icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

zuzkababy
6. feb 2013

@taja27 skusali sme uz minuly rok asi novem.-decem.
potom mi doktor zakazal ze pokial mi nespravi vysetrenia,tie nastastie dopadli vsetky dobre,tak teraz mi kazal ked som mala plodne,tak som dufala ze to uz vyslo,no a nic.
prve bolo na prvy sup,a ked to clovek planuje.doktor mi predpisal aj lieky,a ja som si kupila aj kyselinu listovu,vraj pomaha.tak uvidim,zase musim cakat

seraa
6. feb 2013

@ dievcata

tak ma napadlo uz teda par krat ci ma ten zaludok neboli s kysel. lisstovej, lebo to zacalo presne potom ako som ju zacala jest...
ako ste na tom s nou vy?

11miuska11
6. feb 2013

@seraa mna z nej zaludok nebolel. Ako dlho ju uz papas? Ja teraz beriem jamienson vitaminky pre tehulky a snazilky. Predtym som brala femibion. Mam len pozitivne skusenosti s tymito vitaminmi. Prestali sa mi lamat nechty a rastu ako z vody 😎

@taja No jasne, ze to moze byt ovulka 😀 snazilkujte 🙂

Ja som sa dnes tak pozerala na ten graf BT a ako tak pozeram, tak pozeram, zrazu som si uvedomila, ze pred 9 dnami mi teplota klesla zo stabilnych 36,5 na 36,4 a ,a 36,5 - 36,6 - 36,7(4dni), 36,8 (2dni). Myslite, ze to moze znamenat, ze som ovulovala pred 9 dnami? To mi je nejake cudne. Ale keby to tak bolo, tak do nejakych 5 dni by mohla prist uz moja vytuzena MS, no nie? 😀 Boooze, ja uz blaznim asi 😅 ale stale si davam nadej nejaku..hihi. Inak mam novinku, zase pracujem, tak uz tolko nemyslim na tehulkovanie 😎 tak sa vytesujem, ze mi dni do MS utecu rychlejsie 😀 heh.

PS: Vitajte vsetky nove kocky 🙂 tesime sa, ze ste tu 🙂

alchemilkazltozelena
7. feb 2013

babyyyyy mne sa tak vlecie cas do toho 14teho ☹ a haaaaadajte coho sa najviac bojim.... presne tak - MS a bieleho testu ☹ ked je vsade vsetko biele vonku a kopa snehu tak aspon nase testy by nemuseli byt biele, vsak? 😎

myslim stale pozitivne, ale co ked zbytocne? 😖

11miuska11
7. feb 2013

@alchemilkazltozelena mojaaa. Neboj sa. a hlavne ani nemysli na bielu 😀 Bude dialnica na teste 😀 A 14. tu uz mam coby dup 😉

alchemilkazltozelena
7. feb 2013

@11miuska11 dakujeeeem, si zlata 🙂

taja27
autor
7. feb 2013

@zabka88 no všetky okolo dobre tak ta berem .-))))
@seraa idem zaj zase na folikulometriu som zevdavaaa pobolieva ma podbrušok stale.... noo a viete čo baby??dnes mi jeden podotýkam psychiatrickáý pacient hovori teda mojej kolegyni ja som tam stala....pani sestrička,ked chcete niečo dosiahnut, tak to dosiahnete silou myšlienky...pozerám ako puk a hovorim:vy ste čitali či pozerali tajomstvo a on ano SECRET.-))) čitali ste pani sestrička? a ja no čital aaj videla film a máte pravdu..a on film som nevidel ale chcel by som....no takže tak baby .-))))))takže pozitivne myslim ..ale sakra bojim zajtra čo povie aby bola ovuuuuuuuu

taja27
autor
7. feb 2013

@11miuska11 a kde pracujeeeš??no mohla byt ovu bohvie a ešte stále nič???ah jaj ty musiš mat iné nervy a stres....
može ta bolet aj z toho ak ta dovtedy nebolel može byt ja napr berem chloerellu no ako mna naduuva odvtedy vetry no koniec.-ň))
@alchemilkazltozelena no povedz si tak že je tu dalši mesiac...ja už sa priznam nato nemylsim ako pred mesiacom!!!fakt lebo budemsklamaná ak zase nič no tak bude zase dalši mesiac a budeme skušat dalej a dalej babyyyy nebojteee budeme theotnééé

seraa
7. feb 2013

@11miuska11

No tak si predstavte ze to bola ta kyselina listova, od vcera ju nejem a uz som ok
Ona sa ma brat 1 tab za 2 dni a ja som brala 2 za den ! 😖

seraa
7. feb 2013

@taja27

To bude ovulka, uvidis aa hlavne ver tomu aby bola a chci, vidis nie su nahody este aj pacient ti to pripomenul
Drzim palceeeeeee Nech je vsetko 100 percent dobre 🙂

elje
7. feb 2013

Caute vsetky 🙂 dnes maly piatok tak super, nie?

Predstavte si, ze ja som v nadeji na ovu prestala pit alchemilkovy caj a normalne mi vcera vecer ta salka chybala 🙂 a dnes v praci ked som otvorila okno tak som zacitila alchemilku vo vzduchu.... sibe mi 😀 😀 😀 cisty psychopat sa za mna stava.

@taja27 asi mas pravdu, s tou BT je to take relativne aj ked ja dodrzujem vsetko poctivo, tiez si myslim ze nase mamy otehotneli aj bez toho... ale to este nebol svet taky prechemizovany a elektizovany a vystresovany a co ja viem co... vtedy to jednoducho bolo tak, ze to bolo vsetkym prirodzene vziat sa a do roka porodit. Mam kolegynu, ktora je s priatelom uz 17 rokov a stale sa im nedari, je na nej vidno, ze je totalne 'vyhoreta' ako osoba, snazila som sa ju trocha nabudit pozitivnym myslenim, ale asi nezabralo....

Nejake plany na vikend? Ja planujem sa dat trosku dokopy po vizualnej stranke, bo som sa trosku zanedbavala v poslednej dobe, takze nechty, vlasy, plet...na vsetko pride rad 🙂 🙂 🙂

11miuska11
7. feb 2013

@taja27
@seraa haha...no ty si iny expert na tabletky 😀 haha hlavne, ze uz budes OK a to mas tu silnu kyselinu listovu? Od lekara? pracujem v mediach 🙂 a akurat som konzultovala ten graf so soldi tu z MK a povedala, ze to vyzera tak, ze to mohla byt ovulka a ak bola, do pondelka by mohla prist MS. Co ma svte, ze ak to bola ovulka, my sme nesnazilkovali...vrrrrr!! Ale neva, vsetko je tak, ako ma byt a panbozko nas teraz zdrzuje schvalne, on vie preco to tak ma byt. Verim mu 🙂 a volala som s lekarom a povedal, ze to zlte teliesko, co videl vo vajecnikoch, ze moze vzniknut aj z neprasknuteho folika, ze sa proste samo pretransformuje na zlte teliesko. Kks. To uz co je 😀 a zajtra asi pojdem na sono, nech sa pokuka, ze co sa deje inside 😝 ale nedam si nic pichnut, ani hormony nezjem. Pockam este tyzden 😅 (to si hovorim od januara hehe). Ale uz sa nestresujem, celkom som si zvykla, ze sa mi ..... nepoti pod vlozkou 😀 hihi

A tesim sa na viiikeeeend 😀

11miuska11
7. feb 2013

@seraa
@elje
@taja27
Inak, teraz som si precitala, co znamena, ze sa clovek "snazi" rok! Znamena to, ze mas nechraneny pohlavny styk aspon 2 x tyzdenne po dobu jedneho roka. Cize nie, mat sex v obdobi, ked si "myslis", ze mas ovulaciu. A toto my nesplname ani jeden mesiac, kedze moj manzel dost cestuje. Hmmm.. Ale najblizsi cyklus ho nikam nepustim a bude k dispo. Tzn, ze nam sa vlastne nenedari, len sme sa asi dost blbo stretaval v posteli 😀 😀 😀 😀 😀

pa_mi
8. feb 2013

@alchemilkazltozelena ahoj, ty si sa pytala na spermiogram v BB. neviem ci ste uz boli, ale my sme to teraz zistovali - robia na Slici v gynpore ci ako sa to vola. robia to kazdy pondelok a stvrtok od 07.00- 09.00 rano a na obed mas vysledky, poslu ich tebe alebo rovno doktorovi. plati sa 10 eur a tri dni predtym ziadny sex 🙂 netreba sa vraj ani objednavat
my sme este nesli, ale chystame sa v najblizsej dobe 😀

alchemilkazltozelena
8. feb 2013

@pa_mi dakujeeeem 🙂

pa_mi
8. feb 2013

@alchemilkazltozelena v pohode 🙂 ak pojdete ozvi sa ze ako bolo ...resp. ako ste dopadli a ci ste boli spokojni a tak 😀

alchemilkazltozelena
8. feb 2013

@pa_mi najprv musim priatela presvedcit 🙂

pa_mi
8. feb 2013

@alchemilkazltozelena jasne, ja tiez teraz na tom pomaly postupne nenapadko pracujem...tak uvidime ktory sa da presvedcit skor 😀

taja27
autor
8. feb 2013

@11miuska11 takže babyyyyyyyyy dnes som bola na folikulometriii a viete čooo???????????. 😀 😀 😀 😀 😀
mala som OVULACIUUU CIZE OVULUJEEEEM som sa bala že namvam ovulacie no maaam.-)))povedal že tak na 15-16 den som asimala a presne ked osm vaaam písala že pobolieva podbruško tak to bolo 15-16den..)))) a vtedy sme aj snažilkovali a aj včera.-))
@seraa ano bola to ovulaciaaa.-)))no som happy...takže ja som podla vyšetreni v poraiadku len moj snubenec tie spermijky a pojdeme o 3 týždne znova..)) moj snubenko je zlatýýýý nemá s tým problem chvalabohu .-)))))
@alchemilkazltozelena pokial ta lubi a záleži mu na tebe pojde bez všetkeho....ak nie tak....neviem ja by som s takýjm chlapom nemohla byt....

@pa_mi prečo ako okolo horucej kaše chodit okolo neho???? a my ženy čo akože nám možu robit rozne aj bolestive vyšetrenia a oni nevedia ist na jedno pri ktorom si urobia aj dobre nič ich to nestoji a je to za chvilu a vedia načom su??,niektorých chlapov by som ani nenazvala chlapmi ale sebcami a bábovkami...ako nič v zlom baby ale toto fakt nepochopim....

taja27
autor
8. feb 2013

@elje ideme zajtra do BB na sushi a do kina.))) a s priatelmi sa stretnut hehe takže sa aj teškáám...teraz pijeme vinko červene,sviečky zapálenéé a jeme "komunistické chrumky" 😀 😀 to su tie v tom červeno modro bielom obale.-)))
tak tak len sa pekne skrášluj aj to je potrebné.-)))ja is nalakujem enchty kedže som mala 4 roky gelové a robim si ich sama tak mam pauzu do leta .))) no viete skušam bez nehctov ako to bude ked budem mat miminko.))ale neviem si bez nich zvyknut hehhehe
pekný vikend vam prajem

11miuska11
8. feb 2013

@taja27 tehulka a cervene vinko a sushi 😀 no ja neviem, ale po prstoch by som ti dala 😀 Inak, tvoj nazor na ten spmg je trosku radikalny. Jasne, ze ked sa niekomu dlho nedari, tak treba vysetrit oboch, ale ked je to len tak, pre istotu a chlap sa na to neciti, podla mna by sa do toho tlacit nemal. Mal by si zvyknut na tu myslienku a byt s tym stotozneny. Vies, my zeny sme na tom inak, sparaju sa nam tam lekari od 18tich a pripada nam to teda viac menej normalne. Ked sme tam isli prvy raz, tiez sme sa asi citili blbo a hanbili. Preto treba chlapovi naznacit, ze by bolo fajn, aby to podstupil, ale nechat mu cas na to, aby si na tu myslienku zvykol. Chapem, ze im to moze byt neprijemne. Ale zase je pravda, ze ked sa niekomu dlho nedari, tak by sa mal dat vysetrit cim skor. Neviem, ako su na tom kocky, ale my mame za sebou prvy mesiac, ani nie snazenia, lebo sme sa cukrovali uplne mimo ovulky 😀 tak ja toho mojho nebudem do toho tlacit, ked viem, ze mu to je neprijemne. Ani vy ich nenutte, nech si na to zvyknu a pojdu sami, ked im na vas zalezi. My sme sa s muzom dohodli, ze skusime este mesiac, dva pockat a potom pojde na spmg 🙂 Tajus, drzim strasne prsty, nech vam to tento mesiac vyjde 🙂
@pa_mi
@alchemilkazltozelena

taja27
autor
8. feb 2013

@11miuska11 ale tak tehulka ešte nie som a keby som tehotná neubliži to myslim.-))
nooo ja som radikalna máš pravdu a idem rovno na vec som velmi rázny typ človeka čo mnoho ludi nema rado....ale ja som uprimná neznašam faloš i ked monhi hovoria že neradi počuju pravdu lebo je to drze aneviem aké ale pravda sa veru ťažkoopočuva....ale chlapom nepozeraju na spg vajká ani penis...len podaju tekutinu a je....ale nám ženám musia pozerat aj dnu aby videli....hm ja som mojmu povedala že či pojde na spg a nemal problem .-))ked mu záleži na žene a celkovo ju lubi tak nema problem a nepotrbuje sa s tým dáko stotožnit ved nemá 5 rokov aby si zvykal na niečo nie?🙂
darmo my ženy porste znesieme viac ako chlapi ...
dakujem aj ja dufam že to vynde no ked nie čo už bude dalši mesiac....)
a aj ym skušame naplno len 2 mesiac a išiel hned na spg nie je ot vobec o tom je to o inom aký je ten chlap a hlavne aké má ego ..mnoho chlapov si až velmi veri že oni nemožu byt na chybe....

alchemilkazltozelena
8. feb 2013

baby kazdy ma na taketo veci iny nazor, ... ako aj na vsetko ostatne, kolko ludi, tolko chuti... muzi su proste taki, zvladnu ovela menej nez zeny a ich muzska jesitnost a hrdost im nedovoli priznat si ze aj v nich by mohla byt chyba (cest vynimkam) viete ako to myslim, uz od prirody a od pradavna chcu byt oni ti bezchybni hrdinovia.... to ze nepojdu na spermiogram neznamena ze nas nelubia... casom zmenia nazor a pochopia ze je potrebne vysetrit aj ich 🙂 ved myslime pozitivne predsa nie? 🙂

pekny vikend vsetkym pozitivkam a pekny zaciatok Valentinskeho tyzdna <3

taja27
autor
9. feb 2013

@11miuska11 hmm snažit sa rok ako píšeš 2 krat týždene???no ehm takmy sa potom riadne snžime s mojim naratala som 5 krat za týžden a 2 dni pauza.)))))už nam aj šibe z toho xixi

elje
9. feb 2013

@taja27 ja dobre poznam tie chrumky, tiez mame doma vzdy nejake, lebo potesia aj akukolvek navstevu 🙂 Tesim sa, ze ovulujes, ja si o svojej ovulacii stale nie som ista, no ved uvidime....
Inak aj ja by som si uz asi bez gelovych nechtov nezvykla, a poznam mamicky ktore sa ich nevzdali ani po narodeni babatka takze aj tak sa da 🙂

@11miuska11 tak to my sa takto aj snazime-nesnazime (nebrala som to podla ovulky) uz od jula cize 8 mesiacov, ja viem ze su pary, ktore sa snazia ovela dlhsie a pritom su obaja zdravi, tak ako vravim zatial nepanikarim. Jedine co mi vadi su tie neustale otazky od rodiny a znamych ze ci uz sa na tom pracuje a kedy si uz zalozime rodinu a pod. My sme nikomu nepovedali, ze sa snazime, aby neocakavali zbytocne a potom neboli sklamani.... takze sa snazime 'potajmo' 😀 a tvarime sa, ze zatial neplanujeme nic take, takze ked to raz pride bude to prekvapko, lebo ma maju vsetci za karieristku, to budu pozerat 😀 😀 juuuuuj uz aby to bolo!

Baby krasny zbytok vikendu, ja sa budem asi liecit, vcera sme trosku popili a taaaaak sme sa snazili asi do piatej rano, ze ked uz z tohoto nic nebude tak fakt neviem 😵 pa

taja27
autor
10. feb 2013

@elje no ja som si musela dat pauzu lebo pod gelom ma začal pálit ale nenormalne necht rano o 4....tak som ho brusila hned dole a a potom aj ostatne dala lebo ich mam 4 roky a veru konečne si vidm moje nechtiky hehehe....
no my sa snažime krátko no keby sa 8 mes a nič no to by som už neviem kde bola s vyšetreniami....lebo už po pol roku najnovšie ked neotehotnieš má ist žena nie po rokua ko to bolo lebo su potom ženy stare kým pridu nato čo im je a vlastne kým otehotneju....
ja som mala dobrý vikend kupili sme novu predsien,akurat ju skladá snubenko.) a boli sme na diske o pol4 rano sme došli heheh vytiahli nas kamoši...
tak pekný zvyšok vikendu

taja27
autor
10. feb 2013

nemožem sa ubranit tomu ale...stale myslim nato,že nebudem moct otehotniet ked ma priatel slabe spermie...
mame ist zase na spg ja verim len tomu že to bolo momentálnym stavom a uživanim ATB....no a potom sa azse utešujem že budeme skušať nadalej kým sa to nepodari prirodzenou cestou ved som ešte mlada....

@11miuska11 nepobolievaju ťa vaječniky alebo podbruško ked vezmeš duphaston???ale tak hodinu alebo 2 po..alebo počas dna?lebo mne sa zdá že ma aj z toho...aj včera na diske no koniec.)

seraa
10. feb 2013

@taja27
@11miuska11
Ahojte dievcata,
Taja nemysli negativne, Dnes ma kazdy druhy muz slabe spermie... Ty si zdrava,ovulku mas tak nebude problem...
Miuska tvoja ms uz dorazila ci sa jej nechce? Pocuj ale ak mas duphaston tak tazko pride.... Ako ti ho lekar naordinoval?

elje
10. feb 2013

Baby ja dnes beriem Duphason 11.den a dnes som zistila, ze mam nejaky tmavohnedy vytok + krv. Moze to byt sposobene tym duphasonom? Nekrvacali ste niektora pocas jeho uzivania? Ja ho mam brat 11-25 den cyklu, dnes mam 22. den cyklu, tak neviem ci ho prestat uzivat ci ako...... 😒 ☹

alchemilkazltozelena
10. feb 2013

baby ja som citala na nete ze niektorym alchemilka posunula cyklus, ..mna asi porazi, ....vzdy som ho mala 28 dnovy a teraz ked nedostanem MS, budem sa tesit a potom ju aj tak dostanem tak ma asi porazi 😔 nepoculi ste o tom nieco?