icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
kristinka95
10. feb 2018

@kvetinka29 chcela by som vydržať až do pondelka. Uvidíme ci vydržím

zloba666
10. feb 2018

@topasitta
Ahooj .. čo maš nove ??? 😊

parkour7771
11. feb 2018

@arthemiis
A podarilo aa to lo stimule clostilu ??

tyty64
11. feb 2018

@zloba666 Ahoj. No ako si na tom? Užili ste si víkend? Ja som dnes zase 1DC 😒 a 21.2. ma čaká HSG kvôli tým priechodom a potom hneď z výsledkami do CÁR. Uz teraz sa bojím ako to dopadne. Bojím sám že to bude niečo naozaj zle😏

zloba666
11. feb 2018

@tyty64
No nakoniec moj priatel išiel na Pn 🙄 tak prisiel domov. Snazilkovali sme .. a včera ma brutalne pichalo ako keby v lavom vajecniku a potom ako keby v maternici ... tak zase nieco nove ten to cyklus .. v sobotu by mi mala prist mrcha tak uvidim ..
Hmm tak držim palce .. nech to dopadne dobre .. mne ked pride mrcha tak mam prist na krv .. hormonalny profil este raz ideme robit ten to rok ..

arthemiis
11. feb 2018

@parkour7771 to ešte neviem uvidíme verím 🙂

susinka2901
autor
12. feb 2018

@vyhuelka ahoj moja ako ste na tom? Ja som dnes bola na kontrolné Sony pred stimuláciou,nedopadlo to dobre. Doktor mi našiel cystu na pravej strane. Nie je veľká,ale je tam. Čiže musíme počkať na 1-2 DC a ak na Sone nebude ta cysta(zvykne sa mrcha vyplaviť) tak začneme stimulovať. Ak nezmizne tak musíme počkať. 😐

vyhuelka
12. feb 2018

@susinka2901 ahoj, to ma mrzí, tak snáď zmizne sviňucha jedna 😃👍
My celkom dobre, zajtra 11DC opať sono a krv, uvidím ako folikuly rastú 🙂 v piatok som bola na sone a boli ešte maličké tak mi zvýšili dávku a bolo ich tam dokopy cca 13 😉 ale neboj aj ja mam na ľavom cysty ale endometriálne 😃👌 kedy čakáš MS?

susinka2901
autor
12. feb 2018

@vyhuelka ms by mala doraziť počas víkendu.Podla kalendarika v sobotu. Doktor mi povedal,že mám zavolať aj keby v sobotu prišla,že len dojdem a urobí mi sono. No pocitovo to skôr cítim na nedeľu. Nechám sa prekvapiť. Sám doktor mi vravel,že by bol nerád ak by sme stratili ďalší mesiac. Pozitívne však je,že testy čo mi robil na Repro-imuno boli negatívne,čiže všetko super,len znova nejaký malý zadrhel ktorý nás brzdí. 😐 Tak to ti držím palce nech,len pekne dorastu folikuly aby ich bolo čo najviac 😍

vyhuelka
12. feb 2018

@susinka2901 ďakujem 🙂 zajtra sa ozvem ako sme dopadli 😉 ja držím tiež palce nech sa vám to nepredlžuje 😃

susinka2901
autor
12. feb 2018

@vyhuelka super,budem čakať 👍☺ ďakujem 😍

gabi24
14. feb 2018

Valentinske prekvapenie pre mm sa kona...testy tmavnu. Na porovnanie one step (zeleny) a mamatest, ms meska cca 5dni...pekny Valentin vsetkym

vyhuelka
14. feb 2018

@susinka2901 ahoj, prepáč že až teraz ale včera som lietala celý deň 😀 začalo ma bolieť hrdlo tak som začala stresovať, dnes sedím na zadku celý deň doma, idem sa liečiť 🙂
nooo na sone rastu folikuly, od 8mm do 12mm, v piatok mám ďalšiu kontrolu, dr tipuje odber na cca pondelok-utorok... v utorok má manžel narodeniny takže fasaaaaa 😀

kukurica77
14. feb 2018

@gabi24 gratulujem,krasny Valentinsky darcek.Zelam krasne tehulovanie.

susinka2901
autor
14. feb 2018

@vyhuelka v pohode moja,chápem to. To je myslím,že súper tak nech pekne rastu. A injekcie ako zvládaš? Sama si pýchas,že? Ja sa toho troska bojím,ale pre babo to urobím. 😉

vyhuelka
14. feb 2018

@susinka2901 tak ja som sestrička, myslela som že to bude v pohode a veru mala som problem pichnúť sama sebe 😃😂 ale čim dlhšie pichám ide to ľahšie a lepšie 🙂 treba len zaťať zuby, veď čo by sme nepodstúpili len aby sa to podarilo 😉👌

susinka2901
autor
14. feb 2018

@vyhuelka och to máš dobré 🙂...ja som chcela muža presvedčiť,ale to sa mi asi nepodarí.Budem sa musieť odhodlať. Ja som si pichala 3 x fraxiparin keď som mala zlomenú nohu lebo nemal mi kto pichnúť. Trvalo mi to 5 minút kým som pichala.Nervozna som bola riadne. 😂

vyhuelka
14. feb 2018

@susinka2901 tak už máš skúsenosť, vidíš 🙂 aj mne sa ruky triasli kým som to pichla 😂😂😂👌 moj muž by mi to chcel pichať ale to sa bojim ešte viac, radšej sama 😃 ono hlavné je mať dobru techniku aby si nemala modriny, pokiaľ budeš mať pero (je to drahšie ale lahšie sa pichá) neni o čom 🙂

susinka2901
autor
14. feb 2018

@vyhuelka tak mne pichali sestry predtým. Chcela by som tie pera určite. Máš odvážneho muža. Môj sa bojí injekcií. Keď sme išli na konzultáciu sa má pýtal či mu budú niečo robiť. Som mu povedala,že nie. A nakoniec mu brali krv,tak bol na mňa nahnevaný. 😂

vyvka
14. feb 2018

Co myslite baby ... neuschol poriadne test alebo duch ? Vidite tam nieco ? Neznasam ked si stale nieco najdem na teste a nikto okrem mna to navidi 😆😁😂
Na svetle Nieje nic vidiet .. skor v tieni oproti svetlu
A zda sa mi ze uz ONE STEP testy neobiednam aj ked tehu ukazuje velmi skoro .... ale sa mi zda ze niekedy neuschinaju poriadne a zbytocne ma to stresuje :D
Foto ja upravena

vyhuelka
14. feb 2018

@susinka2901 chudáčik 😂😂👌 no veď keby bol žena a musí podstupovať to čo my, tak by ho tie ihly potom omrzeli 😃

luciskooo
14. feb 2018

ahojte dievcata...ponukam link na zaujmave stretnutia bezdetnych parov..samy sme sa v novembri zucastnili duchovnej obnovy a dalo nam to vela..nie len po duchovnej stranke ale aj psychickej, kedze sme sa stretli s mnohymi parmi s podobnymi osudmi..

http://rodinabb.sk/duchovna-obnova-pre-bezdetne...
http://rodinabb.sk/vikend-pre-bezdetne-manzelsk...

olafienko
14. feb 2018

@vyvka vidno to aj na neupravenej? ak áno, možno by som sa máličko tešila a mala nádej🙂 inak upravovanie nemám rada, vacsinou aj tam kde by druhá čiarka mala byť-po upravení ju vidno viac. daj neupravenú

vyvka
14. feb 2018

@olafienko asi to bol len
Zly test nevydrzala som a spravila som si dalsi ...A nic nevidim
:(
Tu su fotky bez upravy

zloba666
14. feb 2018

@vyvka
Kolko dni si pred mrchou ??

vyvka
14. feb 2018

@zloba666 6 tyzdne po potrate mrcha este neprisla

zloba666
14. feb 2018

@vyvka
Mne prisla po potrate 6tyzden mrcha .. tak drzim palce 🤗

vyvka
14. feb 2018

@zloba666 No ak nepride do konca februara a testy budu negativne tak pojdem na Vyvolavacku nic ine mi neostava

olafienko
14. feb 2018

@vyvka :( je mi to luto, aj ja som takto dnes obzerala test (cca9DPO)-aj velmi skoro, rozum to vie, ale nedalo mi..asi z toho nič nebude si myslím že to už by slabá čiarka bola

zloba666
14. feb 2018

@olafienko
Nič nieje stratene.. to je este skoro aby ti vysiel test 🤗 .. drzim palce .. nech nedojde mrcha 😊