Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@snazilka1004 sup na polovicku😉
@tyty64 ďakujem aj ja držím vam 🙏 ja si ešte trosku namyslam a snažím sa veriť že to pôjde tak rýchlo ako pri prvom neúspešnom že v podstate hneď ale keďže teraz veľmi chceme bojim sa že psychika bude trosku brániť ale myslím pozitívne že to tak nebude 😂
Tak holky som tu aj ja. snazime sa od minuleho roku a nic.teraz som mala druhy cyklus clostil mala som dva velke foliky tak mi dr pichol pregnyl.ms mam dostat teraz v sobotu a bohuzial myslim ze aj dojde. ☹
@mimiqa ešte mam pár dni čas, keďže ovulaciu mávam tak od 13-16 DC ale potom mu už nedám pokoja, teda ani on mne keďže babo chceme obaja veľmi 😁
@snazilka1004 tak predpriprava 😉
@veronika2703
Mne ak tak zajtra alebo stedu maju prist .. tiez uvidim .. no zatial nic neboli skor to rano na mna pride 😉 ... ale numeselo teda ..
myslím že január je môj. bolia ma prsia, hrooozne. uvidíme

@zloba666 ahoj..no tak ja som si urobila test-uplna bielota a do 5 min na to prisla mrcha.. :/ tak snad dalsi mesiac🍀 tebe drzim palce!
@veronika2703
😑 ach joo .. mna uz tiez boli brucho tak ze uz ju mozem cakat.. no co uz .. len dufam musime ze raz to vinde
Ahojte, tak aj ja sa pridavam. Minuly rok sme sa snazili, po piatich mesiacoch to aj vyslo, ale potom missed abort a v jedenastom tyzdni som musela ist na kyretaz. Teraz sa zaciname znovu snazit, aj ked ja mam z toho strasne nervy. Vsetkym drzim palce!
@tyty64 nie ja nemám problém s otehotnením, aspoň som minuly rok nemala... hneď na druhý mesiac snaženia som ostala tehotná ale o babo sme prišli v 23tt... a teraz ideme zase od začiatku, a strašne chcem veriť že sa to podarí hneď aj keď viem že keď človek veľmi chce tak to nepojde ... no nádej zomiera posledná a uvidíme vo februári ako dopadne naše snaženie 😊 ja verím že ja, aj ty aj všetky v tejto skupine si čoskoro nájdeme ďalšie // čiarky na tehotenskom teste 😉
@tyty64 tiez si dnes 1 dc??
tak baby my zas od dnes zaciname novy mesiac..ja inofolic a alchemilku, manzel folandrol, kotvicnikovy caj, macu + ovulacne testy..snad sa podari ✊🏻🙏
@veronika2703
Drzim palce .. 🎈💕 .. vitaminy super .. dotoho 😉 ..
Ahojte baby... tak ja som dneska 64dc...nikdy som takto dlho nebola bez ms...teoreticky, keby som bola dostala normalne minuly mesoac, tak zajtra by som mala mat dalsiu, co sa tyka tohto mesiaca...no zatial nic...v poslednych dnoch mavam divne krce v brusku, som unavena a dneska ma dostala akoby choroba, no je mi divne skor ... tak divne choro mi je...test som si robila naposledy uff ani neviem...ale chystam sa zajtra na test asi a ak nic ani test ani ms, objednavam sa k lekarovi...mam strach, no moj drahy ma najviac s láskou podporuje a ideme k lekarovi spolu💏drzim Vam palce, drzte aj vy nam❤prajem krasny večer💏❤
@opice55318 som zvedava , ako vam to dopadne 😊 dufam ze podla predstav 😘
@topasitta uvidíme, skôr sa bojím, aby som nemala nejaké problémy...ale tak stále máme takú nádej, keď tak dlho mešká a možno vtedy, keď som si robila test som mala nízku hladinu hcg, tak zachvíľočku budeme vedieť iato viac❤
Ahojte baby viete mi poradiť kde najlepšie kúpiť macu? Ďakujem
@opice55318 nemeriavas si bazalnu teplotu? To by ti dalo odpoved. Ak vies aspon priblizne, ake mavas predovulacne a ake poovulacne, hned si v obraze ☺ ale tak v podstate teraz uz je to jedno, ked rano ides k lekarke ☺
@zloba666 ty sa zatial drzis?! 🙂
@opice55318 ono to moze byt dajaka mala cysta ale aj so stitnou problem vtedy zvykne meskat...opytaj sa na to gynekologicky...urcite ti zobere krv...jednoznacne drzim palec 😉nech je vsetko v poriadku

Doteraz som vás len tak sledovala ale odteraz sa už naplno pridávam 😊 MS sa blíži ku koncu a teda sa blížia plodne dni 😊 😊😊