icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
16. nov 2014

@katickaaa áno, to je pravda

snubenci08
16. nov 2014

@butterfly333 ráno sa tu stretneme. A pozakrívaj sa😀

katkatonkova
16. nov 2014

@eri28 TAK TAK....ZALOZIME NOVU STRANKU...V DECEMBRI NEMERIAME ALE IDEME NAPLNO DO TOHOOOO....ja som merala len kvoli doky...a je pravda ze minuly cyklus ked mi zacala klesat teplota som tiez viac menej stresovala...takze nemerat a nebudeme stresuuuvat.... 😀 😀 😀

nanervy_2
16. nov 2014

@butterflt333 som tu dlho nebola, pozeram ze graf ti robi neplechu...daj vediet teda zajtra ci to boli okolnosti ci ako....

katkatonkova
16. nov 2014

babyyyyy...moj muz je asi tehotnyyy...tie jeho chute ze pecene mesko, zemlova knedla, horcica, a zajeda to nakladanym hermelinom a zapija to cajom.....ale evidentne mu chutiiii.... 😀 😀 😀

butterfly333
16. nov 2014

@snubenci08 jasné moja pozakryvam sa poriadne neboj no aj tak to k ničomu nepomôže. No ráno sa tu hlásim.

dasticka
16. nov 2014

@snubenci08 pozres mi prosim ta graf, ci je to ok, mam ho na 82 strane v tomto fore, ak sa nemylim, alebo 86. Dikyyyyyyyy :-*

butterfly333
16. nov 2014

@nanervy_2 ahoj áno ráno dám vedieť čo a ako.

butterfly333
16. nov 2014

@snubenci08 a ty ako zatiaľ v poriadku?

dasticka
16. nov 2014

@momamo veru tak, treba to stale brat s nadhladom 🙂 co ine ostava.....a hlavne vysielat pozitvne signaly do vesmiru a do zivota vseobecne 🙂......inac super ze zajtra nemusime do roboty

melania1
16. nov 2014

ach baby, uz som dufala, ze sa tento mesiac uz konecne podari, a prave mi moja nadej skoncila:( brala som inofolic, kyselinu listovu, kupila si gel na otehotnenie, cakala zazrak...
mozem sa rovno presunut na decembrove snazilky:(
chcem sa spytat bab, ktore sa snazia uz dlhsiu dobu, ako to zvladate? to kazdomesacne sklamanie? lebo ja to absolutne nezvladam:(

katickaaa
16. nov 2014

@melania1 ahoj ja to veru zvladam tazko ale ten moj chlap ma vzdy povzbudi 😉 ja som velmi sklamana ale mame psa a ten tiez potesi... 🙂

lara1507
16. nov 2014

Ahojte zenicky,
Prosim berte tento príspevok odomňa ako iste psychicke nakopnutie a podporu,a v neposlednom rade aj radu priateľskú.. Ja som tu pridala príspevok, ze sa snažíme od 1.11.a teda aj dufam,ze dopadneme na jednotku s hviezdičkou 😍1*.... No k vam chcem len toľko prehovoriť... Prestaňte merať,grafovat, testovat atd atd.. Vy si to mozno niektore ani neuvedomujete ale tak velmi si psychicky ublizujete. Mne je to az ľúto ked to vsetko čítam.. Dovolujete aby vas zdeptala co i len maličkosť a potom vnasate do svojho vnutra stres a silne obavy. Uz aj ked vyzera u vas nieco sľubne, tak aj to si viete znegovat a častokrát si to aj privoláte. Chcem len tolko žienky!!!! Majte sa radi nie len zvonka ale aj z vnútra!!! Užívajte si co doma mate a pri tom snažení si to užívajte o to viac,aby ste mali na co spomínať... Ostatne príde ale vzdy rychlejsie do tela so zdravým duchom!! Drzim vam vsetk palce aby vam to vyšlo a najmä aby ste sa stale usmievali... Vysledky budu potom ukážkové. Dobru noc! 👍😘

katkatonkova
16. nov 2014

@lara1507 a vsetky.....baby...lara ma pravdu....NEMERAT = NESTRESOVAT.....

katkatonkova
16. nov 2014

BABY A ESTE NIECO VAM CHCEM POVEDAT....NEPOZERAJTE DO GRAFU KOLKO DNI MATE DO MRCHY...LEBO CIM STE K TOMU DNU BLIZSIE TYM VIACEJ STRESUJEME...A STRES NAM PREDSA SKODI....TAKZE JA TYMTO PADOM RUSIM SVOJ GRAF A NECHCEM VEDIET ANI KEDY DOJDE MRCHANAAAAA

anitu
16. nov 2014

@melania1 ahoj.aj my sa snazime asi rok,no cez tyzden nie sme spolu.v poslednom case mam dost nepravidelne cykly,minuly aj 40dnovy,tak tento mesiac od 3dc pijem inofolic.som zvedava aky bude cyklus.ale ked sa aj podarilo,bude este lepsie 🙂 no niekedy uz mam toho dost,eom smutna,nervozna,ze co sa uz deje..ci vobec ovulaciu mam,neviem.

melania1
16. nov 2014

@katickaaa moj muz taktiez to neberie tak tragicky ako ja.
chcela by som mat jeho naturu.

melania1
16. nov 2014

@anitu ja som sa uz teraz na inofolic vykaslala. beriem ho asi 8 mesiacov. sice nie dva sacky, ako vraj lekari odporucaju, ale aj tak som od toho tiez cakala zazrak.
asi ako od vsetkeho.
mne uz doki chce predpisat hormony, bojim sa toho, este cchem pockat do kontroly a potom sa asi na to dam:(

melania1
16. nov 2014

@lara1507 dakujeme pekne za povzbudive slova.
je to vsetko pravda co pises, ale je naozaj tazke na to nemysliet, nesledovat sa, nepocitat...
hlavne ked cas..roky idu...
ale dufam, ze sa mi podari sa ukludnit🙂

anitu
16. nov 2014

@melania1 ked mi nepomoze inofolic,ide sa pobehovat k lekarom ☹ vobec to nechcem.nepredstavovala som si to takto.pred 11-timy mesiacmi som hovorila mojej kamoske ze sa pokusame,a ona uz ma doma malu.ja furt nic 😠 ☹

melania1
16. nov 2014

@katkatonkova ja si grafy ani nerobim, ale viem presne kedy priblizne mrcha dojde, i ked si aj tak chodi ako chce.
ale uznaj, je tazke na to nemysliet.

mamulienka30
16. nov 2014

@melania1 - nemysliet sa na to neda. Isteze stres nepomaha, ale da sa ho uplne zbavit? Asi az ked clovek rezignuje a to trva dlho 😔

snubenci08
16. nov 2014

@dasticka a čo by si chcela vedieť?

melania1
16. nov 2014

@mamulienka30 presne tak, a najhorsie je, ze nemam cas cakat tak dlho, kym rezignujem, nemam uz 20 rokov..:(

snubenci08
16. nov 2014

@butterfly333 zatiaľ hej, MS dnes neprišla, tak skúsim ráno ešte test. Inak mi bolo trochu zle, ale už to prechádza

melania1
16. nov 2014

@anitu veru.
ja som si to zas predstavovala jak Hurvinek valku, ze sak skocime na seba a bude to.
moja dcerka sa totiz podarila na prvy sup a stale som myslela ze som extra plodna a pojde to aj pri druhom.
asi preto som v koncoch, lebo som mala velke ocakavania.

mamulienka30
16. nov 2014

@melania1 mne to hovor, pred par dnami som mala 35 😝 My sme zatial na deticky nikdy nemuseli dlho cakat, tiez je to zvlastny pocit, ze sa teraz nedari, citim sa, ako keby vo mne bola niekde "chyba" 😔

mikema
16. nov 2014

Ja si myslím,že by mnohým pomohlo keby si našli niečo iné,na čo sa koncentruje. Napr u mňa je to štúdium,dokoncujem a tak sa do toho úplne zahlbim a po prvé neviem ani ako mi dni bežia a po druhé nie som taká koncentrovaná na seba... Teraz prídu vianoce, možno by ste sa mohli zamestnať prípravou,výzdoba, užiť si predvianočný čas a s manželom spät z lásky a nie koli grafu. 😉 držím vám všetkým palce!!!

melania1
16. nov 2014

@mamulienka30 presne, clovek hlavne nevie kde je chyba. i ked vsade sa docitas, ze mesacne je len 15 % sanca otehotniet, ale mne sa to stale nechce verit, ja som vzdy mala pocit ze proste jed je vajco a spermia tak sa proste spoja.a hlavne ked dobre ze stojky nerobim zakazdym.
ach, asi budem predsa len musiet rezignovat:(

lara1507
16. nov 2014

@melania1 tomu verím.. Nie je ľahké vypustiť z hlavy čo nás velmi trápi, ibaže si pridávate na plecia ešte viac. Skúste prečítať nejaký článok žienky čo robi stres a smútok v ludskom tele .. To je hnus ako fajčenie,drogy a alkohol.. V takom tele sa ťažko zrodí to malinké stvorenie a zvlášť od prvych milimetrov,ktore su najnáročnejšie na prezitie. Vek nie je dôležitý. Pokial ste zdravé baby,verte že ono to príde a ked to nevychádza, vase telo vie presne,prečo to tak malo byť. Ako sa hovorí ... Na dobré sa čaká ☺ no a my počkáme kým to nebude vsetko tip top! 🙌