icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
vever111
5. nov 2017

👍🙏😇👶 urcite musime verit, a kolky si dc? Ja 5

vever111
5. nov 2017

parkour7771

parkour7771
6. nov 2017

@vever111
Ja uz 18 a tento mesiac budeme skusat v novom cykle

vever111
6. nov 2017

@parkour7771 a kolko folikulov si mala?

parkour7771
6. nov 2017

@vever111
Len tri a boli menej ako 20 mm takze som dostala recept a zase cakat na dalsi cyklus

kiara0666
9. nov 2017

ahojte, pridavam sa k vam. Mám syna 6r a chceli by sme súrodenca prenho 🙂 3 mes sa nam zatial nedarí. Mám vysoké ASLO. neviem či mate s tym skusenost?

olafienko
9. nov 2017

ahojte, aj ja sa sem pridávam. v predoslej snazilkovskej je to viac tehulkovske klabosenie o tehotenskych trampotach. ☹ som 22dc, podla ovulačných testov som nemala ovuláciu ani náhodou(druhú čiarku vobec nevidno)-ani som necítila ešte...a doteraz cykly boli viditelné dve čiarky na ov.teste takmer každý den, iba pred ovu zosilnela testovacia...iná značka-aj to môže byť, však?

olafienko
9. nov 2017

@kiara0666
skúsenosť nemám, ale čo to je?(ASLO)

kiara0666
10. nov 2017

@olafienko ASLO - antistreptolyzín 0 - zvýšená tvorba naznačuje, že v tele kolujú protilátky. v júny tohto roka som pravdepodobne prekonala mononukleozu. Mala som hrozné bolesti hrdla a teploty. Brala som ATB. Normálne hodnoty su do 200 IU/ml a ja som mala 2130. Ale uz mi to klesá samé, pred dvomi mesiacmi som mala už ,,len,, okolo 900. čo je ešte dosť. Mala by som užívať dlhodobo penicilín čo mi odporučila infekčná dr. ale nechcem. ATB mi nerobia dobre. a keď vidím že mi to ide same bez liekov dole... tak hadam sa to vrati na normalnu hodnotu.

vever111
10. nov 2017

@olafienko ahoj moze to byt aj anovulacny cyklus....kolko sa uz snazite?

olafienko
10. nov 2017

@vever111 aj dnes 23DC je len jedna čiarka na ovulačnom..tak asi nič..od apríla sa snažíme. ale bola som zaciatkom leta u gynekologicky a vraj hormonlny profil ok, takto pred rokom mi na preventívke povedala že si mozme ,,takéhoto spraviť dnes,, a ukázala na bábätká-t.j. som kludná, že aspon občas teda mávam ovu..

olafienko
10. nov 2017

@kiara0666
možno aj preto si telo nechce brať "ďalšiu robotu". kým sa to upraví, tak držím palce. inák vieš že máš pod príspevkom že čakáš bábätko? v apríli 2011? prvé vám išlo lahko? mne sa až nechce veriť že niekomu sa podarí hneď prvý mesiac kedy si povedia. mne už sa zdá že to je ako vyhrať v lotérii, tolko faktorov pozitívnych sa musí spojiť😅

susinka2901
autor
11. nov 2017

@sandrita124 ahoj mne pomaha ked mozem kreativne nieco vytvarat,hrat sa s niecim,zdokonalovat sa v praci a dobra kniha. 😉

susinka2901
autor
11. nov 2017

V pondelok ma caka kontrolny ster kvoli ureaplazme,zienky drzte palce nech som sa tej pliagi zbavila. ✊

deniky
11. nov 2017

@susinka2901 držím palce ✊🙏

mimiqa
12. nov 2017

@susinka2901 tak tu siiiii 😉😉😉😉😉jasne ze si sa jej zbavila..drzim palec u lekara😘

susinka2901
autor
12. nov 2017

@mimiqa nasla si ma,sikovnica 😉...tak drz silno nech mam dobre spravy o tyzden ✊💙

nre223
12. nov 2017

@susinka2901 držím palce,teba som ešte videla v príspevkoch snazilky 2017 ešte začiatkom roka,dúfam že sa ti podarí už budúci rok nájsť dve čiarky na teste. 🙂

mimiqa
13. nov 2017

@susinka2901 az o tyzden..ach jooo js ze uz dnes neva pockame.....si tam?

ifpif
13. nov 2017

Ahojte, ako sa máte? Tak nám to tento mesiac nevyšlo a teraz začíname asi až od nového roku. Ale dobre je že idú Vianoce a môžeme myseľ zamestnať výzdobou a pečením koláčikov. Už sa neviem dočkať keď začne advent a pustím sa do toho. Aj vy sa tak tešíte?

nre223
13. nov 2017

@ifpif Ahoj, aj ja sa uz velmi tesim na sviatky.. ta krasna atmosfera, pecenie kolaciky ,vyzdoba.. a po vianociach sa uz do toho pustime, pozitivne je ze este si mozem dat kludne vinko k sviatocnemu obedu :D

susinka2901
autor
13. nov 2017

@nre223 dakujem jj my sme sa zacali snazit od 8/2016. Teraz sme v stadiu riesenia,hladania problemu. Hotmonalny profil mam ok. Akurat nas zabrzdila trocha ta infekcia.😉

susinka2901
autor
13. nov 2017

@mimiqa jj bola som tam,ale vela zienok tam bolo a nestihla ma zobrat,len do 12:00 dnes robi. Ako sa vravi kto neskoro chodi sam sebe skodi. Najblizsie az o tyzden budem moct ist. Tento tyzden sa mi uz neda. Tak pojdeme naraz s manzelom. On tiez ide az buduci pondelok lebo neskor zacal brat tie atb.

mimiqa
13. nov 2017

@susinka2901 jaajaaajjj...sa neda objednat??? Ten tyzden rychlo ubehne uvidis😊....citis sa fit predsa ze?🤗

susinka2901
autor
13. nov 2017

@ifpif ahoj ja sa mam dobre. Mrzi ma,ze Vam to nevyslo tento mesiac. Osobne poznam ten pocit. Urcite sa podari,ak nie tento rok tak buduci urcite 😉Vianoce su krasne obdobie,tiez sa tesim 😉

susinka2901
autor
13. nov 2017

@mimiqa jj ja sa citim super ako predtym.Problem je,ze ta ureaplazma je zakerna v tom,ze ma malo priznakov,niekedy ziadne. A ja som bola ten pripad. Nic mi nebolo ani predtym a potom mi gyndoska zahlasila,ze mam infekciu.Ani manzel nemal ziadne priznaky.Da sa objednat a rozmyslam,ze sa objednam a budem mat pokoj 😉

mimiqa
13. nov 2017

@susinka2901 skus....nech si kludna a mozes urobit dalsie kroky😉

olafienko
13. nov 2017

@susinka2901 objednaj sa, za ten čas a nervy ti to nestojí. keď sa u mojej gyn. ešte brali lístky pre poradie, prišla som skoro ráno, ale iba som ostala pozerať ako sa správali, keď sestrička rozdávala poradové čísla.neušlo sa mi, hoci som bola medzi prvými. odvtedy sa vždy objednávam😀

ja som 25DC a ešte som nemala ovuláciu, tak neviem čo toto, ale ja ešte predsa verím vo "vianočný darček" ešte stíhame, baby🙂

susinka2901
autor
13. nov 2017

@mimiqa a vies co mas pravdu objednam sa. 😉Aj tak to bude zdlhave cele este. Manzel potom moze ist na spermiogram az o 2 mesiace,bodaj by sa nam dovtedy podarilo otehotniet a nemusel by ist na spermiogram. No uvidime. Nechcem pozerat do daleka. Pockame na vysledky a potom sa posunieme dalej podla toho. 😉

mimiqa
13. nov 2017

@susinka2901 nic za to nedas....aaa manzel ma v poriadku spermiogram??? Koli comu ide??