icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
vierocka29
10. apr 2018

@olafienko viem, ze sa to lahko hovori, ale hlavu hore 🙂
My sme s priatelom uolne zdravi, skoro rok sa snazime a nic. A to vzdy na neho skocim cez plodne obdobie.
Ale som po laparke (2 tyzdne), tento vikend cakam na kramy a uplne verim, ze sa to podari teraz 🙂
Ale chapem ta. Tiez bolo to cakanie a testovanie psychicky narocne. Aj som si skoro vzdy poplakala, ked som dostala kramy.

olafienko
10. apr 2018

@vierocka29 my uz sa snazime vyse roka...keby som mala nepriechodne vajecniky to by videla dr na sone? Povedala ze,, este pozrieme vajecniky, ciste,, ja tam nabehnem zase. Nebyvam vzdy taka nastartovana, ale tento mesiac som tak verila aj sme vzdy ten,, conceive,, gel pouzili

olafienko
10. apr 2018

@vierocka29 bolela ta,, laparka,,? Ci to je operacia v anesteze?

vierocka29
10. apr 2018

@olafienko priechodnost vajecnikov sa da zistit len laparoskopicky. Na sone to lekarka nemoze vidiet.

vierocka29
10. apr 2018

@olafienko Rano ma operovali o o 13:00 som uz bola doma. Prve dva dni som mala mierne bolesti pri vstavani z postele a trosku tazsie sa mi cikalo, kedze som bola nacievkovana, ale da sa to vydrzat 🙂 mam brucho nafuknute z toho plynu a ked som bola dlhsie na nohach, boleli ma ramena (z plynu, kt stupa hore), ale ked lezis je to ok. Trochu som spinila a teraz ma pobolieva obcas jazva pod pupkom
Nastastie mi nic nezistili, iba mi precistili cesty. Tak po menstruacii ideme na to 🙂
Platila som 130 eur.
Ak mas este otazky, kludne napis 🙂

vierocka29
10. apr 2018

@olafienko tie gely pomahaju? Lebo tiez mam doma jeden, ale som trochu skepticka voci tomu.

olafienko
10. apr 2018

@vierocka29 tak evidentne nie, mne nepomahaju:D uvidime co mi doktorka povie. Dakujem za info🙂

vierocka29
10. apr 2018

@olafienko myslela som to tak, ci ti to niekto odporucil 🙂

susinka2901
autor
10. apr 2018

Ahojte žienky takže konečne po 3 mesiacoch od schválenia žiadosti na ivf môžme začať stimulovať. Teším sa veľmi. Verím,že o mesiac sem po roku a pol trápenia pridám testik s // čiarkami. Tak držte palce. ✊

katka8817
10. apr 2018

@susinka2901 juj tak to sa teším, nech sa vám to podarí🙏

vyvka
10. apr 2018

Tak a som tu zase 😁
Mam taky problem dnes som si robila first responsive test neviem ci s nim niekto ma skusenosti ? Zijem v zahranici preto ta znacka po Limite zhruba o hodinku po
Som si nasla
Na teste volnym okom viditelnu druhu ciarku v limite bol
Negativny
Moj telefon to nevie dobre odfotit snad nieco uvidite na Zivo je pekne cervena a viditelna ale po
Limite coto znamena ? Stretli ste sa s tym Niekto??

olafienko
10. apr 2018

@vierocka29 len ujo gugl🙂

olafienko
10. apr 2018

@vyvka podla mna to nema farbu:( skus iny o dva dni🙂

vyvka
10. apr 2018

@olafienko ma je pekne ruzovy len to neviem sfotit

olafienko
10. apr 2018

@vyvka hm tak hadam bude silniet🙂 daj ocikat chlapovi tiez a porovnaj:p ci taka ciarka tam je bezne, alebo...

evellin26
11. apr 2018

Ahojte, ráno aký príjemný sok 🙂 priznám sa že tento mesiac som to vôbec nečakala a asi preto to vyšlo 🙂 ani som si nesledovala plodne ani neznacila do kalendára a ešte som aj doktora zmenila a dal mi duphaston, a cakam cakam a nič a skúsila som test... 28dc a celkom pekne viditeľná čiarka 🙂 len mám strach... v decembri som potratila v 8tt..predtým sme sa dva roky snažili... tak budem veriť že to dobre dopadne 🤗

eliska1986
11. apr 2018

@evellin26 krasne kolajnicky

majuskabobi
11. apr 2018

@vierocka29 preco si platila za laparku? Mne to islo cez poistovnu 🧐

vierocka29
11. apr 2018

@majuskabobi bola som na sukromnej klinike

antonia08karabin
11. apr 2018

@evellin26 gratulujem a neboj sa tento krat to isto bude bezproblemove a dotiahnete to do uplneho konca 😊

rula
11. apr 2018

@majuskabobi ahoj, ako sa mas?

katka8817
11. apr 2018

Ahojte, som strašne zlomená, z dnešného OPU žiaden zrelý oocyt, je mi nanič😢

majuska72
11. apr 2018

@katka8817 to mi je ľúto :( ale hlavu hore a ide sa ďalej, raz to musí vyjsť ❤️

katka8817
11. apr 2018

@majuska72 ďakujem

katka8817
11. apr 2018

Tak už som si aj porevala a povedala si že ideme o 2-3 mesiace do ďalšieho boja, vitamínky objednané😉

majuskabobi
11. apr 2018

@vierocka29 aha 😊
@rula ahoj, no nic moc, z tych liekov co mi dal doki som nejaka “naliata”, aj cvicim, ale volako to nejde dole 🙄 na velku noc bol muz doma, tak sme snazilkovali, ale ovulka dosla na druhy den ked odisiel 🤣 skratka stastiee . A Ty ako? Ja som posledny cyklus s clostylom+dufikom a potom mam ist do repro centra 😌

vierocka29
11. apr 2018

@majuskabobi spermie preziju 48 hodin, takze k oplodneniu moze dojst aj dalsi den 🙂

majuskabobi
11. apr 2018

@vierocka29 ja viem, ze hej, ved nato sa spolieham 😂 nemeram bazalku, ale teraz som dva dni po sebe merala a 36,6 takze myslim, ze sa zazrak nekona 🤓

olafienko
11. apr 2018

Baby mne sa dnes rozbehla ms... Ale sama sebe sa musim smiat. Do poslednejo momentu som si vravela ze to je len spinenie a nepripustala si to.. Skoro bola galiba v praci:D kym som si uracila vlozku dat:D. drzte sa a pozitivne testy posielajte🙂

majuskabobi
14. apr 2018

Podme hladat 😋 uz som pre istotu vysadila dufik, lebo mam pmsko 😳