icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
tinni
19. jan 2018

@avy Moj to tiez nevie pochopit 😀 vzdy hovori, ze nerozumie preco necakam na meskanie, ze ved aj tak na tom nic uz nezmenim 😀

avy
19. jan 2018

@tinni to sa nedá čakať na nu keď ju necakas 😂 už mám dva testy 😂😂😂😂

olafienko
19. jan 2018

dostala som :( a tak som verila januáru. a to pms, ktoré mi robí ,,príznaky,, :(

vyhuelka
19. jan 2018

@susinka2901 ahoj Zuzka, ako dopadla konzultácia? Včera str boli však?

tyty64
19. jan 2018

@natalia11111 Preto pijem džús 😂ja tiež nemám rada grep, ale v tom džúse sa to trochu stratí 😜

veronika2703
19. jan 2018

@olafienko nic si z toho nerob..dalsi cyklus to vyjde, tak ako mne ;) som 4 dc, takze s vitaminmi ideme na to od zaciatku..

mischel123
19. jan 2018

Baby prosim vas viete mi poradit co brat pred otehotnenim, resp. co podporuje otehotnenie? Viem, ze su vselijake lieky a vitaminy atd, ale co sa naozaj oplati? Dakujeeeem za kazdu radu alebo informaciu 🙂

bibih
Autor odpoveď zmazal
topasitta
Autor odpoveď zmazal
topasitta
19. jan 2018

@nataliaen11 ano vidim 😍

bibih
Autor odpoveď zmazal
bibih
Autor odpoveď zmazal
bibih
Autor odpoveď zmazal
topasitta
19. jan 2018

@mischel123 ako ti uz @nataliaen11 pisala. Faza od ovu po ms. Ale vela zien otehotnie aj s kratkou, a tiez sa stava ze aj s dlhsou sa nedari.. je to. Individualne. Ale vseobecne je dlhsa lepsia.
S tymi doplnkami..mas v poriadku hormonalny profil? Ak nie, zariadila by som sa podla toho. Ak hej, tak minimalne k.listovu-predchadza vyvoj.vadam. Do ovu pijem alchemilku 2-3x denne, davam si aj e vitamin, d vitamin- ten mi v teste aj vysiel nizky, femi kvapky na podporu cinnosti vajecnikov, 3 mesiace som mala matersku kasicku, agnucaston ( raz som mala zvyseny prolaktin, tak to len pre isotu) teraz chcem zacat brat maca prasok. Od ovu do ms pijem pakost smradlavy.. snazim sa co najmenej sladkeho a vela cistej vody.

mischel123
19. jan 2018

@bibih praveze my sme prvu dcerku mali hned na prvy krat a teraz sme sa zacali snazit o druhe, toto bola moja prva ovulka, ale niekde v kutiku duse som dufala, ze sa to tiez podari na prvy krat.... nuz uvidime co osud prinesie...
Ten infolic sa berie aku dlhu dobu? A kazdy den?

mischel123
19. jan 2018

@topasitta ahaaa tak to som nevedela, dakujem za info 🙂 no uvidime teda 🙂 o tom maca prasku som citala a zda sa mi to byt fajn, len ze niektore miesaju a nieje to cisty maca prasok, mas nejaky tip na naozaj dobry?

vyhuelka
19. jan 2018

@mischel123 s tým inofolicom pozor... mali by ho brať len ženy s PCO, baby tu písali že keď mali normalny cyklus tak im ho inofolic riadne rozhadzal... su to prášky skor na navodenie ovulacie, ak s tym nemas problem nebrala by som to

mischel123
19. jan 2018

@vyhuelka aha, a co je prosim ta pco? Zatial som pozerala len nejake stranky na vitaminy a diskusie, aj tu sa pisalo, ze je dobre pit grepovy dzus?

vyhuelka
19. jan 2018

@mischel123 to je názov choroby -polycystické ovária... ovuluje ti buď uba jeden vaječník alebo nedochádza k ovulácii, tak nejako... proste nepracujú ako majú...
Nasadila by som len kys.listovu, popr alchemilkový čaj, áno aj grepy som počula že do ovulácie a potom po ovulacii ananas 🙂

veronika2703
19. jan 2018

@mischel123 ja beriem inofolic jedenkrat denne poobede..uz od septembra..manzelovi som naordinovala folandrol..neviem o tom ze by som mala problem s ovulaciou ale moj lekar mi to sam odporucil ked som mu povedala ze sa nam nedari..povedal ze su to len vitaminy a ublizit to nemoze..ja si to aj myslim- predtym som mala cyklus 26-30 dnovy, teraz mam 29 ako hodinky ✊🏻

mischel123
19. jan 2018

@vyhuelka
@veronika2703 baby dakujem velmi pekne 🙂 skusim 🙂

avy
19. jan 2018

@tinni helouu tak ako si na tom?! Robila si?! Šup sem pozitívne správy 🙏😍 ja nemám testy zabudla som v aute a môj diel na poobednú 😳😄 takže fakt asi budem až ráno sakra 😆

tinni
19. jan 2018

@bibih
@avy tak som vyskusala ten test z krvi, ja tam nieco vidim, ale asi si skor namyslam ako sa poznam 😀

avy
19. jan 2018

@tinni bože koľko krvi 😶😮 ja neviem či vidím...asi som na to slepá 😅 ale tak máš pred ms ešte len ☝️ ja testnem ráno aj mi test zas nej...e do hajzla 😂😂

tinni
19. jan 2018

@avy to je len pár kvapiek, to len tak hrozne vyzerá 😂 No keď na to teraz pozerám, tak tam je len jedna čiarka...

susinka2901
autor
19. jan 2018

@vyhuelka ahoj moja jj boli sme.Dopadlo to dobra. Doktor vtipkar,sypatak. Zobrali nam obom krv na repro-imuno.Pozrel ma po gynekologickej stranke,pokecali sme asi hodinu. Povedal,ze u nas je,len mechanicky problem. Lebo folekuly mam krasne,ovulacia prebiaha,cyklus pravidelny,muz spermiogram tiez ok akurat nie je cesta.Opytal sa,ze kedy do toho chceme ist. Ak mi pride schvalenie z poistovne a nestihne prist mrcha dovtedy tak mozno aj tento cyklus stihneme.Takze ideme do toho uz nech,len pride smska a hned volam a idem si pre kratky protokol. Som sa vcera rozplakala az ked som si uvedomila cim vsetkym sme si presli za rok a pol a teraz tu je nadej,ze do mesiaca mozem byt tehotna. A ty ako si dopadla? Tiez ste mali ist vcera ci? 😉💙

vyhuelka
19. jan 2018

@susinka2901 áno boli sme aj my 🙂 keďže sme po dvoch neúspešných IUI tak ideme tiež do ivf 🙂 mne dal dlhý protokol hlavne kvoli nižšiemu veku, takže od zajtra začínam papať lieky a postupne budem pridávať injekcie a chodiť na sono a krv 😃 aj sa bojim, aj sa tešim, všetko v jednom 🙂 ja čakám MS 2.2. takže od toho dátumu sa bude odvíjať všetko, odber by sme mali stihnúť do 20.2. a potom vklad 5 dní na to 🙂 už aby to bolo a hlavne úspešne až do konca 😍✊🙏 vám by to kedy cca vychádzalo? Držím nám palce aj na nohách 😃✊

olafienko
19. jan 2018

@vyhuelka ak môžem byť zvedavá, čo je to "krátky a dlhý protokol"?🙈

vyhuelka
19. jan 2018

@olafienko neviem aký je krátky ale dlhý je že začínaš s liekmi už 16DC, berieš ich 2xdenne 10dní, 23 DC začínaš pichať injekcie raz do dňa, čakáš na MS, keď ti príde tak odeš na odbery aby ti zistili hladinu hormónov v krvi, k tým prvým injekciám pridáš ďalšiu injekciu raz denne podľa hodnôt z krvi, chodíš priebežne na krv a sono ako dorastajú folikuly a potom pichnú pregnyl a ideš na odber vajíčok 🙂 krátky protokol ti vysvetlí Zuzka 🙂 nechcem dávať nepresné info 🙂

topasitta
19. jan 2018

@mischel123 no to este nemam....