Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@sonka_miro pred laparo som poriadne ani nevedela co to endometrioza je a ani ake ma priznaky..mna poslal moj lekar na laparo kvoli tomu ze sa nam dlho nedarilo nech sa to pozrie aj takymto sposobom..ako dlho sa uz snazite?
Ahojte som tu nová, ale už dlhšie Vás tu sledujem, som po MMT v októbri,laparoskopicky odstránené s pravým vajíčkovodom, ostal mi ľavý, vraj tiež asi nepriechodný. Od decembra sa znova snažíme, no už druhý cyklus asi neúspešný, tak som nás objednala na prvú konzultáciu 31.1.2018 o 10.00 pred IVF, čiže nejaké odbery, vyšetrenie, spermiogram a objednanie na hyfosy, takže ideme do toho.🙏👶
No ja mam 9 dni pred menstruaciou a mam take mierne bolesti v podbrusku dnes,ale este pockam s testom..som zvedava
@miminkaaa3 ja mam dnes 3 dní do MS. Tiež sa cítim divne. Samozrejme som nevydržala a robila test teraz večer.... Čuduj sa svete že je čisto biely 🤔😂
@nivea93 no skus este neskor o par dni...ja vydrzim lebo vzdy ked som si robila bola som len sklamana,tak pockam....drzim palce..potom napis 😊
@miminkaaa3 jasne napíšem aj ty daj vedieť 😉🤞
baby myslite, ze bolest v podbrusku a v krizoch, a navaly tepla v tvari mozu byt priznakom tehotenstva? som len 6 dni po iui a nechcem si nic namyslat, len tak rozmyslam..
Baby je tu niekto kto sa snazi po potrate/ kyrete? Kedy ste začali so snažením?
@evellin26 ahoj my sa tak snažíme, mala som potrat a následne aj kyret v 23tt... snažiť sme sa začali po 2 cykloch, aj keď lekár vravel počkať 3-6 mesiacov ale túžba po babetku je veľká a verím že tamto bola len hlúpa náhoda 😊
@evellin26
Ahoj my sme sa po potrate v (20tt) snazime sa od 2 mesiacou je tomu skoro 2 roky a nic .....ono je to o psychike a nahode
@snazilka1004 to mi je ľúto, ja som mala v decembri v 9tt a v nemocnici mi povedali, že môžeme začať po prvej menstruacii a doktor povedal tiež že 3 až 6 mesiacov, a tiež nás to láka skúsiť 🙂 len tie obavy tam sú, tak nevieme či ísť do toho, či radšej počkať... tak som chcela vedieť či je tu niekto na tom podobne.. 🙂
@sevcikovaanna ďakujem za odpoved, my sme sa pred tým snažili dva roky a nič, potom sa zadarilo a skončilo zle, tak neviem ako to pôjde po tomto..
@evellin26 závisí od toho ako sa cítiš ak sa na to cítiš tak choďte do toho 😊 strach bude už stále toho sa úplne podľa mna nikdy nezbavis aj ja sa bojim ale ta túžba a to že verím že už bude všetko dobre je oveľa väčšia a preto verím že vo februári už MS nepríde 😊😊😊
Kocky, potrebujem radu: dnes som bola u gyndy, viac ako rok a pol sa s manzelom snažíme o bábo, jedno tehotenstvo skončilo v 6tt, začala som krvácať a bábo sa neudrzalo... to bolo v máji minulý rok, odvtedy sa snažíme každý mesiac, ale zatiaľ nič... A dnes sme to teda konzultovali u gynekologicky, ja mam prist na 3. den menzesu, ze mi urobi hormonalny profil, manzel ma ist na spermiogram a podla vysledkov uvidime... co mame ocakavat od tychto vysetreni?? Co vsetko ste vy absolvovali, ked sa Vam nedarilo pocat babatko? Ďakujem za každú radu/pomoc.
Dievčatá, začiatkom tohoto mesiaca som sa ku vám pridala s tým, že sa snažíme od 09/2017. Od začiatku snaženia som brala kyselinu listovú a v januári som si kúpila alchemilku a robila si ju do ovulky, ktorá prišla na 12 DC. A na 24 DC, 12 dní po ovulácii mi testík ukázal dúšika, ktorého som si vzápätí potvrdila aj digitálnym testom (+1-2) 😍 Dnes mi dva dni mešká MS a takto si silnieme 😉 Všetkým vám držím palčeky, aby vám to tento rok vyšlo a aby si každá z vás v úspešnom roku 2018 našla tie vytúžené dve čiaročky 😘
@zuzikboc gratulujem 🤰
@arthemiis nic si z toho nerob, ja som si robila ovu testy od 10 do 22 dc a vsetky boli negativne a dnes som v 8 tt, takze na testy sa moc nespoliehaj, radsej sa snazte kazdy den pokial sa da
@arthemiis nebud smutna..uz tu jedna kocka spominala, ze tiez jej tak vychadzali..potom skusila v case ocakavanej ovu testovat kazde tri hodiny, a najsilnejsi bol o polnoci (dufam ze som to neskomolila, citala som to davnejsie) ... takze, hlavku hore, zenske telo je nevyspytatelne 🙈🙈🙈
@kvetinka29 ja som si robila od 7dc do 18dc ž 26 dňového cyklu ......ms bola 5 dní a ovu na šiesty den jedine :D keďže už na 20 dc som mala pozitívny tehu test
@topasitta
@kvetinka29 Ďakujem kočky. 😊
@luckam89 ahoj výsledky dokážu odhaliť rôzne veci. Podstatné je,že sa to da odchytit. Pri hormonálnej profile zisťujú hlavne či je OK prilákala,testosterón a progesteron. Tieto tri hormóny by mohli robiť sarapatu. Manželovi či priateľovi Môžu odhaliť nedostatok spermií,pomalšie spermie,nekvalitné. Ak však nič neodhalia pokračuje sa ďalej prefukom vajcovodov u ženy. My sme napríklad mali všetko OK až pri laparke prišli nato,že mám nepriechodné obe vajcovody. Vyšetrenia majú niečo do seba,ale pomôžu Vám odhaliť možno nejaký skrytý problém. Potom sa človek viem pohnúť ďalej a zbytočne sa nedopuje liekmi. 😉
@susinka2901 ďakujem pekne za objasnenie, doktorka hovorila moc odborne a veľa veciam som nechápala, ani keď sa to pokúšala vysvetliť...
Ahojte. Vždy som mala menzes presne 28 dňový cyklus. Teraz mi mešká dnes 4deň, avšak dnes mám keď idem na WC slabé spinenie. No už asi 10 dní ma bolí- pichá v podbrušku na pravej strane, včera dnes som troška nachladena. Čo to môže byť? Môžem byť tehotná? O bábätko sme sa poctivo snažili celý mesiac.

@luciskooo ahoj chcem sa opyata aj si mala nejake problemy co by nasvedcovali endometrioze? My sa tiez uz dlho snazime ale ja nemam stastie na lekarov mna kazdy len odbije alebo poslw so centra aj kes vysledky mame vsetky ok co nam robili vysetrenia.