icon

Obava z ďalšieho tehotenstva

20. apr 2026

Dobrý deň, chcela by som počuť názor iných ľudí na moju situáciu. Prvé dieťa som porodila v roku 2024. Pôrod bol veľmi komplikovaný, skončil VEXom, synček je chvalabohu v úplnom poriadku, ja tiež. Teraz by som veľmi chcela druhé, keďže už mám po tridsiatke a bojím sa, že čím ďalej to bude ťažšie. Manžel chce tiež druhé dieťa. A tu nastáva ALE. Povedal mi, že o druhé bábátko sa začneme snažiť až vtedy, keď začnem so sebou niečo robiť a teda musím cvičiť a schudnúť (mám 52kg a výšku 164cm), aby som sa pripravila na druhý pôrod, lebo už nechce zažiť to, čo sme zažili pri prvom pôrode, že sa o mňa bojí. Najprv podľa neho musím prejsť jeho fyzickým testom, neviem ako si to predstavuje. Je to podľa vás normálne a je potrebné obávať sa ďalšieho tehotenstva? Má podľa vás cvičenie vplyv na bezproblémový pôrod? Ďakujem pekne.

Strana
z2
anonym_6f8b5b
Dnes o 05:57
@anonym_880599

Co je toto zase za blbost? Ja v poslednom case zasnem nad temami na koniku..

@anonym_880599 Clovek uz normalne dufa v ten asteroid, lebo toto uz je fakt prilis😏 ostava len dufat, ze je to trolling. Aj ked po zivotnych skusenostiach sa zda, ze tito ludia fakt existuju😵

Strana
z2