Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@linsss Dakujem, pevne dufam, ze to tak je a ze bude tmavnut.
Áno vidim✊
@kvetinka29
@deniky Dakujem krasne za reakciu, snazim sa o tom samu seba presvedcit 🙂
@kvetinka29 ahoj jj krasnu // ciarku! Gratulujem mozes sa pomalicky zacat tesit. 😉💙✊😘
@floren ahoj drzim palce aby to vyslo tento rok. ✊😉💙 Co vsetko str uz podstupili,ci planujete podstupit? 😉
@kvetinka29 gratulujem 😍
@susinka2901 zalozila si prudko uspesnu skupinku. Len tak dalej, baby
@susinka2901
@topasitta
Dakujem, dufam, ze vsetko bude v poriadku a ciarocka bude tmavnut 🙂
Baby ake vitaminy papete a davate nieco chlapom dakujem za typ
@susinka2901 Ahooojjj moja...uz sa ti to blizi..myslim na teba..potom pis..aj ked budes na izbe sa ozvi 😚
@susinka2901 kopec vysetreni a vysledok ziadny...
@sevcikovaanna Ja som si na zaciatku posledneho cyklu nasadila femibion a alchemilkovy caj, muzovi som dala zinok a dnes som nasla druhu ciarku na teste.
Ahojte dievčatá. Rada by som sa k vám pripojila. My sa s partnerom snažíme už 2 roky😕nestrácame nádej aj keď už je to na nervy. Tak veľmi by sme si priali bábätko ☺
@sevcikovaanna ja uzivam inofolic a manzel folandrol a este berieme 3x denne femigard bylinny koncentrat. Femigard ma vyborne recenzie takze nasadila som nam aj toto ako bonus 🙂
ahojte babi my sme 2krat potratili, a odvtedy sa nam nedari je to uz 6 rokov. boli sme na IVF ale nepodarilo sa, druhy krat uz som nesla do toho. Presli sme vsetkymi vysetreniami, najskor nam nasli ureaplazmu a manzel mal horsi spermiogam. Ureaplazmu sme preliecil potom uz bol spermiogram ukazkovy. Mam aj nadvahu.Tak som zacala cvicit. Cvicim zatial 7 mesiacov no 20kg sa mi podarilo dat dole. Tak este 10 kg chcem dat dole. Ale uz som zufla :( ako to zvladate vy ?
@topasitta heh tiez som si to vsimla,ze sa dari a topotom este,len rok zacal. A verim,ze tento rok sa medzi uspesne snazilky zaradim aj ja a vsetky zienky z tejto skupinky😉✊💙
@kvetinka29 urcite bude vsetko v poriadku,neboj. Hlavne klud ✊💙😉
@floren tak to ma mrzi. Toho sa inac aj ja asi najviac obavam,ze absolvujeme vsetky vysetrenia,vsetko bude ok a babo sa nam nepodari. Drzim ti palce aby sa stalpodarilo zazrak a podarilo sa Vam to babo. 💙✊
@sevcikovaanna ahoj Anicka. Ja som brala nosifol,kyselinu listovu a pila alchemilku. Manzel berie folandrol. Po laparke chcem zacat s gynex kvapkami a chcela by som vyskusat aj lubrigacny gel pred ovulkou ten kinderwunsh vraj je celkom dobry a vytvara hlien. 😉
@mimiqa ahoj moja dakujem krasne 💙😘...dnes som bola na odber a zajtra rano o 7 mam prist,manzel ma odvezie aj pre mna pride. Bojim sa,ale. 😏
@susinka2901 nemas sa coho bat😚hovor si ze je to pre tvoje dobro a hlavne aby bolo babo 😍
@sonka_miro wau to si pekne na sebe zapracovala .klobuk dolu. Verim, ze to pomoze, ze sa vam to v zivote na dobre obrati a ze aj k vam pride dietatko 😘 aj ja som zufala na zaciatku cyklu, potom to nejako prezijem. Cas mi nejde stylom, ze "to uz je zasa vikend" ale
"1.cervena,
2. Nic , skusime znova
3. Snad plodne obdobie
4. Dufam ze ovu
5. Cakam , s tym ze uz sa radsej nejdem tesit
6. Dufam
7. Cervena 😢 " a dokola
@sevcikovaanna. Ja: do ovu alchemilku, po ovu pakost smradlavy caj. femi kvapky a agnucaston okrem ms, D vit, pupalkovy olej s E vit, kys.listovu, doteraz matersku kasicku -tu skusim zmenit za maca prasok. Drahy selezin ACE, kotvicnik+ schizandra, a pridam maca prasok. Pojazdna lekaren 😎
@mimiqa ano o to sa snazim,ale hlava si nejak nechce dat povedat. Jaj uz nech som po zakroku na izbe. 😉...a ty sa mas inac ako? 😉
@susinka2901 ja zas lieky berem na stitnu...musim dat dajaku hodnotu do poriadku.....zakrok je rychly.....hned ta prebudia..bolest na zaciatku ako pri menzese....
@susinka2901 ja som sa najviac tešila na anestézu 😂😂😂 je to super pocit keď ti zmysly otupujú 😃 bola som teraz 30.11. a ešte som stále PN 😃👍
@mimiqa robi ti sarapatu stitna zlaza? Tak nech sa to da rychlo do poriadku. Mam si nieco zobrat so sebou? Ja uz som bola pod narkozou,ale posledna dopadla zle tak sa trocha bojim.

@susinka2901 my sa snazime od 2013...tak hadam to uz vyde