Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný
Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

@updatevani neviem, vyskúšam zajtra, a 5kový
@arousa ja mam tie ebayovske 10tkove :D tak som si testla aj teraz poobede...ale jasne skus rano...rano je aj silnejsi 🙂 budem drzat prsty 🙂 inak ste kolko od kyretu mali pauzu ? my sme sa zacali snazit az po 2 mesiacoch tusim
@updatevani ja už som týždeň na to mala chuť na sex, ale o dva týždne sme mali, tak opatrnejšie, ale mali, nevydržala som, no. A potom už tak o dva týždne zase a už normálne. Všetko bolo v poriadku, tak sme si to už všetko chceli vynahradiť.. Inak ja som mala chuť od kedy som ostala tehotná furt na sex. Aj som sa radšej pýtala, ale vraj sebauspokojovanie (dlhšie slovo som ešte ani nepísala) nemôže plodu ublížiť. Čo ty na to?
@updatevani ty pošli foto 😉
@updatevani tvoj chlap to už vie? Plánuješ mu to oznámiť nejako originálne? 😍 treba využiť tie MS v hokeji 😉
4:2 vuuuu
@updatevani ak tam vôbec vy niečo uvidíš :D nič, ste ma navnadili, zajtra si kúpim iný testík
@arousa no neviem kamoske povedal gyn ze moze mat sex pocas tehu pokial nie su komplikacie 🙂 ....mm vie ano vcera som mu povedala a on ze odkial vies ze si a ja no test som robila sokovany bol :D pusinkoval ma hned ....
..hokej som nedopozerala lebo sme robili burger....testik mam odfoteny tam dam tu 🙂 ale vcerajsi dr max ...
@arousa nevidim ti nic na fotke trosku rozmazana .... rano sprav a posli :D ... budem drzat palce 🙂
@updatevani gratulujem, budem veľmi držať palce 👍👏❤ ak by to vyšlo, chcem ho nejako prekvapiť, netuší ani len. O nejaký čas budú aj výsledky z hematológie, trvala som na vyšetreniach, preventívne, aby som vedela, že som pre to spravila maximum. Tiež už mám svoj vek 😝😀😅 Dobrú chuť
@arousa bola si aj na hematoske?... nas poslal na spg :D ale nestihli sme dojst :D
@updatevani tam sme boli úplne na začiatku, šecko v najsamlepšom poriadku. Na hematku som išla, ako po potrate mi pichli protilátky, ja som B-, môj B+ ale cez všeobecnú som sa dohodla u nás a budem čakať čo a ako. Najlepšie babky v čakárni: "No, to nebola len krv!" Moja zlatá, moč aj so stolicou - som mala chuť jej povedať.. inak sorry, ak ešte jete :-P
@updatevani ja tam vidim 😍
@arousa nieco slabililinke tam je 😍
@vierocka29 dakujem ten je vcerajsi 🙂
@arousa :D babky su top :D nemam slov ...jaaj tak hlas vysledky potom budem drzat paluchy nech ok ...ja som bola u gyn na preventivu isla som so sesternicou mame spolocneho a ona tam stretla svoju susedu..ja som sla dnu prva a jej suseda ta co je tehotna uz fajne brusko ma...(mimochodom vazim pri 158cm 46kg) a mala som oblecene volne saty akoze naozaj neviem kde videla brucho :D
@vierocka29 uvidíme 😉
@updatevani práve pre tie šaty 😉
@bibih áno, so called REGA, lebo aj ak by sa napr. pri potrate nejako zmiešali krvné obehy matka-dieťa, a to by bolo pozitiv, mohlo by to napádať moje krvinky myslím. Ale to už mám do budúcna, aby si moje telo nevytváralo protilátky voči plodu, inak by sa ho mohol môj organizmus snažiť vypudiť z tela, zbaviť.
@arousa ako testik? 😊
@vierocka29 gratulujeeeeem 👶❤
@vierocka29 krasa, gratulujem 😊😊😊
Ahojte babenky je tu nejaka babenka co berie fytosoju?
@vierocka29 tak v tomto pripade,je to jasne ako facka! Zo srdca gratulujeeem

@arousa no minuly cyklus som ovulovala 13 dc a tento az 16 dc... no cyklus mam tak od 28 po 30 stale sa hybem v tomto rozmedzi 🙂... no posielaj foto testu 🙂