Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@susinka2901 ďakujem, áno bola som na laparke, pozerali priechodnosť, zároveň mi tam v centre videli nejaké drobné cysty a vykľula sa z toho endometrioza takže to čo sa dalo poodstraňovali... narezali mi kvoli nej aj vaječník 😃🙈 ja som mala ísť tiež na jednodňovku ale nepustilu ma nakoniec domov, ako baby písali že to nič nie je tak ja som nevedela ako sa z postele postaviť 😃 ale to bude asi tým že mne rezali aj vnútri... v piatok už idem konečne do roboty, aj to ma doktor nechcel ešte vypísať 🤔 ale už potrebujem prejsť na iné myšlienky... boli sme 2x na IUI a ideme riešiť asi ivf... uvidíme 😉
Držím palčeky, ozvi sa keď budeš mať po 🙂
@vyhuelka to je to coho sa obavam aby mi nenasli nieco zle. Ta endometrioza to je svinastvo uz som o nej pocula. Ako pises mozno fakt ti bolo horsie kvoli tomu zasahu. Ja som prezivala muky 3 roky dozadu na silvestra ked mi dali srouby do clenka. Najprv kym ucinkovali tabletky vsetko super a potom prisli silne bolesti,poplakala som si,ale dalo sa to zvladnut. Takze ono fakt zalzi od toho co mi budu robit. Ja dufam,ze to bude,len o prefuku. Tento rok uz nemoze byt taky smolny ako bol 2017 nedovolim to. Jasne urcite budem pisat ako to dopadlo a co vsetko objavili.tak drzim palce pri ivf. 😉
@susinka2901
Ahoj,mali ste nejake symptomy ohladom tej ureoplazmy?
@kakatulik ahoj problem pri ureaplazme je,ze symtompy su takmer ziadne. Necitis ziadne bolesti a ani vytoky. Mne nato prisli pri steroch ktore mi robila gyndoska kvoli laparke. Kamoske pri beznej gynekologickej prehliadke.Ostala som prekvapena,ze ako ved mi nic nie je. Potom som si o tom citala a prekvapilo ma,ze udajne 50% populacie trpi touto infekciou a tazsie sa jej zbavuje. Nastastie nam sa to podarilo na prvy krat. Kamoska s nou bojovala na dva krat.
@susinka2901daju ti oblbovak..to utlmi tvoj strach..budes trosku ako opitá 😋...a za chvilku ta zobudia...nieje to ako klasicka niekolko hodinova operacia....za par mi ut si na izbe....zober si koselu a papuce...
@mimiqa a vlozky nebudem potrebovat? Mam take blbe otazky prepac. Len,ze som citala,ze po laparke zvykne zena spinit. Preto sa pytam. Ok no ved nejak to zvladnem. Dakujem za podporu :-*
@susinka2901 oni ti daju svoje ....ale ty si zober jednu na cestu domov
@susinka2901 no mne teda nikto vložky nedal 😃 mala som vlastné
@mimiqa ok. Tak uz mam vsetky veci pripravene 😉👍
@susinka2901 drz sa 🤗
@vyhuelka a kde si lezala? Lebo mimiqa lezala tam kde idem aj ja preto som sa jej pytala. 😉
@mimiqa dakujem moja 😘💙
Pridávam sa baby, my sme tomu nechali voľný priebeh od 10/2016...a nič...boli dni, keď som sa na to upíbala, potom zas nie...cyklus sa mi úplne rozhádzal z tej mojej skoro na sekundu presnej ms ... momentálne som 56 deň cyklu a nič...ani test ani ms...začala som piť alchemilkua verím, že sa nám tento rok zadarí❤💏aj Vám vsetlym prajem, aby sa Vám zadarilo❤
@susinka2901 aha 😃 ja som ležala v Martine v nemocnici 🙂
@opice55318 ahoj vitam ta medzi nami. 56 DC a na vyvolavacke si nebola? To je velmi vela. Drzim palce aby sa co najskor zadarilo 😉✊😘
@vyhuelka ja budem lezat v KOCH Bratislave. Je to sukromna klinika specializuje sa na gynekologiu a porodnictvo. Oni tiesú vlozky ponukaju ako standard.👍😉
@susinka2901 ahoj, mne bolo po laparke tie hrozne zle. Vracala som dokonca sa mi skoro nedalo postaviť z postele. Ale keď ma postrasili, že ku mne nepustia manžela, tak som sa snažila dat do kopy, 🙂 v nemocnici som bola3dni. Bola som na 3iui, prvé 2 pred laparkou, 1po laparke a nič, ☹a keď som volala do centra hneď aby sme si dohodli stretnutie na ivf. No v nemocnici mi povedali ak neotehotniem po laparke, že by bolo dobre ísť na reprodukčnu imunologiu. V car o tom nevedia, pretože isto by z toho neboli nadšení, ale skúsim co povedia tam. Vy už máte aj papiere na ivf,?
@susinka2901 nie nebola, zacala som pit alchemilku, vraj aj vyvola ms ako ajsa upravi cyklus, tak som zvedava a ďakujem❤
@susinka2901 dakujem...neboj raz sa podari
Tak baby 8:30 mam zakrok. Potom sa ozvem. Drzte palce ✊😉
@susinka2901 drzim ✊✊✊
@susinka2901 myslím na teba a držím palce 😊✊
My sa snažíme pol roka, zatial nic :( mam PCO, uzivam duphaston. Tento cyklus meskaju dneska som 31DC inak 28dnove cykly. Vsetko ma boli viem ze pridu ale kym tu nie su stale mam nadej. Bojim sa chodiť aj na zachod, aby som si tu nadej udrzala.. citim sa uz ako blazon :(
@arthemiis :D s tym zachodom to mam kazdy mesiac rovnake 🙂 a tiez sa citim ako blazon ale uz 4 roky..nezufaj..nasej umiera posledna..ja sim prave tiez v tom stadiu vyckavania ale mam celkom nervy lebo nechcem aby prisla a stal sa zazrak ale na druhej strane ak ma prist tak by mala prist nacas lebo mam podla nej naplanovanu laparku- jak blazon aj ja. 🙂
@topasitta robim vsetko co je v mojicb silach. Dokonca sestra bola v decembri u vestici a povedala jej ze ten cas sa blizi kedy budem mat babenko ale zatial stale nic. Vzdy novy cyklus=nova nadej. Dojde cervena=depka. Ale musime verit ze sa nam.to vsetkym podari co sme tu.

Ahojte zienky takze hlasim sa. No zial nemam dobre spravy. Vajcobody mam nepriechodne 😢
@susinka2901
Moja kamoska to ma teraz je po ivf v 15tt a caka. Dvojicky nezufaj
To ma velmi mrzi😓treba sa sustredit na dalsie kroky, co bude IVF a verit v pozitivny vysledok. Drzim paste.

@vyhuelka prave tej sa asi najviac obavam.😏 Uz som bola pod narkozou 2x no posledna dopadla zle. Trocha sa bojim aby aj tato nedopadla zle. No a potom je tu strach co a ci mi nieco najdu. Si bola na laparke,ci nieco ine? Skore zotavenie 😘✊💙