icon

Nový rok - nová nádej. Rok 2018 bude úspešný

susinka2901
1. nov 2017

Ahojte v prvom rade sa ospravedlnujem ak uz tu je tema 2018 uspesny rok. Hladala som ,ale nenasla. Tuto skupinu som vytvorila pre nas zienky ktorym to v roku 2017 nevyslo,ale aj pre tie ktore sa v roku 2018 budu snazit o babo. Budem rada ak si budeme vymienat skusenosti,poradime si,pomozeme. Drzme si palce a verim,ze kazda z nas sa docka // ciarok na teste. Pridajte sa ❤🤰👶👍

sticker
ettie
13. dec 2017

Stale mi to odosle skor :D
Zacalo pobolievat okrem podbruska aj dole, tak mi dal dr atb... a potom po 24 mam prist ai s vysledkami... z tych vysledkov mam fakt stres. Ale snad al by bol daky problem vo mne, tak mi tie lieky pred a na udrzanie pomozu, ci?
Trimem Vam palce ;)
Ps strasne mi zacinaju vadit rodini prislusnici, s hlaskami tipu, nesmiete sa na to upinat ono to pride same, aj tak tobolo velmi skoro, alebo ved deti pridu musis ist dalej... vrrrr

sibrez
20. dec 2017

Ahojte dievčatá, ovulku som mala 13.12./14.12 cca. , 13.12. bolesť podbruška silná, plus pozitívny ovu test ( prvýkrát mi vyšiel pozítivny, že teda boli 2 čiarky rovnako silné). Avšak keďže môj muž nebol doma, tak sme sa tulkali iba 10.12 a 11.12 naplno a potom až 16.12. O bábätko sa snažíme už viac ako 14 mesiacov. Podĺa vysledkov som ja v poriadku, partner bol na spg a tiež mu vyšiel super. Nemôžem povedať, že by som sa nejako na to upla. Ale už ma to dojíma, a je mi z toho smutno. Od Pondelka som mala bolesť podbruška... ach tak veľmi by som si priala keby ten menzes neprišiel toho 28.12. ... Ake su dalsie postupy, ked su obaja zdravi a nedari sa im? Obaja mame 26 rokov. :( :-/

laura1989
20. dec 2017

@sibrez mohlo sa Vám podariť spermie prežijú v tele aj 5 dni 😊
Keď sa stále nebude dariť daj si urobiť pár vyšetrení ako hormonálny status mužíkovy spermiogram potom priechodnosť vaječníkov atd všetkým som si prešla 😊

sibrez
20. dec 2017

@laura1989 bodaj by. .. ani nvm ako sa mám cítiť už týždeň pred menzesom. Spg je ok. Hormóny mám ok. Čiže asi ten prefuk ešte. .... Ďakujem

laura1989
20. dec 2017

@sibrez ten prefuk je strašný mne to robili bez narkózy dosť to bolelo 😔
Ja mám stále po ovulke bolesti v pod brušku preto ti neviem povedať či to môže byt príznak 😔

natassa2
20. dec 2017

@laura1989 ani nehovor, aj kamoska to absolvovala a nerada na to spomina, ale ked to bolo potrebne, tak co si navyberame ☹

sibrez
20. dec 2017

@laura1989 ja ako kedy niekedy mám ovu bolesti jak šľak, niekedy mierne, niekedy mám menštruačné bolesti silné , inokedy nie. Čiže všetko mám také nestále ako keby. Testovať môžem asi až v Sobotu či? To budem 10/11DPO

susinka2901
autor
20. dec 2017

@sibrez ahoj mame presne rovnaky termin ocakavanej mrchy.My sa snazime od 8/2016. Po roku sme zacali hladat pricinu. Najprv sme sa preliecili z infekcie. Tento cyklus sme to skusali este raz a 9.1.2018 idem na laparoskopiu-prefuk vajcovodov,pod narkozou. Ak by sa vsak stal zazrak mozno to nebudwm potrebovat. Tiez sa toho trocha bojim,ale udajne operacne je to menej bolestive. Okrem toho mam otocenu maternicu.Drzim palce aby si tiez nepotrebovala ten prefuk. 😍

laura1989
20. dec 2017

@sibrez môžeš testovať ale ja na tvojom mieste by som čakala kým ti nebude meškať 😔 ja som minuli mesiac robila test 5 dni pred očakávanou a bol pozitívny clear blue k tomu ešte 😊 to bolo radosti po 4 rokoch snaženia a to som za tie 4 roky ani raz ani ducha nemala a xy testov robila 😔 a potom prišla mrcha silná ako vždy veľké sklamanie ale stáva sa často že to s menštruáciou odíde 😔😭

sibrez
21. dec 2017

@susinka2901 no dáme si vedieť čo a ako, my sme obaja vraj zdraví. spg je ok a ja nemam ani chlamydie , urea ani myko. Ovulaciu si myslim, že mavam , viem to vdaka hlienu a bolesti.... a niekedy aj prisernej chuti.Ja teraz od Janura nastupujem do novej prace, asi mi nedaju pocas 3 mesiacov volno preto sme odložili navstevu centra na 3 mesiace, dovtedy ešte skusim kvapky Gynex a navstivim endokrinologiu... ale potom už ozaj nam zostava len to centrum asi.... pretože naozaj nvm kde je pes zakopany.

@laura1989 a vy sa kolko snazite? asi teda tiež radšej počkám, nemám pocit, že by sommala byť tehu citim sa ako pred každým jedným cyklom. Smutná, mierne prechladnutá... Asi to všetko je len PMS. To je tak keď si žena tak veľmi praje stať sa matkou. Ja keď vidim pozitivne tehu testy, fotky z ultrazvukov, alebo fotky tehotenských brušiek, či detí. Je mi doplaču. Normálne aj teraz v sucasnej robote sa mi zalesknu oci ked vidim tehotku alebo mamicku s detmi.

linsss
21. dec 2017

@sibrez veru chces a nedati sa...ten pocit je hrozny. Niektore zeny ani nevedia ako a su tehotne ine zas ako my sa musia trapit. Tiez som natom rovnako ked vidim tehulky deticky - je mi do placu. A najhorsie ze v mojom okoli vela kamosiek otehotnelo a tiez len tak "z nicoho" ....

sibrez
21. dec 2017

@linsss presne toto.... presne si to vystihla... velmi ma to ubija.

linsss
21. dec 2017

@laura1989 presne testovat skor sa neoplati ..tiez som to tak robila clearblue pozitivny a nakoniec som skoncila na operacnom.stole

natalia11111
21. dec 2017

Tak po clostyle 1-0-0 na 11DC mam tri akurat velke folikuly a zajtra pregnyl na.prasknutie :D konecne nieco pozitivne 🙂))))

tatiana1329
21. dec 2017

Ahojte 🙂 my uz mame jedneho krasneho 20 mesacneho sibala, no manzel chce este jedno. Ja som o tom nebola presvedcena na 100% ale chcem aby maly nebol sam. Tak sme tento mesiac sem tam niekedy boli bez ochrany. Nechavame tomu volny priebeh. 🙂 maly sa nam zadaril dost rychlo a hned po mrche, tak uvidime 🙂 kazdej z vas drzim palce a dufam ze sa dockate svojho vytuzeneho babatka 🙂

laura1989
21. dec 2017

@sibrez my sme spolu už skoro 6 rokov takze ti to ani presne povedať neviem asi 4 roky si nedávame pozor niekedy v tom čase som začala robiť aj ovulacne atd ale nič 😱 tak mi zistili autoimúnne ochorenie štítnej žľazy na to beriem lieky už asi 2 roky inak žiadne problémy všetko Ok umna aj uňho doktorka mi povedala že nemal by problém s otehotnením ale na udržanie plodu budem potrebovať väčšiu dávku liekov a v centre som už tiež asi 2 roky takze nerozumiem sama tomu už 😔

laura1989
21. dec 2017

@sibrez mne je tiež stále doplaču všetky kamarátky majú deti cela rodina otehotneli na prvý sup mna sa vkuse každý pýta a ty čo ? Malo ľudí vie o tom že už tak dlho tromi ja mám stále výhovorku pár krát som bola fakt na dne tak som od drahého aspoň psíka dostala 😍 pomohlo 😊
Najhoršie dni premna sú keď dostanem mrchu plačem asi 2 dni nadávam na cely svet tromi ja trpí môj drahý 😔

sibrez
21. dec 2017

@laura1989 ach... to je mrte... držím palce.... ja som zvedava kolko casu ma bude stat to centrum, tie vysetrenia a ci vobec to bude napomocne. keby viem ze existuje dajaka prekazka tak to liecim, ale takto ze neviem kde je chyba je to tiez narocne....

laura1989
21. dec 2017

@sibrez verím ti 😔 mna centrum nič nestalo mne všetko prepláca poisťovňa ja som sa dala ešte k tomu pripoistiť a do 35 rokov mám aj umelé oplodnenie myslím že 3 pokusy zadarmo ale samozrejme keď si to človek sám platí je to horor ale ako je to na Slovensku neviem vôbec ja už dlho nežijem na Slovensku 😔
Nič sa neboj podarí sa prirodzene určite 😊

timssa
21. dec 2017

Už mám predsavzatia vymyslené.

sibrez
21. dec 2017

@laura1989 aku mas poistovnu? alebo co by si mi doporucila ako sa pripoistit ?

laura1989
21. dec 2017

@sibrez ja zijem v zahraničí 😔 na sk ti neviem poradiť 😔

sibrez
22. dec 2017

@laura1989 škoda. No nevadí.

tyty64
23. dec 2017

Tak ja nastupujem na tretí cyklus s Clostilom 😐tentokrát ale s pocitom že nič z toho a v novom roku sa budem musieť posunúť k ďalším krokom. Snáď to uz potom vyjde 🙂

susinka2901
autor
23. dec 2017

Ahojte zienky,ako sa mate? Nieco nove? Ja som dnes 23DC a od stredy sa citim nejak divne.Napina ma z jedla,pycha ma v podbrusku ako by uz mala ms dojst,bolia ma nohy a som unavena velmi. Dnes som dokopy nic nespravila a musela som si poobede zdriemnut lebo tak ma tahalo na spanok. No bodaj by sa stal vianocny zazrak a 28.12 by mrcha neprisla. Nech toto je dobre znamenie. Tak strasne si to prajem. Snazim sa nato nesustredit. A testovat budem az ked nepride mrcha. Po tolkych sklamaniach nemam odvahu na skore testovanie.

Prajem Vam zienky krasne prezitie vianocnych sviatkov v kruhu rodiny. 🌲⛄❄🎁🎄💙

deniky
23. dec 2017

@susinka2901 ahoj držím palce aby nedošla mrcha✊Podľa toho čo píšeš vypada to celkom nádejne 😊Malá by si ten najkrajši darček 🎁

Aj ja želám všetkým snažilkam,mamičkám krásne a pokojné sviatky .Aby nám rok 2018 priniesol vytúžené bábätko. Držím palce ✊✊

laura1989
23. dec 2017

Želám taktiež krásne sviatky a veľa úspechov do nového roka ❤️🍀

sibrez
23. dec 2017

Dievčatá, mám 4 dni pred menzesom som 27DC. Od Pondelka 18.12 do Stredy som mala aj bolesť v podbrušku. Avšak tu už nemám. Ale teraz pri prudkom pohybe zacítim taký ťah v podbrušku, také pichnutie alebo ako to nazvať...... doteraz som to mala keď som prudko vstala alebo si kýchla ( vraj je to normálne) - nemám za sebou žiadnu operáciu, takže v bruchu nemám stehy a nemala by som mať ani cysty. Aspoň môj dr o žiadnych nevravel na preventívke .... no teraz som si to všimla pri čupnutí alebo inom natiahnutí sa. Je to ok prosím? Inak prajem krásne sviatočky v kruhu najbližších a najmä plne pohody .. <3

tatiana1329
23. dec 2017

Ahojte, tak ja tiez cakam ci pride a ci nie mala by mi dojst 28.12. Predosle dni som sa citila divne ako pri prvom tehu tak som si uz myslela ze by to tu mohlo uz byt a budeme robit test. No dnes to skor vyzera tak ze pride MS... Uvidime zajtra...
Pekne sviatky vsetkym a nech sa vsetkym podari v dalsom roku zvacsit rodinu o dalsieho clena 🙂

sibrez
23. dec 2017

@tatiana1329 ako sa citis? opises mi to prosim ? 🙂 mna silno bolia krize, citlivejsie bradavky mam ale to mavam vzdy, len bolest podbruška nemam taku aku mavam... teraz ako keby ticho pred burkou len ten tahavy pocit pri urcitych pohyboch ako som vyssie pisala... menzes mam dosta cca 27.12/28.12. Kedy budes robit test?