icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

melania1
16. nov 2014

@lara1507 to je krasna myslienka, ze na dobre sa caka. snad sa vsetky dockame🙂

kattulienka
16. nov 2014

Ahojte aj mi sa snazime aj v tomto mesiaci. U doktorky je vsetko ok. Ked mi pozerala ci mi praskol folikul tak ano praskol a dokonca dva.takze ak by sa zadarilo, tak by boli dve. Takze uvidime ci sa zadarilo v piatok.drzte palce

mamulienka30
16. nov 2014

@melania1 - nerezignujeme, dve deti mame na prvy sup, tretie pod pol roka snazenia. Pojde to aj teraz. Zijem zdravo, som zdrava, manzel tiez. Neni dovod aby to nebolo, len to chce cas. A ten este mam, nic ma netlaci, len ta tuzba 😖

mijama1
16. nov 2014

@snubenci08 ja rano tiez testujem ....a mna zacala dnes vecer palit dost zaha 🙂 ako pri prvom rannom tehu tak cas ukaze 🙂 butterfly a co Ty este ta palieva zaha ci teraz uz menej?

melania1
16. nov 2014

@mamulienka30 ach, nech sa nam uz podari..

mamulienka30
16. nov 2014

@melania1 - ja som dva dni po ovulke a cez ovulku sexik nebol, tak vies aka som "nadsena" 😝 Tak budem verit na zazraky a nesmrtelne spermie z predoslych dni 😀 😀 Jaj humor neopustaj ma, ja to vidim na december.

lara1507
16. nov 2014

Božie mlyny melú pomaly - ale isto!! A že ešte nie sme tehotné?... No ešte nie je pomleté - stále sa melie.. Toto všetko čakanie padne vždy na úrodnú pôdu! Vsetke co sme tu,co píšete a trápite sa.. Jedneho dňa budete všetky tehotné a porodime! Jedna skor, dalsia neskôr ale založíte si temu novu na MK kde si budete na toto spomínať ako dlho ste čakali ale na oplatku si budete odovzdávať radosti,kt. vam tieto vytuzene deti priniesli. 💜

melania1
16. nov 2014

mozno trosku od temy, ale baby, co si myslite o Jonasovej metode? a o cviceni podla mojzisovej? mate skusenost?

kattulienka
16. nov 2014

@melania1 ja som si to dala vypocitat podla jonasa a stale nic

melania1
16. nov 2014

@mamulienka30 🙂) ja ked niekedy citam jak zeny otehotneli aj ked nebola ani najmensia sanca, tak az oci otvaram.
a ja s mojimi pol hodinu vylozenymi nohami nic.
asi ma lara1507 pravdu. este nie je pomlete.. 😒

melania1
16. nov 2014

@kattulienka a kolky mesiac podla neho skusas?

mamulienka30
16. nov 2014

@melania1 - jonas je hlupost, Mojzisova mi nic nehovori 😝 Ja sa spolieham na zdrave telo.. to moje.. zlepsit kondicku, brat nejake vitaminy, kyselinu listovu, zdravo sa stravovat... a prijde to.. my sa snazime teraz este len od leta...

melania1
16. nov 2014

ach zeny, viete, co ma na tom serie najviac? ze som nezacala s plodenim aspon o rok skor.
mala som to vyratane, chcela som to stihnut do troch rokov mojej malej, reku sak zacneme v dvoch a podari sa.
ha ha ha, chybicka se vloudila, kto pocita, nema...:(

melania1
16. nov 2014

@mamulienka30 ked som citala Jonasovu stranku, ma tam 98 % uspesnost, co je uzasne cislo. a tolko dakovnych komentarov.. ze mi to pride ako maly zaruceny zazrak.
cvicenie podla mojzisovej asi vyskusam, je to na spevnenie panvoveho dna a vsetko okolo toho, snad pomoze.

kattulienka
16. nov 2014

@melania1 skusali sme asi 6 mesiacov. Uz me sa nato vykaslali.

mamulienka30
16. nov 2014

@melania1 pokial viem Jonas uz je po smrti a pocita to nejaka jeho dcera podla tabuliek 😝 A 98% uspesnost moje nervy, neviem, kde tie baby behaju, ale v mojom okoli vtedy neotehotnela ani jedna jedina, mne to vychadza uplne mimo ovulky tie jeho vypocty a bez ovulky ti ani svata voda nepomoze k otehotneniu.. jedine, ze by Jonas vajicka pribaloval k vypoctu 😀

melania1
16. nov 2014

@mamulienka30 tak to si zabila..🙂))

mamulienka30
16. nov 2014

@melania1 - no a nie 😅 😅 Neboj vyjde nam to, skor ci neskor, ale vyjde, ja sa uz teraz tesim na buducu nedelu na prvy skusobny test 😵

mijama1
17. nov 2014

Snubenci08 a butterfly333 a ostatne snazilky co vravite dnes teplota 37.0 a 38 DC a 15 DPO a testik dnes takto. A vy jako ste na tom s teplotami a testami.Butrerfly333 aku mas teplotu dnes rano ?

snubenci08
17. nov 2014

@mijama1 ahoj, no test krásny, moja teplota 37,1 a fotku dnešného testu prikladám

mijama1
17. nov 2014

@snubenci08 mno krasa to by bol cert aby sme neboli tehule a teraz musime cakat este na butterfly333 😉

snubenci08
17. nov 2014

@mijama1 no ja čakám, neviem kde môže byť o takomto čase tu už býva, nevadí, počkáme si na ňu, dúfam že má teplotu vysoko

snubenci08
17. nov 2014

@mijama1 ešte pridávam graf

mata1512
17. nov 2014

Ahojte baby. Tak aj dnes sa teplota drží na 37...

koka231
17. nov 2014

Ahojte no mrcha zatial nedosla dnes som 30dc a asi 15dpo merala som si teplotu a 36.8 ja si pravidelne nemeriavam ale minuly cyklus som si merala a mala som pred ms len 35.4 a teraz taka no ale este si nic nenamislam 🙂

snubenci08
17. nov 2014

@mata1512 ahoj no to je super

snubenci08
17. nov 2014

@koka231 tak držím palce, aby ani nechodila

mata1512
17. nov 2014

@koka231 Ahoj. Tak uvidíme. Ja som dnes uz 31 DC a 15DPO.

koka231
17. nov 2014

@snubenci08 dakujeeeem pevne dufam ze nam to vyslo

koka231
17. nov 2014

@mata1512 presne tak uvidime co dojde 🙂