O dieťa sa snažíme 7,5 roka a stále nič
o dieťa sa snažíme 7 a pol roka. Stále nič
....
Viem, ake je to tazke. Drzim palce.
Aj riesite nejake vysetrenia pripadne umele oplodnenie?
@stellarstar ahoj áno. Všetko je v poriadku. Len nám nejde otehotnieť... Dúfam že otehotniem
boli ste aj v centre asistovanej reprodukcie? lebo bežný gynekolog na toto nestačí
@janickacrazy ahoj, áno pobehali sme všetko čo sa dalo...
a nič vám nezistili žiadny problém?
Vsetko je v poriadku..a co Vam vysetrovali?Uz by som necakala je to zle na psychiku a isla do centra.
Nie nič nezistili, všetko je v poriadku...
@luccija brali nám krv, moč, stolicu (myslím že aj sliny, niesom si istá) pozerali nám tam dole... ale všetko je v poriadku, že treba len čas (nám povedali) no podľa mňa je toto už veľmi dlhá doba
Hematokologiu, endokrinológiu, urológiu, repro imunológia máte všetko? Priechodnosť vajcovod? Komplet spg?
Baby mysleli špeciálne vysetrnia, hemato, Endo, repro inuno, priechodnosť, spermiogram.. nie odber u gynekológa a ultrazvuk
Áno máme všetko ...
Okrem urológie...
Necakala by som, ale IVF nie je naco cakat po takej dlhej dobe
@luccija 👍🏻
Spermiogram tiez máte za sebou?
@tomikejt ahoj áno
A ivf nechcete riesit? 7 rokov je fakt vela
Tak keď fakt všetko máte? Tak je to zaujímavé 🤔 a nic vám nezistili
Tak už len ivf máte na výber
A vieš si odsledovať ovulaciu?
Áno pôjdeme riešiť aj ivf. Dnes objednám.
Bylinky 😊… , švagriná rieši to isté, kto uverí, ten sa dočká…
@dudka1979 a aké konkrétne?
@ninka99865 ja som mala taký mix od mojej bylinkárky že dieťa, aj na pôrod, akurát som dva balíčky darovala, takže musela by som pozrieť, uvidím, či uverí aj obdarovaná, ja viem, že je veda niekde inde, niekedy ale stačí sa nastaviť proste, že už len sa rozhoduje kedy… keď je človek zdravý príde to…
Možno to nebude tým, ale.. Jedna moja kamarátka, ktorá skoro 10 rokov nemohla otehotnieť bola u liečiteľa. Ten jej namiešal nejaké bylinky na prečistenie. Údajne to bolo spôsobené konzumáciou kuracieho mäsa, ktoré obsahuje veľa hormónov.
No 7,5 roka je už veľa. Skúsila by som iné možnosti...
Ja som poznala par, že stvorení pre seba, roky spolu chodili, zobrali sa a dieťa neprichádzalo. Tak sa rozviedli a každý s novým partnerom v momente pocali dieta, v rovnakom čase.
@janinka007 myslíš si že je problém v nás ? Že sme si nesadli ?

U dr ste boli?