icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
kvetinka29
31. jan 2018

@arthemiis ja som po pol roku uz mala clostil a hned na prvy krat zabralo, teda neviem ci len to pomohlo, ale podarilo sa

vyhuelka
31. jan 2018

@zloba666 chodíme do Martina a rátam tak do 700€ 😉 plus samozrejme mrazenie podľa počtu vajíčok... neboj uvidíte, mojej kamoške sa pošťastilo po skoro roku, je to individualne 🙂

jana86
31. jan 2018

ahojte, tak ja som bola dnes na krvne testy po 14 dnoch od iui..a zial negativne :/ tak snad nabudúce .

bibih
Autor odpoveď zmazal
olafienko
31. jan 2018

@jana86 och to ma mrzí:( nabudúce!

sticker
terezia32
1. feb 2018

Ahojte baby 🙂 nemáte niektorá problém so zvýšenou hladinou prolaktínu?

tyty64
1. feb 2018

@arthemiis Určite chod k lekárke, ak nemáš ovulaciu tak ti zaberie. Mne sa take pekne vajíčka po ňom sypali🙂 Len nič z nich 🤔 ako dlho sa snažíte? Ja uz by dom nečakala na nič. My sme to začali riešiť až po nejakých 8 mesiacoch a mohla dom kľudne aj skôr

tyty64
1. feb 2018

@zloba666 Počuj, vy určite bezte do nejakého CÁRka, kde Vám vezmú krv a spravia poriadne vyšetrenia. Ani nebudeš veriť koľko veci môže byt v neporiadku a mohli str ich uz mat poriešene🙂 odporúčam Helios Martin ak ti nemáte ďaleko. My sme tam veľmi spokojný 😊

vyhuelka
1. feb 2018

@tyty64 aj my chodíme do MT a tiež spokojnosť 😊

topasitta
1. feb 2018

@terezia32 ahoj. Ja som mala . Potom som uzivala Agnucaston, a dalsi odber na endokrino uz bol uplne v poriadku. Je na recept, plati sa cely, okolo 6€ /mesiac. Skus ☺ verim ze tiez zaberie

terezia32
1. feb 2018

@topasitta dakujem za info 🙂
a nevieš či si mala veľmi vysoké tie hodnoty?

topasitta
1. feb 2018

@terezia32 uz si presne nepamatam. Tusim norma bola do 29' a ja som mala okolo 50? Uvadza sa to v roznych jednotkach. Gynkac ma rovnou ciarou poslal na endokrino. A nakoniec to bolo ok. Pozrem v zazname a poslem ti, neskor.

zloba666
1. feb 2018

@tyty64
🤗 dobre moja vyskusam .. no Martin mame 2h od nas .. ale tak co nespravime pre dietatko 😊

tyty64
2. feb 2018

@zloba666 Aj my zo mame skoro dve hodky, ale nemenila by som 🙂

sevcikovaanna
2. feb 2018

Baby dychuju mamatesty?

topasitta
2. feb 2018

@terezia32 tak jun: 47,45. (Ref.rozsah 2,8-29,2)
November 213,06. (Ref.rozsah 59,36-619,04)

veronika2703
2. feb 2018

@sevcikovaanna anoo..moja minulomesacna skusenost 😏

olafienko
2. feb 2018

Toto je mamatest cerstvy a spred par mesiacov.ktovie ci bol chybny... Ta ciarka druha bola vidno:( :( :(

olafienko
2. feb 2018

@sevcikovaanna ten mamatest hore som tebe odfotila

sevcikovaanna
2. feb 2018

@olafienko
Takto vysiel mne poobede

olafienko
2. feb 2018

@sevcikovaanna no potom daj update som zvedava. Vidim co vidis... Testni zajtra🙂

miminkaaa3
3. feb 2018

@olafienko ja som mala raz tiez takto

sevcikovaanna
3. feb 2018

@olafienko
Skusim zajtra ak nepride ms ale inu znacku....no neverim tomu nic ma neboli

olafienko
3. feb 2018

@sevcikovaanna drzim palce. Mozno nemusis nic citit🙂 ja mam dnes konecne vyraznu ciarku na ovulacnom. Som 16dc.tie najvyraznejsie ciarky su dnes. Tak vieme co robit:p nie je pozitivny, ale predsa... Aj ked mam pocit ze ten moj fajciarik striela slepe naboje:D uvidime

olafienko
3. feb 2018
sevcikovaanna
4. feb 2018

Som s toho mimo dnes vysiel rapidclear takto a ms nikde 😢

linsss
4. feb 2018

@sevcikovaanna ako dlho mešká ??

olafienko
4. feb 2018

@sevcikovaanna :( a vies kedy si mala ovulaciu ci ani nie?

snazilka1004
4. feb 2018

Ja som dnes už 9DPO a robila som si ráno a výsledok je negatívny 😔😔😔 mam už leb strašne malú dušičku že sa to podarilo MS očakávam v štvrtok

iva2018
5. feb 2018

Ahojte baby, včera som nemohla nájsť podobnú tému tak som založila novú a jedna z Vás mi dala link na túto tak sa pridávam k vám. 🙂 S priateľom sa snažíme o bábätko od októbra 2017. Od začiatku beriem kyselinu listovú a kúpila som si aj ovulačné testy ale idem ich prestať používať lebo sú stale negatívne.😠 Ale podľa výtoku by som ovuláciu mala mať. 🙄 Nakoľko som mala vždy problémy so ženskými vecami som čakala, že to nepôjde jednoducho, ale aj tak som sklamaná každý mesiac keď to nevýjde. ☹ Nestihla som si prečítať všetkých 36 strán, ale videla som, že niektorým z vás sa už podarilo a gratulujem vám 🙂 😍 ❤ a dúfam, že aj my ostatné budeme čím skôr v klube čakateliek. 🙂 ❤