Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@susinka2901
Vitaminy,macu a take blbosti bral asi pol roka.No a nic nepomohlo,takze sme v stadiu umeleho.😞Uz ani moj vek nepusti.😛
@katusikkk takze tiez umele. Je nas vela co ide teraz na umele. Tak drzim palce. A uz aj viete kde? Kolko mas rokov? 😉
@susinka2901
Skoro 39.Ideme do Ba.Verim ,ze to vyjde.Inu moznost nepripustam 🙏
@katusikkk a ktore centrum? Je ich tu viac. My ideme do repromedici. 18.1 mame termin 😉
@susinka2901
My do FC 🙆
@katusikkk tak drzim palce ✊😘💙👶
@susinka2901 aj ja tebe a verim,ze to dame na prvy x.☺
@zloba666 ja mam tiez taky pocit ze nic..chvilku sa mi zdalo ze nieco vidim a potom uz zas nie 😔 este pockajme do stredy a uvidime
@veronika2703
Ja čim dlhksie som na to kukala tak som videla ducha 😆 .. šibe mi .. ale kym nemame mrchu mozme dufat aspon 😊 .. este nic nieje stratene.. a uz mas bolesti ako na mrchu .??
@zloba666 tak tak, aj ja budem duufat 🙂 zatial nic nejak necitim...len tie prsia naliate ze maam..ale to mavam vzdy...tak uvidime 🍀
@susinka2901 aj my sa snazime od leta 2016. Verim,ze r.2018 bude uspesny 😉
Baby, meriate aj bazalnu teplotu?
@jaruskatt ja zatial nic...no mam zatial jeden z najdlhsich cyklov ... dnes som uz 62 dc...čakám, co bude v najblizsich dnoch ...
Ja si bazalnu nemeriam.bola som u lekara a zvysil mi davku liekov..a ked pride mrcha zase,tak uz pojde muz naspermiogram
@veronika2703
A značku testov mas aku ??? 😊
@zloba666 mamatest...neviem ci dobre alebo nie..kazdy hovori inee
@veronika2703
Ja mam pepino tiez neviem ci dobre .. lebo akurat kukam fora a pisu ze naj su kde das pod prudom mocu .. 🤔😅 ..
@tyty64
Ano este som vo faze očakavania . Ale dnes som si robila test a nič .. tak už sa pripravujem na mrchu jednu hlupu.. tak ze na tu laparku chces ist ?? Spermiogram mate v poriadku ?? Ja tiez si budem volat mojmu gynek. Ale to si pockam kym ma zoberu zo 2 tyzdne a skusim este na folikulometriu chodit .. 😊
@topasitta a preto ja nemeriam a nic ine zatial, lebo podla mna uz sa potom na to clovek upina velmi ... takže tak ... ako som spominala som uz 61dc...ms v decwmbri vobec...testy biele...cakam ci teraz nepride, ak nie, spravim este test a pojdem k lekarovi ... 😢
@zloba666 pockaame este nejakyy den a uvidime 🙂
@opice55318 napr.v decembri som to flakala, cyklus 40 dni ,
Dva testy biele, (minimalne tyzdnove meskanie) a za ten cas som precitala tolko tem, kde mali testy negativne a aj tak nakoniec tehotne boli, a uz som si robila nadej, ze to bude mozno aj moj pripad. . ak by som poctivo merala, vedela by som ze to bol bud anovulak alebo posunuta ovulacia. A tolko placu pre vlastne "nic" som uz davno nemala.
Chcem merat kvoli tomu, aby som mala obraz o cykle. Ci sa teplota zhoduje s hlienom pripadne testom. Nie planovat lasku hlavne na plodne dni.
Nechcem, aby moja velka tuzba po dietatku znicila vztah s manzelom, kamoskami(otehotnievaju jedna za druhout), a s rodinou. Povedala som si, ze mam vela dovodov byt stastna. Tak to nejdem hrotit. (Dufam, ze nezmenim nazor v priebehu cyklu kvoli zmenee hladiny hormonov 😂😂) Momentalne nas caka svadobna cesta tak si budeme uzivat iny svet .....a co ma byt, bude.
@veronika2703
Ano nič ine nam už nezostava.. priatel za kazdym si si si si tehotna .. zosaliem z tochto kolotocu
@veronika2703
@tyty64
Ahojte baby .. ja som dnes vytocena.. prechladla som na mocove cesty .. uz aj toto mi lezie na nervy.. stale sa mi to vracia 😣

@veronika2703
Robila som si test a nic ani duch 😭😤