icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

eliska1986
22. okt 2018

ahojte,s partnerom sa chceme zacat snazit teraz v Novembri🙂Dievcence beriete aj dajake vitaminy?

veja28
22. okt 2018

@eliska1986 ja len kyselinu listovu

scales
autor
22. okt 2018

@beckynka07 a tehu test si nahodou neskusala?

scales
autor
22. okt 2018

@2veronika262 a merias si BT, alevo robis testy, ked vies, ze mas plodne dni? Ci nechavas len na pocit? Drzim palce

scales
autor
22. okt 2018

@eliska1986 ja som si chcela dnes kyselinu listovu kupit, ale zabudla som, ale mali sme na obed zeleninovu polievku ak sa to rata :D

2veronika262
22. okt 2018

@scales meriam si BT, sledujem hlien a robím ovu testy 🙂 ďakujem 🙂

beckynka07
22. okt 2018

@scales vcera, ale negativny...takze s tym neratam🙂 aleuz som si nejako zvykla😄🙈

veja28
22. okt 2018

Baby ako to mate nastavene ze vam v tom grafe tie bodky spaja krivka? ja som skusila len tak par dni nahodit teploty (sice vymyslene) ale graf mi ich nespaja? vobec sa v tej apke nevyznam

kvecinka321
23. okt 2018

@veja28 máš nadstavenu poslednú ms?

veja28
23. okt 2018

@kvecinka321 v kalendari som. ju vyznacila

veja28
23. okt 2018

@kvecinka321 uz mi to spaja v grafe 😊 asi som to len mala zle vyplnene dakujem 😊

2veronika262
23. okt 2018

@scales a este na doplnenie, keďže mi dneska stúpla teplota tak pravdepodobne včera prebehla Ovulácia 🙂 ale v grafe ju vyznačí až keď zadám tri teploty po ovulácii 🙂

scales
autor
23. okt 2018

@2veronika262 no tak dnes by ste sa mali hned posnazit 🙂

nikuska111
23. okt 2018

Ahojte my sa snažíme od januára zatiaľ sa nedarí ... Mám dve detičky a anjelika v nebicku zomrel mi v brušku v 26tt ... Veľmi túžim ešte po dieťatku ... Meriam bazalnu ovi testy robím tak uvidím či sa zadarí ... Akurát čakám na ovulkutu sú moje testy a graf .cyklus mávam cca 30dnovy.. Každej z vás držím veľmi palce nech sa to podarí ... ✊✊✊🙏🙏🙏

nikuska111
23. okt 2018
2veronika262
Autor odpoveď zmazal
scales
autor
23. okt 2018

@2veronika262 jaj no tak ak ste sa snazili aj vcera, tak by to malo byt vsetko ok 🙂 a uzivas kyselinu listovu? ja som si dnes kupila v lekarni, ale je tam napisane, ze 1 tabl. ma 10 mg, neni to malo nahodou?
@nikuska111 tak ty mas prave dnes ovulaciu a zajtra by ti mala ist teplota prudko hore... len ten 15 DC ma dako matie... ake ovulacne testy mas prosim ta a kolko stali? To s tym dietatkom ma velmi mrzi, muselo to byt pre teba velmi tazke a smutne obdobie :( a smieme vediet co sa stalo? preco sa to stalo? Dufam, ze sa ti tu s nami podari co najskor otehotniet, velmi ti drzim palce!!!

2veronika262
23. okt 2018

@scales
Snažili sme sa dva dni pred ovu, deň pred ovu a v deň ovu a poistime nakoniec asi aj dnes 😃 (BD v grafe to ukazuje), mne ženský poradil brať kyselinu listovú (nakoľko som po MA a kyretazi) 200µg denne, netuším koľko je to mg 🙂

scales
autor
23. okt 2018

@2veronika262 a aky druh beries tej kyseliny? Joj no to sa vela snazite 🙂 vari to stihate tolko pri malom dietati, to aj my by sme chceli ha ha...

scales
autor
23. okt 2018

@2veronika262 Inak mame asi rovnako stare deticky, kedy sa vam mala narodila?

anielicek009
23. okt 2018

Dievcata prepacte ze sa tak hlupo pytam ale co to to DC napriklad 12DC?? Co to znamena???

2veronika262
23. okt 2018

@scales
Snažíme sa vtedy keď malá zaspí a keď mám navarené 😃 ale budeme sa snažiť do konca roka len, lebo potom už musím písať diplomovku a budem mat skúškové obdobie 🙂 tak dúfam ze sa podarí 🙂 pred pár dňami mala akurát rok a 7 mesiacov 🙂

2veronika262
23. okt 2018

@anielicek009
DC je deň cyklu, 1DC je prvý deň menštruácie 🙂

nikuska111
23. okt 2018

@scales myslíš že ten posledný je už pozitívny ?? Ma zmiatol tiež neviem prečo vyšiel taký slabý ... Sú to ovulaky predpokladám z alieexpresu alebo Wish neviem presne kúpila som ich tu na modrom koňovi od jednej baby a 40ovulakov a 10tehu testov ma vyšlo 8€tusim ... Bolo to najhoršie obdobie môjho života ... Ja som veľmi nízku hladinu železa a doktorka mi dala 1x1tabletu denne a to bolo veľmi málo čiže malinkemu nemal dostatok kyslíka .. akú hodnotu som mala som sa dozvedela až po pôrode ... a to mi povedali že minimálne 3x1tabletu som mala užívať ... Ja dúfam teda tiež že sa mi to už konečne podarí ... A taktiež to aj tebe prajem

anielicek009
23. okt 2018

@2veronika262 dakujem krasne za vysvetlenie 🙂

scales
autor
23. okt 2018

@nikuska111 boze tak to ma velmi mrzi :( a to ti z krvi nevedeli skor zistit, ze potrebujes este vyssiu davku??? No mne sa ten posledny zda uz pozitivny, ale keby si nemala odfoteny este ten dnesny, tak by som si to asi aj o tom vcerajsom myslela... tak mozno zajtra bude ciarka este silnejsia, ale podla mna by ste sa mali uz dnes snazit... 🙂

scales
autor
23. okt 2018

@2veronika262 my akurat tento mesiac koncime rok a 7 mesiacov a zaciname 8. mesiac 🙂 tak tiez sme si uz povedali, ze je asi najvyssi cas na surodenca, nechceme prilis velky vekovy rozdiel... uz tento bude dost si myslim...

2veronika262
23. okt 2018

@scales
Tak ja by som mala v januári termín pôrodu keby som nemala Missed ale nevadí, ideme ďalej 🙂 dúfam, že sa zadarí 🙂

beckynka07
23. okt 2018

achjo, testy stale negativne, kramy nikde..uz chcem zacat dalsi cyklus :(((

veja28
23. okt 2018

@2veronika262 ja v aprili :( ties po MA