icon

O dieťa sa snažíme 3,5 roka a stále nič

kika2433
23. okt 2020

Prosím vás žienky poraďte mi neviem co mam robiť som zúfalá lebo sa už o to snažíme 3,5 roka a stále nič

kika2433
autor
23. okt 2020
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 keby to tak bolo tak na MK asi nikto nie je. Kopu párom sa nedarí otehotnieť aj keď príčina nie je zistená.

fokuska
23. okt 2020

@kika2433 Mas 24 rokov, otehotniet sa snazis 3,5 roka, cize do 20tky si stihla dvoch synov? Fiha - a mas ich s rovnakym partnerom ako sa snazis teraz? Pri nich nebol problem s pocatim?

alana1
Autor odpoveď zmazal
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 tak ale netreba hádzať všetkých do jedného vreca. Je naozaj kopu takých ktorým sa nedarí aj kde styk majú a sú v poriadku.

alana1
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
fokuska
23. okt 2020

@alana1 Nikdy si nepocula o tom ze existuje neplodnost, ktora je "nevysvetlitelna"? Teda, ze vsetky vysetrenia su u oboch v poriadku a napriek tomu sa im nedari? A dokonca im nevyjde ani inseminacia ani IVF a nikto im nevie povedat preco? Potom bud rada ze sa to netyka teba ani nikoho z tvojho okolia, ale bohuzial, su aj take pary.

Tvrdit, ze "ine neexistuje" je velmi odvazne a dovolim si povedat, ze aj drze.

alana1
Autor odpoveď zmazal
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 tak napr ja. Snažím sa už 2,5 roka, mala som 2x mimomaternicové, teraz sa nedarí otehotnieť, áno mám len 1vajcovod ale aj keď mám ovuláciu na tej správnej strane tak nič. Takže príčina nezistená...

alana1
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 tak mi povedz prečo som otehotnela až po roku a pol intenzívneho snaženia (vtedy som mala ešte obe vajcovody) tak prečo až po roku a pol ked bolo všetko v poriadku????

veronikaa006
23. okt 2020

@sandra151 presne styk treba mať každý druhý deň nie niekoľkokrát za deň

alana1
Autor odpoveď zmazal
catherinah
23. okt 2020

@alana1 tak to nie je pravda. Mozu mat vsetky lekarske vysledky v poriadku a zaroven problem pocat dieťa.

veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 tak ja to nemám z googlu ale od uznávaného andrológa- top odborníka. Takže tak🙂
Musia dozrieť..preto každý druhý deň

alana1
Autor odpoveď zmazal
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 som napísala každý druhý deň

alana1
Autor odpoveď zmazal
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 veď píšem že to mám od neho, on nám to povedal, že každý druhý deň treba mať styk !!!!! Spermie musia dozrieť takže preto každý druhý deň

majamat
23. okt 2020

@alana1 to je nezmysel. na co 2-3x, ked sa raz dostanu spermie do posvy a teda aj vyssie, naco opakovat styk este 2x a 3x? vsak su uz tam. a urcite sa netvoria stale.
akoze nechty mi tiez za den nenarastu,a ko mozu tak rychlo narast spermie. ved to su pohlavne bunky a vznik bunky je proces, ktory nejaky cas trva.

alana1
Autor odpoveď zmazal
alana1
Autor odpoveď zmazal
alana1
Autor odpoveď zmazal
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 no tak si predstav, že sme skúšali s manželom aj tak že každý druhý deň, aj tak že každý deň a aj tak že viackrat do dňa a tehotna nie som....takže to že takto sa podarilo otehotnieť tebe neznamená že každá takto otehotnie ked bude mať sex viackrat do dňa

sandra151
Autor odpoveď zmazal
alana1
Autor odpoveď zmazal
veronikaa006
23. okt 2020

@alana1 spermie vydržia v plodnom hliene aj 2-3 dni......

alana1
Autor odpoveď zmazal