Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@veronika2703
My sme trubky ženy .. nevieme vydržať..🤣 ešte je skoro testovať .. keď tak v Pondelok by mohol byť duch ... ale nie u každej.. niektorym ukaze az par dni po meškani mrchy .. tak len čakať ..
A hlavne sa nepozorovat 😀 .. lebo same priznaky su ...ze urcite som v tom 🤓 a pak to velke sklamanie .. 😣
Ahojte tak pridávam sa aj ja
K Vám s manželom sa snažíme už rok o babo a stále nič. Bola som u doktora a tam zistili že mám ureaplazmu tak sme sa ešte minuly rok liečili obaja no na kontrolu mám prísť az vo februári a vtedy sa zisti či sme už v poriadku. Kým nebudú výsledky v poriadku nesmieme sa vôbec snažiť o babo... Verím že tento rok sa to už konečne podarí, lebo už som s toho zúfalá.
@lucypp ahoj mne takto v septembri prisli na ureaplazmu. Brali sme atb,vyhybali sa akemukolvek uspokojovaniu,vyprala som vsetky uteraky a osusky a zabralo to,na prvy krat. V nomebri uz bol vyseldok negativny. Drzim palce je to riadna mrcha. A na laproskopiu ta neposiela gynekologicka?
@susinka2901 ahoj super tak to ste mali veľmi dobre keď ste na prvý krat vyliečili ... ja dúfam že vo februári aj my budeme mat všetko v poriadku. Nám doktor vôbec nič nezakázal čo sa týka pohlavného
Styku a teraz som o tom čítala že sa nesmie tak od nového roka mame pauzu dúfam že to nebude zle....na laparoskopiu má neposlala ale že keď sa vyliečiť mi spravi vyšetrenie má priechodnosť ciest - to už chodíme do martina do heliosu
@lucypp no jo treba sa vyvarovat pohlavnemu styku. No mozno Vam zaberie prva liecba. Je to divne. Mne gyndoska hned vravela,ze ziaden sex.No to pojdes na totom hyfosy ci ako sa to vola. Ja som chcela laparoskopiu lebo to mi robili v spanku a nevedela som co sa deje. No mne to nedopadlo dobre,obe vajcovody mam nepriechodne. Skusali na 2x strieknut kontrastnu latku,ale nepomohlo. Takze mi ideme na umele oplodnenie.
@susinka2901 ako tiež som prekvapená že mi nič nepovedal a k antibiotikám si aj niečo iné brala? Mne to tiež majú robiť v narkóza tak uvidím kedy sa k tomu dopracujem, musím vyliečiť tu pliagu čo všetkému bráni. Dúfam že Vám to vyjde na prvý krat a bude všetko dobre u vás 😍
@lucypp probiotika a pila som urologicky caj kedze je to infekcia spojena s mocovymi cestami.Ja som tiez najprv preliecila a, az tak som isla na laparku. 9.1 som ju absolvovala. A 18.1 mame prvu konzultaciu ohladne ivf 😉
@susinka2901 aj my mame konzultaciu 18.1. ohľadom ivf 👍✊🏻👌 nech nám to dobre dopadne 😍🙏
@vyhuelka a v ktorom centre? Drzim palce ✊💙😘
@susinka2901 no a mne ani probiotiká nepovedal že mám brat ... tak už teraz aj pochybujem že tie antibiotiká zabrali 😒
@zloba666 anoo sme v tomto hrozneee..😂 nepozorujem sa nejak extra aj ked som si vsimla, ze dnes ma nejak bolia prsia..ale to moze byt vklude aj znak bliziacej sa MS..a hlavne ked vidim ako sa tu zeny kazdy den tesia z pozitivnych testov, kto by nebol namotany? 🙈
@lucypp probiotika su,len nato aby si lahsie znasala antibitika a aby si nebola nachylna na choroby. Su to silne atb. A ake ti predpisal?
@susinka2901 predpísal mi doxyhexal ... a mala si nejaké príznaky pred zistením tej hnusnej pliagy ☺️
@veronika2703
Ja sa tiež nepozorujem 🤣 .. ehm.. mňa bolia 3deň prsia .. ale skor palia ako bolia .. a teraz som dosla z obchodu kupila ssom si par testov no nezabima 😆 .. vidim ako do utorka vydrzim netestovat 😅 ...
@zloba666 :D :D haha tak to uz hej! cize rano testujeme? :P
@zloba666 a este som hladna! staaale! :D
@veronika2703
Ja tiez sa napchavam vsetkeho .. ale to ja stale pred mrchou 🙄 ty nie ???
Hej ?? Rano skusime ?? Uff ale este je to skoro .. 🤔 kedy ste sa snazili .. ktore dni si mala ovulku ??
@zloba666 to je pravda ze ja vzdy pred ms srotim vsetko co najdem..ale manzel mi povedal ze podla neho nedostanem lebo ze on vzdy vyciti ked mam dostat 😂 no takto..30.12. som mala pozitivny ovu test ale hlien som mala az 2.1. cize to neviem urcit s presnostou..a ty?
@veronika2703
Ja sa riadim ze na 11den cyklu mam ovu .. som chodila na folikulometriu a vzdy mi vysla na 11den ;) snazit sa .. ale tiez to neviem spresnostou povedat ci sme trafili spravny den 😀 .. a uzivam pinkfertil tak som zvedava ci zabrali 😎 ..
@susinka2901 MT Helios, a vy? Aj ja držím palčeky ✊🏻🙏
@susinka2901
Nam tiez nasli min.roku v lete ureaplazmu.Nastastie po liecbe kontrolne vysledky boli v poriadku.Vraj to moze ovplyvnit spermije.Lenze teraz pri kontrolnom spermio vysledok stale horsi ako zly.
@lucypp to som aj ja mala. Nie nemala som ziadne priznaky. 😉
@vyhuelka my chceme vyskusat najprv tu na SK repromedica v BA a ked sa nepodaria 3 pokusy tak Brno reprofit. Podobne tiez drzimuz palce 😘
@katusikkk jj moze ovplynit. Manzel mal zly(to este nevedel,ze ma tu pliagu) a kontrolny spermiogtam bol uz dobry. No uziva folandrol. Sice ideme na umele,ale aj tam potrebujeme sikovnenema spermije. Aj nieco berie muz aj nejake lieky? Mne bolo povedane,ze tie nepriechodne vajcovody mohla sposobit aj ureaplazma.

@zloba666 tiez mi ma prist v utorok..ale nevydrzala som a testla dnes..a nic..uplne biely bol 😔