterfly333 VIANOCNY CAS JE CAS ZAZRAKOV.... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Veru vianoce su uzasna atmosfera, ja tajne dufam, ze nam to vyjde a manzelovi dam pod stromcek zaramovanu prvu fotocku z ultrazvuku... jaj snivat mozem, uvidime 😵
@katickaaa ovu testy nemusíš robiť, ak budeš merať presne a pravidelne, tak ovu vyčítaš aj z grafu.
@snubenci08 no ved nejak do toho pridem snad 🙂 nemyslela som ze to bude taka makacka 😉
@katkatonkova áno to máš pravdu ja verím že to aj tak bude.
@butterfly333 @snubenci08 tak my sme dopomohli ms červeným vínkom, tak uvidíme, či zajtra dorazí...
@mata1512 tak na zdravie. Ja nemám náladu ani chuť na nič.
@butterfly333 Ani ja, ale uz, ked ma prist, nech pride a nech viem na com som,cim skor.
@katickaaa nieje to makačka. Ráno vstaneš, zmeriaš, zapíšeš, hotovo
dievcata idem sa ja tulit k tomu mojmu a rano som zvedava co ma caka...pekny vecer prajem... 🙂
@butterfly333 teraz 36,9
@snubenci08 myslela som to tak celkovo, predstava bola ze ked budeme chciet babo nebude problem ale po skoro 2r. uff...noo...ale tak viem, ze niektore zeny si vselicim presli...
Baby ja som teraz citala od jedneho odbornika, ze teplota a meranie len stresuje,a nebudem meriat, ale pisal aj ze do roka trva norma kym par otehotnie a skor to vobec netreba riesit, uz som o tom pocula, ale aspon sa mi to potvrdilo.Ziadne stresy a v decembri sa dufam podari.
@snubenci08 ja už tej teplote nerozumiem ale čo zajtra príde a idem ďalej .

@mata1512 prepac mi jasne i na teba a ostatne snazilky 😉