icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
updatevani
17. máj 2018

@vierocka29 ja tiez skoro spim ...a nechce sa mi rano vstavat :D

ruzicccka
17. máj 2018

@updatevani takze nebolia Ta uplne cely den ..?
A v ktorom
Si tyzdni ? 🙂

updatevani
17. máj 2018

@ruzicccka 5+1... nie nebolia vlastne ked sa zamyslim mna vobec nebolia ja mam len napatie sem tam...

ruzicccka
17. máj 2018

@updatevani
gratulujem 🙂 🙂
No mna v predoslom veelmi boleli ani spat som nemohla .. a teraz ma zacinaju zase
Ale teraz je to trosku ine su len na dotik citlive ..
To nemam... nikdy ani pred ms tak som rozmyslala ci to ...moze byt naznak ..vytuzeneho tehotenstva alebo
Nieco ine

arousa
17. máj 2018

@updatevani
@ruzicccka je možné baby, že tým, že bolo teraz viac slnka, že nás všetko menej "bolí" Teda aspoň ja všetko lepšie znášam.. hmm

vierocka29
17. máj 2018

@ruzicccka ja to mam uz asi tri tyzdne kazdy den a rano ma asi najviac bolia.

vierocka29
17. máj 2018

Baby, ale mam furt upchaty nos. Morska sol mi nepomaha. Tak na noc si jeden krat streknem nasivin detsky. Lekar povedal, ze ak tam nejsu kortikoidy, tak mozem.
Co si o tom myslite?

arousa
17. máj 2018

@vierocka29 behni na lymfodrenáž tváre, neublíži, pomôže

arousa
18. máj 2018

@updatevani @vierocka29 @ruzicccka @nivea93 baby, testujem až o týžden, ak sa nič nezmení 😄 Týždeň mi meškajú, test krásne negatívny 🙃

ruzicccka
18. máj 2018

@arousa to vydrzis ? 🤭😁😁

arousa
18. máj 2018

20 DPO

arousa
18. máj 2018

@ruzicccka budem musieť 😀

ruzicccka
18. máj 2018

@arousa no naaahodov mne sa tam nieco zda na fotke ale asi na zivo nic ..ked hovoris ze je....Negativny

arousa
18. máj 2018

@ruzicccka nič veru

vierocka29
18. máj 2018

@arousa a u lekara si uz bola?
Drzim palce 🙂

updatevani
18. máj 2018

@arousa cakaj preco az o tyzden ? Ja som si testla aj vcera 😂

updatevani
18. máj 2018

@vierocka29 ja ti neviem povedat ze co este skusit...hmm ja dost vyuzivam tu tymianovu mast a natieram aj pod nos abyuvolnilo...pripadne striekam aj vankus eucapsolom a aj izby povoluje to hlieny ...

arousa
18. máj 2018

@vierocka29 ešte nie, keď to budú dva týždne, tak až potom

arousa
18. máj 2018

@vierocka29
@updatevani ďakujem baby 😉 ..dnes mi bolo v aute inak parádne zle 😂

updatevani
18. máj 2018

@arousa 😂😂😂 ooo napinaky?

ruzicccka
18. máj 2018

Tehulky dalsia Otazka navas .. dnes som na facebooku videla clanok o tehotenstve tyzden po tyzdni
A Mna by zaujimalo ... kedy zena zisti ze je tehotna ? Stale sa riesi ovulka ale napriklad v clanku pisalo 2-3 tyzden tehotenstva zena netusi ze je Tehotna ...
Tak teda Nechapem ked zena zisti velmi skoro ze je Tehu .. tak ...v ktorom tyzdni maximalne moze byt ?

updatevani
18. máj 2018

@ruzicccka dobru otazku mas, lebo ja pri prvom som netusila, az kym mi nemeskala ms a nespravila som si test...akoze prisla by som na yo medzi 5-6tt kedy som zacala nonstop zvracat...a teraz by som na to nebola dosla tiez nebyt testu...tak ja neviem ako niekto zisti hned...no mozne to u niektorych zien je...

ruzicccka
18. máj 2018

@updatevani

No zaujimave .. citala som Komentare kde jedna ...baba pisala ze zistila som ze som Tehotna v 3tt
No nejako skoro .. nato prisla mi to vrtalo v Hlave ze
Test Mala pozitivny ked ... vetsin bab ma pozitivny zhruba az v 4-5tt ak sa Nemylim

updatevani
18. máj 2018

@ruzicccka ja som mala pozitivny 3+5..aj tak to bolo uz pred 4tt...akoze slaba ciarka..ale to bola nahoda ze som testla nemala som v plane testovat len som si merala bt a nejako vyskocila hore v ten den a den predtym mi bolo zle len ja som to pripisovala migrene nakolko mavam caste migreny (povazovala som to skor za pms, lebo tak to mavam pred ms)...cize ak by som netestla neviem o tom...

ruzicccka
18. máj 2018

@updatevani to fakt tak skoro to som netusila no ked to je vazne Tak
No tak podla poslednej ms ak By som naaahodov bola tehotna Tak by som bola v 4tt

Co uz je aj na pozitivny tehu test ale do ms mam 5 Dni co je este skoro 🤔🤔

updatevani
18. máj 2018

@ruzicccka no ano v den ockavanej ms som bola 4tt
No ja som testovala 3 dni pred ms ..lebo pondelok, utorok a stredu mala dojst...
...ono sa pocita od ms tie tt...mne napr povedal teraz ze podla ms 5tt a od oplodnenia 3tt....
Ale vseobecne sa rata vzdy od ms...

monika1791
18. máj 2018

@ruzicccka Kde teba nenájdem😀

ruzicccka
18. máj 2018

@monika1791 😁😁😁😁😁😁

arousa
18. máj 2018

@updatevani neviem, či z toho tepla, ale grgala som drahému pri každej zákrute 🤕 Keď si inak meriate tú bazalku, ak by som bola tehu, bola by zvýšená, či ako to je?

vierocka29
18. máj 2018

@ruzicccka ja som testovala pondelok vecer a ms mala prist vo stvrtok a mala som ducha