Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@susinka2901 je to smutná správa 😔 ale mysli pozitívne už viete príčinu 😊 takze si o veľký krok zase bližšie k babetku s pokial ďalším krokom bude IVF tak veriť že to určite vyjde 😉😉😉
@sonicka_2109 dakujem. Musim sa s tym vyrovnat a potom zacneme riesit, ivf. 😏
@susinka2901
Mas to este lepsie ako my po potrate v 20tt sme boli aj na ivf a neuspesne..chlap ma zle spermie a tak normalne vraj to nepojde a aj ked sa zadari mam len 90% sancu ze my nezliha zase krcok...viem ako sa citis...mne je uz jedno ci to dieta bude z ivf alebo hociako len aby sme ho mali a bolo s nami
@sevcikovaanna ja viem,mna to prejde,len ten prvotny sok bol taky,ze som to necakala pretoze nic mi nie je inak. Prejde to a urcite zacneme riesit umele.
@susinka2901
Ak sa nato citis zacni pred ms aby si mohla zaciatkom ms mohla brat injekcie
@susinka2901 velmi ma to mrzi..mne zistili sice len jeden nepriechodny, ale plakala som ako male dieta, nevedela som sa s tym vyrovnat lebo nepriechodna bola zrovna ta strana, z ktorej som vacsinou ovulovala..prajem ti vela sil, aby si sa s tym co najskor vyrovnala a aby si co najskor po ivf drzala svoj vytuzeny uzlicek v rukach🙏🏼 Velmi ti to zelam
@susinka2901 ahoj, moja mrzí ma to ale aspoň vieš kde je chyba... ber to tak... uvidíš ivf výjde a budete mať bábo 🙂 my ideme buduci tyzden na konzultaciu ohľadom ivf 👍
@susinka2901 mrzi ma to :( no hlavu hore .. pozitivom je ze uz viete aka je pricina a ze su ine moznosti. Ivf teraz schvaluju velmi rychlo a urcite sa vam to podari 🙂
Začiatkom októbra som mala Ma tento mesiac sme si prvý krát nedávali pozor. Bolo to v prvý deň plodných dní. Som zvedavá co bude lebo mi príde ze po čistení mam dáky iný cyklus. Teda aspoň dĺžkou ms. Vždy som mala 3-4 dní a teraz posledné dve že 5-6. To sa mi moc nepáči 😂. Ale na druhý deň od skúšanie som cítila aj ovuláciu. Tak snáď 🤞🙏
@susinka2901 mrzi ma to velmi...ale verim, ze sa vam stane zazrak 😘😘😘
Ahojte, chcela by som zacat brat kyselinu listovu, poradite mi prosim konkretne ktoru kupit, ake mnozstvo v tbl.je potrebne, resp.ci cistu, alebo s niecim kombinovanu?
Prepacte baby,ze som vcera nereagovala uz dakujem Vam za podopru. Neviem ktorej vdacim za 💙 ale dakujem. Dnes som na tom uz lepsie.Zakrok prebehol v pohode ani bolest nebola nejaka strasna. Akurat ma stipe jazva, nemozem sa prehynat a bolia ma krize.Vsetko to je,len docastne. Som doma,oddychujem a manzel mi pomaha so vsetkym. Bavili sme sa vcera o tom a pojdeme na to ivf,ale potrebujem sa najprv z tohto dostat a potom ideme nato. V hlave mam kopu otazok neviem ako to prebieha a co vsetko nas caka.Verim ale,ze sa podari a vdaka ivf budeme rodicmi. Este raz dakujem kazdej z Vas. 💙😘
@susinka2901 je mi luto ako sa to vsetko vyvrbilo :( verim ze vsetko ma svoj zmysel a cas..inak o adopcii ste neuvazovali? Myslim na teba ze by si sa dala cim skor fyzicky aj psychicky dokopy
@tyty64 ja som bola po nom velmi vyhadzana
@kvetinka29 ja som teraz strašne. Nikdy som s tým problém nemala užívala som ho september október môže byť že to z neho?
@nivea93 Ak uz ho neuzivas tak neviem ci to je prave z neho, ale moze to byt z rozhadzanych hormomov v tele. Ja som pri uzivani HAK nemala s tym vobec problem ale po vysadeni sa mi rapidne plet zhorsila a pri uzivani duphastonu ani nehovorim. Teraz somna zaciatku tehu a tiez som strasne vyhadzana.
ahojte ženičky 🙂 tak ja som začala užívať kyselinu listovú, ale celkom ma postihli vyrážky, neviem čím to je, ak tehu tak to by som sa len potešilA 🙂 Ach jo, nejako sa nedarí :-/
Ahojte ..
Dnes som bola na krv a sono ponstimule clostylom vlastne priprava na iui ..
Lekarka po sone zistila len male folikul ale jeden velmi velky nezvycajne skoro az pri maternici a tak ma potesila ze inseminaciu v sobotu...
Kupila som pregnil a lieky co mi kazala no a zavolali mi ze podla krve pojde skor o cystu ...
Prezivam velke sklamanie ...
A ani neviem co bude dalej v centre mi povedali aby som prisla po ms dalsi mesiac a uvidi sa
Ma niekto skusenost stakou situaciou ?
baby otazka cisto technicka... kamoska mala menstruaciu naposledy na vianoce snazia sa s partnerom stale. ma pocit ze sa zadarilo. pytala sa ma, kedy si moze sravit test aby tam aspon cosi videla. neviem jej na to odpovedat, lebo ja ovulaciu a take vobec nesledujem nam sa maly zadaril 2 dni po menstruacii... viete mi poradit co jej povedat :D viem divna otazka ale ja vazne neviem 😅 dakujem 🙂
No ak sa z toho nechce zblaznit, tak dva tyzdne po tom, ked by mala dostať menzes.
@tyty64 netreba to vzdavat! psychika je mrcha! dalsi cyklus to urcite vyjde! 🙂

@sevcikovaanna ano,aleze to sklamanie ked ti povedia,ze prirodzene babo nemozte mat,zabolelo to. 😏 Inak zakrok bol v p ohode.