icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
opice55318
18. jan 2018

@kvetinka29 treba, jasné, tak snáď sa aj na nás zaraz usmeje šťastie❤ a gratulujem❤ ja som mavala cykly presne ako hodinky, sem tam niečo a odkedy sme tomu nechali voľný priebeh sa mi to celé rozhádzalo, hormóny sa asi zbláznili😑ale tak snáď sa to dá do normálu a zaraz sa budeme vytešovať💏❤

zloba666
18. jan 2018

@topasitta
Uz som sa objednala na 29.1 to by som mala byť v case očakavanej ovulky tak mu poviem nech mi spravi folikulometriu 😶 ... nema kontrolny tak mi sam povedal priatel ze zbehneme ze ako ma natom sperma 😀 ... ja neviem ci je v strese v praci je vojak tazko povedat ach .. on je taky dilinko ze nikdy nepovie nic panaaa .. ale som uz sklamanaa uz dlhe snazenie.. kedy konecne budem tehuuu 😣..
Juuj snazilkujtee 😊 a uz chcem pocut dobre spravy 😉

avy
18. jan 2018

@kvetinka29 mnoo tak zajtra idem preň...dnes už nemám ako 😁

kvetinka29
18. jan 2018

@opice55318 dakujem, mne robila dr. hormonalny profil, zistila ze mam malo progesteronu, preto nasadila lieky ktore som ti pisala a hned na dalsi cyklus sa zadarilo, ale pila som od 1. dc alchemilku a muzovi som nasadila zinok.

majkaaaaaa
18. jan 2018

Ahojte dievčatá , tak sa k vam pripájam aj ja. Snažíme sa od septembra 2017, zatiaľ nič. Tento mesiac už som pripravená. Dnes mi konci ms, od zajtra pokračujem v merani BT , a tak o par dni budem testovať ovu testy. Pravdu povediac už sa teším na tento cyklus 😁Dúfam že všetkým čo tu ste sa podarí čo najskôr mat tie vytúžene // čiarky ❤️❤️❤️❤️

zloba666
18. jan 2018

@snazilka1004
Mna ti to uz sere 🤣 ..
No kazdy mesiac si to hovorim .. tak uvidime .. kedy si chce povedat ze teraz je uz ten spravny cas 😀

opice55318
18. jan 2018

@kvetinka29 chápem, je super, že sa hneď potom zadarilo❤ uvidím, čo ja...bojím sa, ale tak bude ok verím❤ ja zatiaľ pijem alchemilku, tak uvidíme❤

zloba666
18. jan 2018

@majkaaaaaa
Chce to len ten spravny čas ... 😉 ..
A verim že už čoskoro pride .. 🤗 ..

bibih
Autor odpoveď zmazal
bibih
Autor odpoveď zmazal
tinni
18. jan 2018

@bibih Ahoj, ja sm na tom uplne rovnako. Dokonca som bola tento mesiac v case ovulacie taka nervozna, ze neverim, ze by sa mi pri tej nervozite zadarilo :(

tinni
18. jan 2018

Kocky, som dnes 7dpo, kto caka so mnou? 🙂

bibih
Autor odpoveď zmazal
veronika2703
18. jan 2018

@majkaaaaaa dnes mi tiez konci MS...tak na to ideme spolu :P

tinni
18. jan 2018

@bibih Keby to bolo take jednoduche 😀 ako dlho sa snazite?

bibih
Autor odpoveď zmazal
bibih
18. jan 2018

@tinni vy?

avy
18. jan 2018

@tinni jaaa.uz som dnes aj testovala 😁 som asi 8-9 dpo

zloba666
18. jan 2018

@veronika2703
Uz ti konci mrcha ?? Waaa kolky si den .. kedy snazilkujete ??

tinni
18. jan 2018

@bibih ja mam 11- rocnu dceru z predchadzajuceho vztahu a s terajsim priatelom sme sa snazili minuly rok, po 5-tich mesiacoch to aj vyslo, ale v 11. tt bohuzial zamlknuty potrat, takze som bola na kyretazi a tento mesiac sa snazime prvy raz po tom potrate. Ale mam z toho viac nervov ako radosti😖

tinni
18. jan 2018

@avy A Ako vysiel test? 🙂 ja vyskusam zajtra 😀 ale ziadne priznaky som zatial nepostrehla 😀

avy
18. jan 2018

@tinni takto 🤔 že vraj duch..baby v inej skupine a aj tu pár príspevkov späť napísali... 😊🙏

veronika2703
18. jan 2018

@zloba666 dnes mam treti den ms.. heej ja mavam tak 3 max 4 dni...poslednu dobu mavam krvacanie len 2 dni a treti den len spinenie...hadam od zajtra zacneme a od buduceho tyzdna zacnem aj s ovu testami...snad to uz vyjde..v kuchyni mam pojazdnu lekaren :D

tinni
18. jan 2018

@avy no ja som na toto uplne slepa 😀 ale tusim tam aj ja vidim naznak. Budes aj zajtra testovat?

avy
18. jan 2018

@tinni určite nevydržím keďže mám test..😂 ja som tiež nato slepá 🤔

tinni
18. jan 2018

@avy no kazdopadne velmi drzim palce 😉 potom daj vediet ako dopadol dalsi test. Ja uz by som tiez najradsej testovala, ale viem, ze to este nema zmysel. Ked som minule bola tehotna, tak mi sotva nejaky naznak ciarky ukazalo 9 dpo, ale aj to som si myselela, ze si namyslam a samozrejme nikto iny okrem mna to tam ani nevidel 😀 tusim az na 10 -11 dpo mi uz ukazalo lepsie

avy
18. jan 2018

@tinni ja som môjmu ukázala a tiež najskôr že nič tam nieje ..a potom pozerá a že ale toto tu za črtá druhá čiarka ..😁🤣 takže už keď to on videl....to je čo povedať...ja skúsim ráno zas..lebo mám lieky no nemôžem byť tehotná aby som ich mohla užívať..takže preto som robila..a sobotu- nedeľu mám dostať ms.. takže uvidím ráno skúsim hneď prvý ranný moč ..drž palce ✊💪

tinni
18. jan 2018

@avy drzim uplne najviac 😉🙏

linsss
18. jan 2018

@avy Počkaj pár dni 🙂 a potom si urob 🙂 medzi tým skúšaj obyčajne tak som to robila ja :D a dnes ahaa

tinni
18. jan 2018

@avy a neskusala si ten domaci test z krvi? Ja ho mam nachystany na zajtra. Vraj sa da urobit uz 8dpo a mal by ukazat