Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

ahojte, tak ja som bola dnes na krvne testy po 14 dnoch od iui..a zial negativne :/ tak snad nabudúce .
Ahojte baby 🙂 nemáte niektorá problém so zvýšenou hladinou prolaktínu?
Baby dychuju mamatesty?
@sevcikovaanna anoo..moja minulomesacna skusenost 😏
@sevcikovaanna ten mamatest hore som tebe odfotila
@olafienko
Takto vysiel mne poobede
@sevcikovaanna no potom daj update som zvedava. Vidim co vidis... Testni zajtra🙂
@olafienko ja som mala raz tiez takto
@olafienko
Skusim zajtra ak nepride ms ale inu znacku....no neverim tomu nic ma neboli
@sevcikovaanna drzim palce. Mozno nemusis nic citit🙂 ja mam dnes konecne vyraznu ciarku na ovulacnom. Som 16dc.tie najvyraznejsie ciarky su dnes. Tak vieme co robit:p nie je pozitivny, ale predsa... Aj ked mam pocit ze ten moj fajciarik striela slepe naboje:D uvidime
@sevcikovaanna ako dlho mešká ??
@sevcikovaanna :( a vies kedy si mala ovulaciu ci ani nie?
Ja som dnes už 9DPO a robila som si ráno a výsledok je negatívny 😔😔😔 mam už leb strašne malú dušičku že sa to podarilo MS očakávam v štvrtok
Ahojte baby, včera som nemohla nájsť podobnú tému tak som založila novú a jedna z Vás mi dala link na túto tak sa pridávam k vám. 🙂 S priateľom sa snažíme o bábätko od októbra 2017. Od začiatku beriem kyselinu listovú a kúpila som si aj ovulačné testy ale idem ich prestať používať lebo sú stale negatívne.😠 Ale podľa výtoku by som ovuláciu mala mať. 🙄 Nakoľko som mala vždy problémy so ženskými vecami som čakala, že to nepôjde jednoducho, ale aj tak som sklamaná každý mesiac keď to nevýjde. ☹ Nestihla som si prečítať všetkých 36 strán, ale videla som, že niektorým z vás sa už podarilo a gratulujem vám 🙂 😍 ❤ a dúfam, že aj my ostatné budeme čím skôr v klube čakateliek. 🙂 ❤

@arthemiis ja som po pol roku uz mala clostil a hned na prvy krat zabralo, teda neviem ci len to pomohlo, ale podarilo sa