icon

O dieťa sa snažíme 3,5 roka a stále nič

kika2433
23. okt 2020

Prosím vás žienky poraďte mi neviem co mam robiť som zúfalá lebo sa už o to snažíme 3,5 roka a stále nič

Strana
z4
alana1
23. okt 2020

@sandra151 a ako pisem, nech chodia kludne snaziace sa zeny do centier, nech tam nechavaju tisice eur ano aj toto je super riesenie...

hederamonstera
23. okt 2020

@alana1 boze ty si trapna...

alana1
23. okt 2020

@sandra151 🙂 🙂 🙂 kto chce sa nad tym co som pisala zamysli.. kto nie, tak bude dalej vypisovat na forach prosby o pomoc 🙂

alana1
23. okt 2020

@sandra151 a ja som si vsetkymi tymi radami co ste vy tu "odbornicky" napisali presla......neuspesne...takze asi tak

alana1
23. okt 2020

@hederamonstera ano na rozdiel od teba 🙂

fokuska
23. okt 2020

@alana1 Jedina co mudruje si tu ty.
Napisala si ze aj zdravy par nevie otehotniet tak nema styk dostatocne casto a ze ine neexistuje!

alana1
23. okt 2020

@fokuska no mozu este pocat neposkrvnene 🙂 aj tak sa da 🙂 z fyziologickeho hladiska je to presne tak ako som napisala ...

fokuska
23. okt 2020

@alana1 Hlupost

any_soj
24. okt 2020

@kika2433 možno to už radili, nečítam komentáre - určite skús NaPro technológiu. Cez stránku plodar. Neporovnateľne lacnejšie, menej invazívne, rešpektujúce... Než umelé oplodnenie

taskataska
Odpoveď bola odstránená
alana1
24. okt 2020

@taskataska mas tu ine odbornicky ktore ti milo a rady poradia 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
alana1
24. okt 2020

@sandra151 presne tak,prispela som sem z vlastnej skusenosti a z dobrej vole...len bohuzial niektore nedokazu vziat do uvahy iny nazor ako maju oni...ved tato cela konverzacia je toho ukazkou....kde akoze vidis urazky v mojich prispevkoch? 🙂 🙂 🙂 citaj este raz a poriadne...neboj ja nemam dovod sa zrutit 😉 ja uz mam svoje vytuzene babo...na rozdiel od mnohych ktore po nom este len tuzia a su zufale...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
alana1
24. okt 2020

@sandra151 viem pochopit vase pocity ...zmente nastavenie vasej mysle a vsetko pojde lahsie, nebudete takto zatrpknuto reagovat ...pekny den prajem...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
Autor odpoveď zmazal
bambina2005
Autor odpoveď zmazal
fokuska
17. nov 2020

@bambina2005 Je mile, ze chces pomoct, ale tu je predaj zakazany. Daj si to bud na bazar ak su tam take veci povolene alebo do sukromnych skupin urcenych na predaj.

christinka1
18. dec 2020

@kika2433 ahoj skúšala si vyšetrenie u endokrinologa??? Mne sa tiež nedarilo vyše 1,5 roka možno viac... U gynekológa všetko v poriadku... Tak som išla ku endokrinologičke a tá mi zistila PCO... Predpísala mi lieky ktoré užívam vyše 2 mesiace... A či sa mi už konečne podarilo zistím keď sa budem testovať 😉

lens
6. dec 2021

@martasz planovali ste si dovolenku na plodne dni? Alebo uplne ste to nechali na nahodu,?

martasz
7. dec 2021

@lens ja som nikdy neriešila plodné dni, nikdy som si ich ani nevypocitala, proste sme vypadli, aby sme si odreagovali. Na druhý deň som sa prechádzala pri mori úplne uvoľnená, nič sme neriešili. Myslím si, že to nám pomohlo, doma furt len stresy boli a stereotyp a snaženie sa, bez výsledkov.

lens
8. dec 2021

@martasz dakujem za odpoved, clovek ajnled nechce na to mysliet tak sa to proste neda

Strana
z4