Novembrové snažilky 2018
Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂
@zuzanag09 ako my sme sa zacali snazit este len teraz par mesiacov, cize este to neberem ani tragicky ani nijako inak, ale boli by sme radi keby to vyslo 🙂 my sme prvy rok nechceli nakolko som koncila Vs, potom hned svadba do toho stahovanie do Ba a nova praca..cize sme sa trosku potrebovali usadit 🙂 ale aj tak je to otravne, tie neustale otazky 🙂
@voskovka ako så mas ? Ako testy ?? Men så drzi Bt celkom pekne a rano som skusala och test ten je silnejsi kazdy den, na tehu teste jemnuliknnky dych po rozobrati . Idem cakat co så bude diat dnes som 11 dpo a ms mam mat az za 14 dni.
@xixiximyxi no ja nic.testy dr max dnes biele.a zacina ma boliet brucho zajtra pozajtra mam dostat tak uz som si kupila tampony a vlozky.Takze smola.tak budeme mat plodiaci novy rok noooo este ze je muz az do 15.1 doma.
@voskovka na uz niekolko dni boli bruchu ako pred mrchou Ale neostava mi nic ine len cakat 🎁🎄ci tam daco bude dnes v noci budeme cestovat aj s malym na slovensko. Inac chcem så ta opytat ci by si nechcela digitalny ovu test od clear Blue fialovy a aj och testy . AK duch bude silniet a zadarilo så rada by som och posunula men budu zbytocne v skrinke.
@xixiximyxi no mne su ovu nanic.pretoze ja chodim na folikulometriu a beriem clostil a pregnyl cize ja nemusim ovulaciu testovat 😉
@voskovka fajne ked ta takto kontroluju ja som sa len pytala idem este napisat do snaziliek ci by niekto nechcel
@xixiximyxi lebo mne pregnyl by skreslil testy.tak aspon setrim peniaze.ale minam ich na tehu testy 😁
@voskovka to poznam ja mam zasobu testov 😀Ale povedala som si ze po dnesnom dusikovi musim vydrzat do buduceho tyzdna a potom zopakujem tehu test . A dufam ze to nebude biochemicke ako som mala v septembri Ale ze // budu silniet . Podbrusko boli a mam aj taky bielo- priesvitny vytok. Teplota je pekna stale så drzi hore a neklesla uz 11 dni tak chcem pockat a takto o tyzden zopakujem
@voskovka ja práveže nemám doma ani clostyl ani nič. doktorka dnes nerobila, nevedeli či zajtra tam bude, keď nie tak to bude bez clostylu, lebo minule som začínala s clostylom 5 deň cyklu,to vychádza akurát na nedeľu,no uvidíme. Tiež ma boleli predtým kríže a jedla som čokoládu so slaným. Všetko naj naj k meninám 🙂 hlavne zdravia 🙂
Ahojte baby som tak isto snazilka ako aj vy☺☺Tento mesiac ako kazdy som cakala ze mrcha nepride ..a nakoniec prisla...ale ina ako doteraz.Krvacanie trvalo len jeden a pol dna a mam uz len hnede spinenie to trva asi 2a pol dna.Pred mrchou ma hroooozne boleli prsia co ma vobec nezvyknu boliet.Co moze znamenat ten vytok???Velmi by sme si priali mat bejby len sa nam zatial nedari.
@ucholacik tak su len 3moznosti..bud si dostala slabu ms, alebo sa tam cosi uhniezdilo a mas posledny slaby cyklus alebo sa chytilo zle, telo ho vyplavilo von a cistis sa.. nevidime ti dnu 😁 ja som mala tak napr v septembri 2tyzdne meskanie, tehotna som nebola a ked dorazila mrcha tak stylom tampon mi treba len doobeda lebo zbytok dna uz nic a na 4.den bol koniec :D vselico sa stava
@voskovka mam paradne spravy nedalo mi to dnes rano robeny test a ke tam // ciarka pekne zosilnela od stvrtku Skoda ze som u svokri a neni zatial cas odfotit Ale cez tyzden pridem foto testou
Ahojte. Uz neviem ci ja som vadna alebo nevem co sa deje. Uz som brala 3 mesiace Inofolic..menzes neupravil a ani tehu sa nepodarilo. Teraz uz 3mesiac berem kvapky Mastodynon na uoravu cyklu. Prvy cyklus s kvapkami bol 25dnovy. Druhy cyklus bol 33dnovy a teraz uz mam 42dc a menzes nikde. Testy staale negativne. Prsia boleli a bolia. Prechladena nie som. Na 35dc soma mala strasne silny vytok priesvitny az do biela..vkuse len itnimka bez nej sa nedalo. Nevem ci cakat ze sa stane zazrak a test ukaze este nieco alebo ist na gyndu..ci to nechat tak a cakat kedy sa menzes spusti?
@xixiximyxi blahozelam.ja testy negativne a menzes nikde... ach uz 2den mi meska
Mozno ovu posunuta a mozno este så 2// ukazu treba len tomu dat cas. Uvidis budeme tehulkovat spolocne
@xixiximyxi nebola posunuta.lebo 30.11.mi pichli pregnyl a na kontrolu som bola v utorok 4.12 a bola som po ovulacii videla to na sone. To uz by test ukazal
1DC....zeny....tento mesiac nestimulujeme....kedze ovu vychadza na vikend a silvester a dokina nerobi....takze nevadi
@voskovka ja 3dc ms prišla 7dni po vysadení progesteronu. Už teraz nič neriešim dnes som nastúpila do novej prace takže mam 3mesiace skúšobnú takže tehu neprichádza do úvahy. A okrem toho bola som na krv a výsledky na prd hemoglobín 103 čiže pod hranicu som chudokrvna a trombocyty 537 čiže tie mám dosť vysoké tak zajtra musím na hematologiu
@butterfly333 docerta...na figu cele....Ale neboj nejak to pride....ja idem zacat chudnut a zamestnat hlavu inymi vecami od noveho roku...
@voskovka ja snaženie odkladám nič neriešim keďže mam novu prácu potom v máji svadbu. Čo má prísť príde aj samo. Dúfam že príde.😁
Dievčatá už sa to blíži Vianoce a tak dúfam, že presne 24 si nájdem //. Bol by to ten najkrajší darček. Držte palce. Všetkým prajem krásne a pokojne Vianoce nech sa vám splnia všetky priania a túžby.
Mne ma prist mrcha az o 9 dni, tak uvidime ci sa uz tento mesiac zadarilo, ci to bude novorocne prekvapenie alebo nic 🤔
Ach dievcata takze ani ja nic z vianocneho darceku menzes neprisiel ani po 36 dnoch ale tak mozno ho oddialila len moja chripka a uzlina inac uz neviem :*

@zuzanag09 bol by to najkrajsi darcek nie len pre mna ale aj manžela a myslim ze aj celu rodinu, kedze sa vkuse informuju ci sa nerozsirujeme 😀😀😀😊