icon

Obava z ďalšieho tehotenstva

Včera o 20:15

Dobrý deň, chcela by som počuť názor iných ľudí na moju situáciu. Prvé dieťa som porodila v roku 2024. Pôrod bol veľmi komplikovaný, skončil VEXom, synček je chvalabohu v úplnom poriadku, ja tiež. Teraz by som veľmi chcela druhé, keďže už mám po tridsiatke a bojím sa, že čím ďalej to bude ťažšie. Manžel chce tiež druhé dieťa. A tu nastáva ALE. Povedal mi, že o druhé bábátko sa začneme snažiť až vtedy, keď začnem so sebou niečo robiť a teda musím cvičiť a schudnúť (mám 52kg a výšku 164cm), aby som sa pripravila na druhý pôrod, lebo už nechce zažiť to, čo sme zažili pri prvom pôrode, že sa o mňa bojí. Najprv podľa neho musím prejsť jeho fyzickým testom, neviem ako si to predstavuje. Je to podľa vás normálne a je potrebné obávať sa ďalšieho tehotenstva? Má podľa vás cvičenie vplyv na bezproblémový pôrod? Ďakujem pekne.

anonym_0dce13
Včera o 20:19

Tvoj muž je debil. Jedno dieťa s ním bohate stačí

anonym_f7c15f
Včera o 20:23

No teda, a NAČO chceš schudnúť ??? Veď ty vôbec chudnúť nepotrebuješ. Ja mám 171 cm a 62 kg a keby mi niekto povedal, že mám schudnúť, tak by dostal po papuli 😠

anonym_bbcb79
Včera o 20:26

To ze bol pouzity vex vobec nema nic s cvicenim alebo vahou. U mne to tiez pouzili a hlavny dovod je ze zle zostupi hlavicka do porodnych ciest.
Vymenila by som manzela pretoze aby sa vyjadroval na postavu svojej zeny ktora mu dala dieta no nemam slov

anonym_0e548a
Včera o 20:37

Vahu mas uplne v poriadku. Praveze chudnut a ist dole este z tejto vahy by bol vacsi risk ak by si ovsem otehotnela... Akoze chce mat z teba anorekticku alebo nejaku zenu s ppp lebo to lepsie vplyva na tehotenstvo a dieta? 🤔 Dobre mimo... 😵‍💫🤦‍♂️

maryetta
Včera o 20:39

On uz kolkokrat rodil?
Alebo tie ktore mali rizikove a prelezali polovicu alebo aj viac tehotenstva?
Mam za sebou 4.
Prve-porod akutna sekcia po 28hodinach.
Druhe-porood vakuom. Ale celkom fajn cca 6hodin od prvej kontrakcie.
Treti a stvrty absolutne bez problemu do 3hodin.

Hlavne psychika robila vela. Odkazujem 😉

anonym_711dcd
Včera o 20:46

Tvoj problem nie je postava … ale uvedomit si, ze chces splodit dieta s debilom. Ked na to prides, s 1 si das rady … s dvoma je to ovela tazsie

rozculena
Včera o 20:47

@anonym_autor 52kg a výšku 164cm??? A máš schudnúť?? A podľa teba,ako čítam,je normálne,že to on od teba chce...Ty si dobre zmanipulovaná,kristove rany...

thereisabear
Včera o 20:54

Skôr prejdeš ty fyzickým testom ako on inteligenčným. Akože cvičiť je dobré, bez ohľadu na tehotenstvo. Ale chudnúť nemáš z čoho.

nevenka
Včera o 20:55
@anonym_0dce13

Tvoj muž je debil. Jedno dieťa s ním bohate stačí

@anonym_0dce13 napisala si to uplne presne!

anonym_d45158
Včera o 21:03

Nechapem co to ma s chudnutim a cvicenim. Je mi zle z Tvojho muza. VEX vytiahnu aj ked vychadza dieta s rukou popri hlave a inak to nepojde... A bude im aj Tebe uplne sumafuk kolko mas kil ci svalov.

anonym_0dce13
Včera o 21:03
@nevenka

@anonym_0dce13 napisala si to uplne presne!

@nevenka ja nechápem kde baby hľadajú takéto indivídua. Keby mi muž povedal niečo takéto tak má zbalené Kufre pred dverami

anonym_3cf4a7
Včera o 21:04

Mam za sebou 4 porody, v lete ma caka piaty. Meriam 152 cm a vazim aktualne v 21tt. 74 kg! Vsetky deti som pocala s manzelom pri nadvahe, teda nie, druhe dieta som pocala ako 48 kilova, ked som po prvom porode dojcenim schudla na dievcensku vahu. A otehotnela som bez problemov v 37 a v 39 rokoch, dokonca aj v 42. Ano, zdravotne problemy mam, ale to je uz aj vekom, teda vysoky tlak. To mavaju aj mladsie zeny a dokonca poznam aj take, co maju nie nadvahu, ale obezitu, a vysoky tlak nemaju.
No a ja, taka tucna, som mala porody taketo: prvy 3,5 hodiny, druhy 5 hodin, treti 45 minut a stvrty asi hodinu, ak ratam uz len samotny porod (lebo mne tam robili oxy test, zvazovala sa sekcia kvoli tlaku), takze toto vobec nie je o vahe, nech si daco nastuduje, mudrak.
A Ty mas skor podvahu, by som povedala. Cvicit mozes kludne, to je len prospesne, ale chudnut vobec! Niekedy je aj prilisna chudost a tuhost tkaniv prekazkou vo vynoseni a porodeni dietata.

nevenka
Včera o 21:05
@anonym_0dce13

@nevenka ja nechápem kde baby hľadajú takéto indivídua. Keby mi muž povedal niečo takéto tak má zbalené Kufre pred dverami

Ale povedz mi, mohol byt doteraz uplne normalny??? Ak to nie je nejaka provokacna tema zase...🤔

anonym_6f8b5b
Včera o 21:08

No-ty-vole. Dufam, ze je to trolling. Je, ze???? Ze???🫣

kitycat
Včera o 21:08

Rozum sa mi zastavil.

Tu si niekto robi prcu

kataina
Včera o 21:12

a kolko by si podla muža mala važit? Celkom ma to zaujima. A on kolko važi?

ivik4
Včera o 21:17

Wau
Prosim povedz ze je to vymyslene. Ak nie tak som v soku z toho ze tomuto chlapovi chces dat dalsie dieta 😵‍💫

luccys
Včera o 21:24

Neviem, co ma sokuje viac. Ci to, ze vobec niekto moze nieco take povedat, alebo to, ze ten druhy nad tym realne rozmysla a nepride mu to sialene.

mullerova46
Včera o 23:56

@anonym_autor ak schudnes pod 50 máš podvahu a nemusí byť ovulácia na otehotnenie. Kľudne môžeš pár kg pribrať a možno aj ľahšie otehotnies keď bude mať telo dostatočne živín 🤦 ja mám túto výšku a váhu a teda keď som mala 48kg tak som sa mega zle cítila a bola som strašne unavená. Pribrala som na 53 a hľa druhé dieťa na prvý pokus 🤷

anonym_912828
Dnes o 00:42

@anonym_autor
Nerozumiem, ale co si na hlavu mat dalsie dieta s kretenom

anonym_1e7254
Dnes o 04:15

To čo mas za debilka uboheho doma?
Toto je vymyslene, neverim , že by bol niekto taky tupý ako ty,
Fyzickym testom 🫣🫣 to čo je za psychopata

anonym_235ccd
Dnes o 04:17

Ano,bala by som sa dalsieho tehotenstva,pri tvojom debilovi ano,pri normalnom muzovi nie,ani 3tieho,ani 4teho.

kiki68
Dnes o 05:34

@anonym_autor vies ze 52kg a 164 je hranica podvahy? Sorry, ale je mozne, ze pod 50kg zacnes mat problemy a vobec neotehotnies. S porodom to zial nema nic apolocne, ma sel nech ide ku gyn a ten mu vysvetli co sa stalo

monro
Dnes o 05:54

Musela som si to celé prečítať dvakrát, aby som uverila, že to niekto skutočne napísal. Je mi Ťa ľúto, keď takého musíš počúvať a ešte sa nad tým aj zamýšľaš. Tvoj manžel je somár.

anonym_235ccd
Dnes o 06:01

Schudni este,a bude ti riadne haprovat ms,aj ovulaciu stratis.Takze tazko splodite dieta.To,aby si ozaj pochopila,co ti hrozi.Takze skor priber aspon na 55kil.

cimage
Dnes o 06:43

To je nadvaha pre tvojho muza? Keby to bola pravda, tak 90%zien ma problemy s porodom. Tam vaha nezohrava velku rolu, ale skor psychika. Ale pri takomto chlapovi sa nemozeme cudovat, ze si cela v napati a stuhnuta. Povedz mu, ze pred druhym tehotenstvom musi ist na IQ test a potom ty absolvujes jeho test.