O dieťa sa snažíme 3,5 roka a stále nič
Prosím vás žienky poraďte mi neviem co mam robiť som zúfalá lebo sa už o to snažíme 3,5 roka a stále nič
@alana1 boze ty si trapna...
@hederamonstera ano na rozdiel od teba 🙂
@taskataska mas tu ine odbornicky ktore ti milo a rady poradia 🙂
@sandra151 presne tak,prispela som sem z vlastnej skusenosti a z dobrej vole...len bohuzial niektore nedokazu vziat do uvahy iny nazor ako maju oni...ved tato cela konverzacia je toho ukazkou....kde akoze vidis urazky v mojich prispevkoch? 🙂 🙂 🙂 citaj este raz a poriadne...neboj ja nemam dovod sa zrutit 😉 ja uz mam svoje vytuzene babo...na rozdiel od mnohych ktore po nom este len tuzia a su zufale...
@bambina2005 Je mile, ze chces pomoct, ale tu je predaj zakazany. Daj si to bud na bazar ak su tam take veci povolene alebo do sukromnych skupin urcenych na predaj.
@kika2433 ahoj skúšala si vyšetrenie u endokrinologa??? Mne sa tiež nedarilo vyše 1,5 roka možno viac... U gynekológa všetko v poriadku... Tak som išla ku endokrinologičke a tá mi zistila PCO... Predpísala mi lieky ktoré užívam vyše 2 mesiace... A či sa mi už konečne podarilo zistím keď sa budem testovať 😉
@lens ja som nikdy neriešila plodné dni, nikdy som si ich ani nevypocitala, proste sme vypadli, aby sme si odreagovali. Na druhý deň som sa prechádzala pri mori úplne uvoľnená, nič sme neriešili. Myslím si, že to nám pomohlo, doma furt len stresy boli a stereotyp a snaženie sa, bez výsledkov.

@sandra151 a ako pisem, nech chodia kludne snaziace sa zeny do centier, nech tam nechavaju tisice eur ano aj toto je super riesenie...