O dieťa sa snažíme dva roky a stále nič
Ahojte snažime sa otehotneť uš 2rokou možete mi nejak poradyt🙏 bola som aj u lekara povedal ze mala som cistu na vaječnyka ale us je všetko vpohode prosim vas možete mi nejak pomoct alebo poradiť😔🙏🙏
@banana12345 🤦♀️
@banana12345 neviem či vám to pomôže ale za pokus nič nedáte.Mne sa dlho nedarilo otehotnieť a nakoniec som prestala chodievať cikať po sexe,toto pomohlo aj mojej kamarátke .... Síce blbosť ale no ...
@andulka1988 čože , veď cikate úplne z inej dierky, a keď sa chlap do teba raz urobi , tak časť spermií pláva tam kde ma a ostatne vytečie 😀 cikanim to isto nebude
@banana12345 k autorke asi len To,že či vie , že deti budú potrebovať aj vzdelanie 🙂
@malinoismum nepoznas vajecny liker ? - vajecnyk 🙂
@simona1998 Autorka tejto temy moze byt aj cudzinka. A su aj ludia ktori trpia dyslexiou, dysortografiou atd., na inteligencii im to nemusi uberat.
@whatever1 ale na vzdelaní dieťaťa to teda uberať bude .
@simona1998 tak v tom pripade sa aj ty douč gramatiku😆
@whatever1 diakritika a interpunkčné znamienka sú rozdielne veci 😀😀
@liljana 😅😅😅🙈🙈🙈😅😅😅
@malinoismum 🤣
porad sa s lekarom ako sa zbavit cysty a potom navstivte aj s partnerom centrum asistovanej repordukcie - na zaciatok sa telefonicky objednajte na konzultaciu..
Adresa prevádzky
Sanatórium Helios Košice s.r.o.
Krivá 23, 040 01 Košice-Juh
IČO: 47681276
DIČ: 2024031438
https://www.sanatoriumhelios.sk/kontakt/#Sanato...
@banana12345 ak sexujete tak ako pisete tak zbohom🤣🤦♀️
@simona1998 netvrdím že to tak je ale mne toto pomohlo, taktiež je možné že je to hlúposť ..
@whatever1 našla som vas na gogle videla som spravi ako ste pisali z holkami a pomahaťe im otehotneť a ine veci ale uš vidim ze ne len sa smejeťe odnich a robite si standy dakujem za pochopeňe majte sa pekne..?
@banana12345 … že ďakujem za pochopenie? Moja zlatá 😅🤦🏻♀️ teba podľa mňa nechápe nikto.

@banana12345 Sexujte 🤷🏻♀️🙈 až ma očy štípu…