icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
zloba666
15. feb 2018

@vyvka
No moja keď sa tam dlho zapozeram ducha tam vidim 🤔 ale to aj na mojich testoch byvalo a mrcha dorazila ..
To je tym ze nam uz drbe z toho na hlavu. . Tak moc chceme byt tehu .. ze asi sa z toho zblaznime 🤔😤

nikuska111
15. feb 2018

@snazilka1004 ahoj ako teda zadarilo sa

nikuska111
15. feb 2018

Tíško vás tu sledujem ... Úspešným snazilkam gratulujem ku vysnívaným dvom // ... Ja dúfam že tento mesiac si ich už aj ja nájdem ... 😊😊

snazilka1004
16. feb 2018

@nikuska111 nie nezadarilo ideme ďalej a verím že tento mesiac to už vyjde 🤞 uvidíme akurát pomaly začínajú plodne dni tak snáď to vyjde 🙏🙏🙏

nikuska111
16. feb 2018

@snazilka1004 tak držím palce ... Odkedy sa snažíte od potratu ... Písala som s tebou ale nepamatam si presne kedy bol potrat ... My sa snažíme 3 mesiac a zatiaľ nič 😞😞

snazilka1004
16. feb 2018

@nikuska111 tak my sme ešte len začali tento mesiac je 2 kedy sa snažíme a pozrieť bol v novembri... uvidíme kedy to príde ale snáď čoskoro 🤞

zizzinka
16. feb 2018

@vyvka u mna prichadza depka ked niekoho stretnem a polozi otazku "a vy babatko nic?"

vyvka
16. feb 2018

@zizzinka Najhorsia otazka to poznam
Aj ked zato nemozem ... sa citim zahanbena neviem co na to odpovedat klamem ako sa Len da ... aj ked z vnutra ma to zabija ale je lahsie klamat ze “ mame cas “
Ako vysvetlovat niekomu kto uz dieta ma
Ake je to premna tazke ze ho mat nemozem

monika20111990
17. feb 2018

@zloba666 s tým súhlasím. Mám pocit že čím viac chcem tak si viac všímam v telke tehotné okolo mňa tehotné všetky kamošky tehotná dokonca kamoška je teraz tehotná po 40tke.neviem či to len ja mám taký pocit lebo túžime z manželom po bábätku ale fakt sú všade tehotné 😑len ja nie a stále si kladiem otázku prečo? Urobila som niečo zle v živote az také že sa nám nedarí

z1984
17. feb 2018

@monika20111990 presne toto si hovorim aj ja ze preco ja nie a ostatne ano. Zrovna mam plodne dni a dufam ze to vyjde.

zizzinka
17. feb 2018

@vyvka presne tak ...ale budeme mat

olafienko
17. feb 2018

Tento mesiac to bude rok,, snazenia,, . Dnes som dostala m. No ale bol aj priatel na spermiograme tento mesiac a v norme... Nejdem sa v tom špárať nejake terno to nebolo podla cisel ale ked dr povedal ze v norme, tak ok. Ja hormonalny profil mam ok a ovulujem, no tak teda asi len cas to chce. Pekny vikend damy

sticker
susinka2901
autor
17. feb 2018

@vyhuelka ahoj moja tak dnes som bola na kontrolné sono pri doktorovi a nedopadlo to dobre. Nemôžme začať stimulovať pretože cysta tam stále je.Zmensuje sa,ale je tam. Z 5cm sa zmenšila na 3,2. Som strašne sklamaná a smutná,ale počkáme budem brat tie vitamíny čo mi doktor predpísal a dúfať,že budúci cyklus už bude náš. Už stačilo toľko smoly za 4 mesiace. 😪

vyhuelka
17. feb 2018

@susinka2901 ach joooj Zuzi to ma mrzí... ale hlavu hore, tak ešte vyčkáte mesiac, nieje to taká strašná doba ale viem že si nechcela čakať... asi vedia čo robia, treba im dôverovať... ja idem zajtra na sono, snáď mi už daj pichnuť si pregnyl lebo už som 15dc a chcem to už mať za sebou 😃👌

monika20111990
17. feb 2018

@z1984 budem ti držať palčeky ✊

topasitta
19. feb 2018

@zloba666 ahoj 😊 zatial nic nove. Este dovolenkujeme.

arthemiis
19. feb 2018

Ahojteeee ja som dneska bola na kontrolnom sone narastli folikuly jeden dokonca praskol cez vikend bol mi pichnuty aj pregnyl a s velkou nadejou cakam co sa bude diať <3 pre mňa veľky úspech aj to že tam sú folikuly 🙂

tinni
20. feb 2018

Kockyyy, nejake nove tehule? Poteste ma prosim aspon nejakym pozitivnym testom, ked uz ja nemam.... 🙂

19lilly
20. feb 2018

@tinni jaa 🙂 vcerajsi testik

tinni
20. feb 2018

@19lilly Krasny 😍 gratulujem🙂🙂🙂🙂

tinni
20. feb 2018

@19lilly a ktory dpo si? ak som to spravne pochopila, si po transfere?

19lilly
20. feb 2018

@tinni dakujem dufam ze do tretice všetko dobre. A ty si kolky den cyklu ked mas test negat?

tinni
20. feb 2018

@19lilly uz mas dve deticky? 🙂 ja som 10-11 dpo asi. Ale testy biele ako sneh😢 nevadi, ideme dalej

19lilly
20. feb 2018

@tinni no dnes som 8 deň po transfere. Foto testu je zo 7.dna. Transfer sme mali 12.2.

19lilly
20. feb 2018

@tinni nemam prve tehotenstvo som potratila na zaciatku 7.tyzdn a a druhe tehu bolo biochemicke.. Tak preto reku do tretice všetko dobre snad dopadne. Tak to ti este moze druh ciarka vyskocit 🙂 kym nemas ms nadej je vzdy

tinni
20. feb 2018

@19lilly ja som tiez potratila, okolo 7.tyzdna. Anadej uz velmi ani nemam, pretoze minule tehotenstvo som mala ducha uz 9dpo. Ale tebe velmi drzim palce 🙂 aj nas asi caka umele oplodnenie, ale ked mne sa do toho velmi nechce. Ty si to ako zvladala?

19lilly
20. feb 2018

@tinni kazde tehotenstvo je ine hlavu hore kym nie je krv fakt nie je nic stratene. dakujem ze drzis palce budem potrebovat. no umele sme zvladli tak vseljak... najprv som bola sklamana ze napriek tomu ze nam nenasli ziaden problem tak nas hned tlacili do IVF ale tak hovorim si ze aspon to bude rychlejsie ale prdmakovy to bolo rychlejsie. prvy ET 2 blastocysty test negativny potom som mala ist na prvy KET ale endokrinologicka mi ho stopla 2 mesiace mi nastavovala lieky na stitnu. potom reku zvysime si sance a pojdeme na reprodukcnu imuno tak sme tam sli nasli nieco bunkovu imunitu voci manzelovym aj cudzym spermiam 7 mesiacov skusali najprv kortikosteroidy potom imunomodulacne injekcie a vysledok nemozu mi pomoct lebo som rezistentna na liecbu cize 7 mesiacov a kopu penazi v keli.. tak sme isli na druhy KET a na 7 den zacalo spinenie a 10 den krv - vysledok negat. potom sme sli na dovolenku a ak sme sa vracali tak som chytila brusnu chripku potom zapal priedusiek a musela som brat antibiotika a zrazu 3 KET vysiel asi kvoli oslabenej imunite to bolo radosti ale netrvala dlho len do 7. tyzdna najprv som zacala len spinit a nez som potratila tak som bola trikrat na pohotovosti a furt ma poslali domov ze je vsetko ok a nic viac robit nevedia.. potom 4 KET pred vianocami to bolo radosti ked od 7.dna som mala 2 ciarku na teste lenze potom prestala silniet a bolo z toho biochemicke tehu a teraz sme mali poslednych 2 mrazacikov verim ze najvacsich bojovnikov zo 14 a dotiahneme to do konca. Cize moje IVF bolo casovo, financne a hlavne psychicky velmi vycerpavajuce

zoja82
20. feb 2018

@19lilly čítala som tvoj príbeh a veľmi veľmi ti držím palce 🙏 Si silná žena, ze si toto celé zvládla..my sme len na začiatku, zatiaľ to vyzerá na prvé nevydarené iui

19lilly
20. feb 2018

@zoja82 dakujem 🙂 neviem ci som silna placem pri kazdom zisteni ze dalsia kamoska/kolegyna je tehotna.... no tie IUI su na prasky nas nutili ist na 3 nez sme sa presunuli na IVF... a uz si bola na krvi ci mas len pocit ze to nevyslo?

zoja82
20. feb 2018

@19lilly ja som tiez na tom tak, vždy mi to príde ľúto a neviem sa stretávať s kamoškami, ktoré deti majú..vo štvrtok idem na krv, ale testy nic neukazujú a mám pocit, ze príde ms..BT sa rano drzí hore, ale napr.teraz mi je strašná zima ako vždy pred ms