icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
vyhuelka
17. nov 2017

Baby mne rovno doktor zakázal robiť ovulačné testy 😃 Že nefungujú absolútne a nie sú smerodajné 😏

kvetinka29
18. nov 2017

@tyty64 Aha uz tomu trosku rozumiem, ja som si nakupila ovu testy a potom skusim, co to mne ukaze. No kiezby sa to podarilo. Ano ja to beriem prvy mesiac estelen mam 4 dni s duphastonom za sebou, ty uz kolko beres clostyl?

kvetinka29
18. nov 2017

@majuska72 mne zatial nic nepovedala dr. konkretne, len mi nasadila lieky a postup mi povedala ako budeme postupovat s tymi liekmi. Drzim ti palce, aby ti narastli vajicka a vsetko dobre dopadlo.

majuska72
18. nov 2017

@kvetinka29 ďakujem pekne , ja tebe prajem to isté 🙂 od júna mám novú dr, čiže aj novu nadej, že ona nám pomôže. Len to čakanie je hrozneee

tyty64
18. nov 2017

@kvetinka29ja som skončila prvý mesiac, dnes čakám ms a pokračujeme ďalej. Dohodli sme sa že do konca roka a v januári ešte skúsime laparku😌Tak pevne verím, že na Vianoce dorazí krásny darček 🙂

kvetinka29
18. nov 2017

@majuska72 to cakanie je na tom najhorsie, my sme prve dieta mali na prvy sup, naivne som si myslela ze aj to druhe tak bude a veru nie je to tak ☹ tvoja povodna dr. to neriesila, ci preco si menila dr.?

kvetinka29
18. nov 2017

@tyty64 ako dlho sa snazite o babo?

majuska72
18. nov 2017

@kvetinka29 no ani mi poriadne nepovedala že mi niečo je, jej teória bola že chce to čas. Odporučila mi inofolic combi, tak som ho brala asi 3 mesiace ale nič sa nedialo , tak mi dala clostil a duphaston ale žiadny výsledok. Potom som sa dočítala že mi mala dať aj pregnyl a vraj keď sa nepicha pri týchto liekoch, tak mozu vzniknúť cysty. Tak som si povedala, že musím vyhľadať väčšiu odborníčku. Tak som googlila a vybrala si inú doktorku. Ta mi hneď na prvom sone povedala že mám pravdepodobne pcos. Tak mi vzala krv a sa to aj potvrdilo. Okrem toho mi urobila aj iné testy, poslala muža na spermiogram a mňa diabetologicke , ktorá mi zistila inzulinovu rezistenciu. Takze taky je môj príbeh v krátkosti.

susinka2901
autor
19. nov 2017

@vyhuelka ahoj aj mna bude cakat laparka,ale este neviem kedy kedze musim mat negativny vysledok z ureaplazmy a tak sa hned objednavam na laparku...bojis sa troscha ci? Ja aj ano,ale aj dufam,ze to bude posledny a dobry krok k lepsim dnom 💙😉

susinka2901
autor
19. nov 2017

@tyty64 ahoj vitam ta medzi nami 💙...v to dufam aj ja a verim,ze ak vsetko pojde dobre tak dockame sa // ciarok 💙

nre223
19. nov 2017

baby vy ste tu odbornicky na tuto temu, ak sa o babo chceme snazit od januara, je potrebne ist ku gynekologovi ? neviem ako sa to robi, dakujem za odpoved 🙂

evittam
19. nov 2017

@nre223 Mas nejaké problémy? Gynekologicke? Ak chodis na rocne preventívne prehliadky tak nikam nemusis ist. Nie je dovod.

tyty64
19. nov 2017

@kvetinka29 No my uz rok a je to riadne na nervy. Stále čakať ako to dopadne, každý mesiac nádej, potom sklamanie, potom sa ukľudniť že skúsime znova....a takto stále dookola. Dúfam, že ten clostil zaberie ako má a budeme sa mocť konečne tešiť😍

tyty64
19. nov 2017

@susinka2901 Dakujem za privítanie 🙂 držím palce nech teraz výsledky dopadnú dobre a môžeš ísť na tu laparku 🙂 a chcem sa opýtať, tu infekciu ti zistili zo steru? Lebo mne na takéto infekcie robili krvné odbery 🧐

kvetinka29
19. nov 2017

@majuska72 no dobre vediet ze mam mat aj pregnyl, budem sa na to pytat ak by mi ho sama nedavala. Aj mne dr. odporucila inofolic combi, brala som ho dva mesiace aj som myslela ze mi na upravu cyklu pomaha ale nakoniec som zistila ze nie, ms som mala naposledy 23.9. tak preto mi dala dr. ten duphaston a clostil. Mne dr. povedala ze muza na spermiogram posle ked budem ja ok, ale chcela by som vediet uz aj teraz ci je aj muz ok, popripade aby uz aj on nieco bral ak by bolo treba. Len ked muzovi poviem ze ma ist na vysetrenie spermii nie je moc z toho nadseny a popravde ani ja sama neviem ako to vysetrenie prebieha, nevies mi v tom poradit?

kvetinka29
19. nov 2017

@tyty64 my sa snazime pol roka ale je to ako vecnost, niekedy mi z toho dobre hrabe, niekedy sa z toho vyplacem a niekedy si poviem ze este mam cas.

susinka2901
autor
19. nov 2017

@tyty64 ano doktorka mi predtym vysvetlila,ze ide robit specialne stery na vsetky infekcia. To,ze sa to robi kvoli tomu aby si mala negativny vysledok kvoli laparke o tom asi vies,ze? Mne odbery robili,ale hormonalny profil. Skumali progesteron,testosteron a prolaktim. Toto vsetko mam ok takze uz,len nech ten ster bude ok a mozem ist. Ta infekcia nas v snazeni zabrzdila minimalne na 3 mesiace,ale tak dolezite je,ze nato prisli. 😉

susinka2901
autor
19. nov 2017

@nre223 vseobecne sa najprv odporuca prirodzene skusat. Ja ked som bola pri svojej lekarke pytala som sa jej nato. No tiez je dolezite ci dodrzujes pravidelne rocne prehliadky? Lebo ja ano. Tak mne povedala,ze ak sa do roka nepodari tak zakrocime. A odporucila mi uzivat nosifol+ 2-3 krat do tyzdna mat pphlavny styk. Zial nam sa zatial babo nepodarilo a po roku uz riesime lekarov. Takze dolezite je ci chodis na pravidelne prehliadky a ci mas ok cykly? 😉

majuska72
19. nov 2017

@kvetinka29 vieš čo mne napr. Diabetologicka odporučila skôr femibion ako inofolic. Takže idem si kúpiť ten a ešte je aj oveľa lacnejší.
No môj muž sa tiež najskôr bránil, ale keď videl že sa rok snažíme a nic, tak nemal problém to podstúpiť. Boli sme v gyn-fiv v Nitre, zavolala som si tam, objednala ho na najbližší utorok (lebo len utorky robia odbery) a nepotrebovala som nič, iba jeho a 20e 😂 čiže aj na svoju žiadosť si môžte dať toto vyšetrenie urobiť. Počkali sme pol hodinu a povedali nám výsledok. Ak chceš , napíš mi súkromnú správu ;)

mimiqa
19. nov 2017

@susinka2901 ahoojjj ...ty sa drz rano.....vysledky az o tyzden??

nre223
19. nov 2017

@evittam
@susinka2901 aha,tak veľmi pekne ďakujem, zatiaľ je u mňa všetko v poriadku,na prehliadky chodím každý rok,tak asi to nebude treba. Kyselinu listovú užívam už druhý mesiac,to zatiaľ asi stačí.dakujem vám pekne :*

susinka2901
autor
19. nov 2017

@mimiqa ahoj jj v pohode to zvladnem horsie bude to tyzdenne cakanie za vysledkom. 😏

susinka2901
autor
19. nov 2017

@nre223 tak vyborne potom v januari sup nato a nech co najskor sa nam tu chvalis s pozitivnymi testami. 😉

nre223
19. nov 2017

@susinka2901 nápodobne,veľmi ti držím palce nech čo najskôr budeš mať vo svojom náručí vytúžené bábätko 🙂

susinka2901
autor
19. nov 2017

@nre223 no my sme momentalne na mrtvom bode. Uvidime dokedy. Mozno uz,len 2 tyzdne a mozno viac. Vsetko zalezi od vysledkov. 😉 Kazdopadne dakujem a verim,ze sa postasti aj nam 😉

tyty64
20. nov 2017

@susinka2901 Tak to hádam dobre dopadne nech môžeš ísť čím skôr na laparku a sup na babo 🙂 ja som mala stery Ok, a mám ísť až v januári ak sa nepodarí po clostile, lebo pred tou operáciou vraj musí byt všetko úplne Ok aby to malo nejaký zmysel 😌 ale tak zatiaľ dúfam že záberu lieky

tyty64
20. nov 2017

@kvetinka29 Ja sa niekedy až divím koľko nálad sa u mna v priebehu mesiaca vystrieda 🤨 a čím ďalej tým menej chápem ako niekto môže povedať, že nevie ako prišiel k bábätku 😟

kiara0666
20. nov 2017

@tyty64 pride to vtedy, ked to najmenej cakas. Netreba sa tym trapit, treba dalej zit. Zdravo sa stravovat, vela pohybu, optimizmus,trpezlivost 🙂

dagmarbarjakova
Odpoveď bola odstránená
monyka25
20. nov 2017

Ahojte baby, ak by som mohla rada by som sa pridala do tejto skupiny 🙂...vyzerá to tak že tento rok už tehu nebudem, s manželom sa snažime uz cca 1,5 roka a stále nič, nestrácam vsak nádej zacala som brat teraz pravidelne Nosifol, tak uvidíme či pomôže🙂...