Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mamulienka30 veď to niečo vydržíme ja už chcem v lete kočikovat 🚼
@butterfly333 - ved to, dufam, ze v lete budeme bruchate pred rozpadom 😀
@mamulienka30 neboj určite budeme už sa teším na to.
no ja som 6DPO...tiez posielam graf...uz mam fakt nutkanie testovat..aj ked viem ze to este nemam vyznam://
@elinka112 to je zbytočné moc skoro na test.
@butterfly333 no len sa mi v noci snivalo ze sa musim pozret dneska tu na MK na tebaaaaa....no proste si ma nenechala spinkaaat...nevadiii...hihihihih 😀 😀 😀 ..my sme asi pred hodkou obedovali...no a moj muzik spinka pri telke a ja pozeram nejaky cesky film....zlatko nevadi ze to nevyslo....sak sa len mesiac pokusate...no a este tento mesiac neni nic strateneeeee
@elinka112 ja som si slubila, ze spravim test ked uvidim rano na teplomeri 37, tak uvidime, ci to vydrzim, dufam, ze v nedelu to bude uz 😅 😅 😅
@butterfly333 ja viem....len sa uz neviem dockat....myslis ze vcera mohlo byt uhniezdenie,..ten pokles?
@mamulienka30 myslis ze 37 je dobry signal?🙂
@elinka112 - no u mna ano... vtedy som vzdy bola tehotna 😀 Minuly mesiac sa to tam nevytiahlo, tak som vedela, ktora bije vlastne aj bez testov 😖
@butterfly333 moja, tak mne ms este stale nedorazila. Uz som mala aj take pocity, ze ano a stale nic.
@katkatonkova tak to má mrzí že som ta rušila vo sne 😀 No my sme boli na nakupe trochu. Potrebovala som sladké tak ma bolí to brucho Juuj nech to už prejde. Zajtra do práce aspoň prídem na iné myšlienky a dnes som dostala aj dve objednávky na tortu na sobotu jednu na krst a druhú barbie tak mám o zábavu postarané. Milujem pečenie 🎂🍰
@elinka112 no vyzerá to tak ten pokles ako uhniezdovani tak držím palce aby to vyšlo.
@mata1512 uvidìš možno nepríde musíme veriť iné nič neostáva. Držím palčeky aby sa zadarilo.
@butterfly333 videl asom tvoje vytvori...su uuuzasneeee....my sa v stredu chystame do ulan na mesko od nejakeho mesiara...domace vyrobky...sused tam chodi, tak som povedala tomu mojmu vajcu ze si urobime vylet....tak aspon monecne vypadneme z domu.....starky mi este stale spinka...tak aspon vecer snad bude pouzitelnyyy.... 😀 😀 😀 inac uz od dneska nemeriam ziadnu BT.....je pravda ze sme sa kvoli nej stresovali ci bude stupat...a ked stupala tak potom aj klesala....aj ked mam pocit ze by som mala merat ale nebudem.....
@patricia128 no to je to ze neviem ci mi vlastne meska lebo mam nepravidelnu ms
@katkatonkova ďakujem. No áno ten stres či stúpne a potom sa báť aby neklesla ja kašlem na to kúpim ten gel na spermie lebo sa mi zdalo že tento mesiac som nemala hlien len vlhko tak asi preto nič z toho. Tak dúfam že sa zadari tento mesiac a na vianoce bude darček. Držím nám palčeky.
@mamulienka30 no tak som zvedava....://
@butterfly333 Čoo je to za gél?
@vierkaaa85 je to pre seed gel to si daj do googlu je to lepšie vysvetlene. Na spermie aby dlhšie vydržali a mali lepšiu cestu k vajìčku.
@mikema ja pri Viedni -Wittau
@snubenci08 veď ja viem Moja tento cyklus som testovala o 106 bola na 15DC.
@nynyky tebe to vyslo tak to sa nezdas meras teplotu? Som trosku znepokojena ja uz 2 den spinim nechapem tomu lebo az v nedelu mam dostat tak uvidim dnews som si aj ja spravila test zdal sa mi duuch alebo si to uz namyslam alesom este len 8DPO tak uvidime inac mas neake priznaky?
@monicka9 ja mám cyklus 30 mne vychádza plodné dni od 28.11 do 4.12 tak dúfam že sa zadari.
@kudusko moja ja verím že si tehu určite ti to vyšlo.
@butterfly333 ja neverim este uz aj predtym som mala ducha a nakoniec som dostala ale taketo volace ze pd vcera spinim a teplota dnes z 36,9 na 36,6 baby hovoria ze vtedy zvykne klesnuk ked je uhniezdenie ale aj 2 cast ked zacna mrcha nieco progteron ked je ho viac ja som z toho debil ale mne uz tikaju hodinky dokonca moj muz ma o 10 rokov viac takze nemama nazvys cas 😕

@butterfly333 - robi to skvely natahovaci hlien, len je to strasne neromanticke s tym aplikatorom 😀 Ale co by clovek pre babo neurobil ;)