icon

Novembrové snažilky 2018

scales
21. okt 2018

Ahojte, zkladam tuto skupinu pre zeny, ktore maju momentalne ms a v novembri budu mat plodne dni... kedze som minuly cyklus prisla zrejme o zarodok, ktory bol cca v 3 tt od ovulky, tak som sa rozhodla zacat od noveho cyklu s grafom bazalnej teploty. Chcem aby sme sa tu mohli podelit o spolocne pocity, ked budeme v roznych ocakavaniach... ak mate chut zdielat to spolocne somnou a s ostatnymi clenkami skupiny tak sa prosim v prvom prispevku predstavte tym, ze napisete v kolkom dni cyklu sa nachadzate, aky dlhy je vacsinou vas cyklus a ako dlho sa o babatko snazite... verin ze tato skulina bude prinosom aj pre ostatne zeny, ktore sa zacnu snazit po nas 🙂

veja28
25. okt 2018

@xixiximyxi dakujem

xixiximyxi
25. okt 2018

@veja28 prosim 😀 Ono po ovulacii az do ms je teplota stale vyssia ako predovulacna. Ak ostanes tehotna zvykne najprv klesnut a potom stupa ... V 1 tehu som takto mala mohlo by aj teraz. V den ked mas dostat ms tak zvykne klesnut Ale niekedy klesne az po skonceni ms. Treba len merat 😀 prajem vela stastia a uspesny koniec s // na teste

veja28
25. okt 2018

@xixiximyxi dakujem som velmo zvedava co sa s toho tento mesiac vykluje a snad to bude moje prve a posledne meranie 😂 ak budu //

beckynka07
25. okt 2018

@scales no uz som teda s vami🙈 kramy dosli svine jedny...tak sme v tom spolu..sexu zdar!😄

prechadzka
25. okt 2018

Ahojte pozrite mi pls tie testy..Ja som z toho jelen.Dnes je pozitiv? Dakujem

veja28
25. okt 2018

@prechadzka vyzera ze by aj mohol 😊 no tieto dni by som sa na vasom mieste posnazila 😊 nie len dnes ale aj take dva dni 😂😊

prechadzka
25. okt 2018

@veja28 veduci je unaveny..takze dnes nic 😏

veja28
25. okt 2018

@prechadzka treba skusit 😂 a nahodit "donucovacie" prostrkedky 😂😊 pritulit sa a tak 😊😊 nemusi vediet ze sak mas plodne dni aby to nemal ako povinnost ;)

prechadzka
25. okt 2018

@veja28 lenivy je aj na sex.radsej sa bude hrat ..omg

scales
autor
26. okt 2018

@prechadzka tak sa zahrajte spolu a dajte si stavku, ze ked vyhra on tak bude sex :D

prechadzka
26. okt 2018

@scales :D ZLATA

rejmonz
Autor odpoveď zmazal
rejmonz
27. okt 2018

Ahojte, takže pridám sa ku Vám aj ja a hned trochu obsiahlejšie 😃 V auguste sme sa začali s priateľom snažiť o naše prvé bábo, moj cyklus býval presný a pravidelný okolo 33-34dní. Hneď nato v septembri mi meškal cyklus 12dní, čo sa mi nikdy v živote nestalo a začala som mať aj tehotenské príznaky ( precitlivelosť na pachy, nechutenstvo, nadrapovanie a únava), no Hcg v krvi bolo stále negat. Na 13.deň po mojich zúfalých uplakaných dňoch zo závratov sa mi konečne spustila ms. Šla som i tak radšej svojej lekárke, pretože sa mi nezdalo toto "haprovanie" mrchy. Ďalší týždeň som bola objednaná na výtery a na ďalší mi vo výsledkoch bola nájdená Ureaplasma :/ síce zachytená v najnižšej hladine, ale doktorka nám predpísala radšej atb na preliečenie po dobu 20dní, samozrejme so sex. abstinenciou 🙂 a poviem Vám, že som bola dosť v šoku, vôbec som nerátala s tým, že by mi také čosi mohlo v tele kolovať a nedajbože ešte robiť problémy. Najväčšie prekvapenie však prišlo pred 11dňami (od 3.10 som brala atb), kedy som začala na 28.deň cyklu zrazu krvácať, riadny šok 😃 takže teraz už absolútne netuším ako mam rozhodené hormóny, každopádne sa budem teraz nanovo sledovať, či mi náhodou lieky "neopravili" cyklus a vykynožením tej potvory budem zrazu fungovať rýchlejšie 😃 tak či onak, predpokladám, že tieto dni sa mi rozbieha ovulácia, takže sa snažíme už týchto pár dni a pokračujeme dalej začiatkom novembra 🙂
Čo sa týka meraní teplôt, ovulačných testov, grafov a doplnkov výživy, nevenujem zatiaľ prehnanú pozornosť ani jednému. V okolí poznám až priveľa tehotenstiev, ktoré začali buď priamo cez ms, alebo hned pár dní po nej, príp. tesne pred 🙂 človek nikdy nevie, či sa vajíčko neuvolni az neskor alebo sa nám kdesi skryje 🙂 Preto ideme doma verziu, radšej 3.krát do týždňa a pravidelne, ako to siliť len na plodné dni. Snažím sa byť hlavne v klídku, i ked babo by som brala už aj hned teraz a zaraz 🙂 Začala som pravidelne cvičiť a zdravšie sa stravovať, tak dúfame, že sa nám zadarí 🙂

scales
autor
27. okt 2018

@rejmonz co je prosim ta ureaplasma? Mne tiez ms meskala 5 dni a mala som tehotenske priznaky ako pri prvom tehotenstve (kava horka, pivo strasne horke, teplota nad 37 a zavrate), uz mi ms skoncila a uz sa aj snazime od vcera, tak dufam, ze sa to vajicko neuchytene dobre vyplavilo...

bebecookies
Autor odpoveď zmazal
zuzulka243
28. okt 2018

Baby a co stoja tie ovulacne testy dakujem za infoo my sa snazime o spolocne babo uz dva roky lebo muz predtym bol po amputacii a po porazke a byva teraz viac aktivnejsii v posteli ale zatial sa nam nedari ma 52 a ja mam 32

veja28
29. okt 2018

Baby co meriate bt mam v tom kus chaos kedze sa posuval cas.. bezne som merala 5:40 teraz to je vlastne 4:40 (aj dnes som merala 4:40) zajtra to mam posunut o tu polhodku a merat zhruba o 5:10 a dalsi den uz tak ako ptedtym 5:40?

scales
autor
29. okt 2018

@veja28 podla mna ti ta hodina vobec neuskodi... ved ked vies, ze manzel bude doma len cez vikend, tak ti je jedbo, ze ovulku budes mat v stredu... ja ju meriam kazde rano, ale mam niekedy aj hodinovy rozdiel, lodla toho ako sa zobudime... snazili sme sa 7 DC a na ovulku mame naplanovany wellness tento vikend, takze ci bude teplota hore alevo dole, tak sa sexu nevyhneme :D cize lodla mna je skor podstatne, aby sa teplota drzala od polovice cyklu hore... vyssie ako v prvej polke a to znamena, ze sa zadarilo... takze ak mas teraz okolo 35,5 a od 14 DC budes mat okolo 37, tak je vysoka sanca, ze to mohlo vyjst.. hlavne meraj ked sa zobudis a uvidis, ze sa v tom budes vyznat hned po prvom meranom cykle 🙂

veja28
29. okt 2018

@scales viem ze pride len na vikend viac menej som. si chcela odsledovat ako to mam a dufam ze ovu bude akurat cez vikend 😂😂😂

veja28
29. okt 2018

@scales ani u nas sa tutu mutu na vikend nevyhneme ci ta ovu bude ci nie 😊😂😂😂

scales
autor
29. okt 2018

@veja28 no som aj ja zvedava, ci ju budes mat vtedy... porovname grafy potom 🙂

nikuska111
29. okt 2018

@scales podľa mňa je hlúposť že až sa teplota drží hore v druhej polovici cyklu že je veľká pravdepodobnosť že sa zadarilo ... Mne sa teplota každý cyklus v druhej fáze drží vysoko a pred ms klesne ...

dadulik6
29. okt 2018

@scales presne ako pise
@nikuska111 ze sa zadarilo zistis az vtedy ak sa ti teplota drzi 18dni hore a ked ti to potvrdi test ze hned po ovu teplota stupne aj na 37.1 je znak ze asi ovu prebehla pokial je tam pravidlo 6/3

veja28
29. okt 2018

@scales jasbe potom pridan grafik no som velmo zvedava ako to dopadne 😊 chcela som skusir aj ovu testy ale tie v lekrani nemali akurat..

scales
autor
29. okt 2018

@nikuska111 no samozrejme nesmie klesnut... to som nedopisala... ale ked sa drzi hore tak vies, ze si mala ovulaciu, tak aspon nadej mas kazde rano ked meras a je hore...

scales
autor
29. okt 2018

Baby zajra je sviatok tak hura do snazenia 🙂 polovicky budu oddychnute 🙂

nikuska111
30. okt 2018

@scales áno to je pravda že keď sa drzi hore tak ovulácia pravdepodobne prebehla ale ako písala @dadulik6 musí byť to pravidlo 6/3 ...

veja28
30. okt 2018

@nikuska111 co je pravidlo 6/3???

lucita2707
30. okt 2018

Ahojte. Co hovorite na tento test? Dnes som 28dc. Test robeny poobede.
Neni chybny? Nejaka tenka je ta ciarka

dadulik6
30. okt 2018

@veja28 ked mas 3 vyssie teploty ako v 6 predchadzajuch vtedy mas potvrdenu ovu