icon

Od dnes myslím pozitívne. Kto sa pridá?

taja27
24. jan 2013

ahojte baby tak soms a rozhodla,že oddnes idem myslet pozitivne po vzhliadnutí a prečitani knihy Tajomstvo,videla som aj film...pripojte sa a som zvedavá ktorej snažilke sa podari skor otehotniet pozitivnym zmýšlanim 🙂) pripájam aj video kuknite si ho baby fakt a počuvajte slová a vcítťe sa do toho....a negativne reakcie prosim sem ani neádvajte my sme tu "POZITIVKY"

taja27
autor
10. feb 2013

@seraa snažim sa myslet pozitvne hlavne tým že ja som OK...dnes som volala s kamoškou...jej kamoška otehotneôla po roku tiež čo sa snažili...dalšia jej kamoška po 3 rokoch!!! no a ja skušam 2 mesiac len.))

@elje aj ty bereš??? aj ja berem aj miuska bere.)) ja berem od 14 pokým nepride menzes mi povedal ak nepride na ten den brat dalej a ak nepride po 7 dnoch ist nakrv....či nie osm tehu... ja som zatial nešpinila počas neho len poblieva podbrušok....idem piect koláč ešte a potom.-))))ved viete. 😉 😉

11miuska11
10. feb 2013

@seraa
@elje
@taja27
caaaute kocky 🙂 boli sme cez vikend trosku porelaxovat, ale vsetko som pocitala teraz 🙂 Tajus, nemaj ty strach, je to momentalne 50:50, ci sa to podari a to je sakra velka sanca 🙂 a my vsetky ti tu riadne drzime palec.

Duphaston ja neberiem, i ked mi ho uz chcel naordinovat, skusal to aj s lutenylom a clostilom. Ale ja som mu povedala, ze nic take brat zatial nechcem. Proste necham telo, nech sa s tym skusi vysporiadat a ked budem mat pocit, ze bude potrebovat helfnut, tak pojdem do toho. Lekar sa ma pytal, ze ako mi "suri" to otehotnenie. Ze keby som chcela co najskor, ze mi da kombinaciu clostil a duphaston. Ale my sa nikam neponahlame. Mam len 27 a telu som zatial nedala moc sancu bojovat. Tak ja este pockam, a keby mi nepride MS, tak idem na vyvolavacku. Ale asi az o tyzden, lebo mam vazne fofry tento tyzden a buduci valentinsky vikendik 😅

To je aj odpoved na otazku, ci uz prisla MS. Mladej dame sa este stale neraaacilo, ale zajtra (az stredu) ma oficialny termin, tak snad sa bude unuvat a pride na navstevu 😀 hihihi. i ked neviem, ci nieco naznacuje, ze by mala prist, citim sa OK. BT sa drzi celkom hore este, tak ja neviem. Idem aj tej liecitelke este v utorok. No co vam poviem. 😎 Ale beriem to z nadhladom, ako som uz raz pisala, panbožko dobre vie, co robi a ja to necham na neho 🙂

Vam koceny siiiiilno drzim labky, nech sa to tento mesiac uz zlomi 😀

11miuska11
10. feb 2013

@alchemilkazltozelena praveze alchemilka by mala upravovat cyklus. Nepocula som este o otm, ze by mal predlzovat. Mozno len vtedy, ak ju dlho pijes. Mala by sa pit len do ovulky 🙂

alchemilkazltozelena
11. feb 2013

@11miuska11 pilasom len do ovulky, ale tu na MK SOM NASLA ze niektore co mali pekny cyklus 28 dnovy ze im predlzila... tak uvidim 😒

11miuska11
11. feb 2013

@alchemilkazltozelena a kedy to mas dostat?

alchemilkazltozelena
11. feb 2013

@11miuska11 na Valentina :D

a uz asi tyzden si namyslam prizanky,, aj ked sa stale zaprisahavam, ze nebudem :D vyrazky na tvari, vcera poriadna zapcha (taku som v zivote nemala :D trosku vacsie prsia ale nie moc, pichanie v bruchu, atd atd, .... keby uz bol stvrtok... 25tkovy test nachystany hned rano na Valentina si urobim, .. ja nezvyknem skor dostat MS, a ani neskor, vzdy presne, aj ovu som mala 31ho takze 14eho by mala byt MS, ale modlim sa aby nebola :D

alchemilkazltozelena
11. feb 2013

a este bolest krizov a chrbta som zabudla, aaaaaa biely vytok a to by malo byt asi tak vsetko 😀 ale to brucho mi nejde do hlavy, nezvykne ma tak boliet, rano aj vecer, hmmm, ked nahodou zas nic z toho tak asi jsem bláááázen 😀 ale aj pocas dna ma boliiii....

11miuska11
11. feb 2013

@alchemilkazltozelena juuuuj, to by bolo ake kuuuul, keby to drahemu oznamis na valentina 😀 to by bol gýč ako z filmu. 😀 drzim palec, hlavne vitaminky, zeleninku, ovocie a prechadzky naordinuj 😉

alchemilkazltozelena
11. feb 2013

@11miuska11 ani mi nevrav, ved len na to myslim, ze ake by to bolo super 😀 ale ma trha a taha urobit ho uz zajtra rano, ja uz nevydrzim do stvrtku, len neviem ze ked je 25ovy ci by nieco ukazal 2 dni pred terminom 😀 a dííííííííkkkkkkkk

taja27
autor
11. feb 2013

@11miuska11 ahoj ahoj no ved to je pravda 50 na 50 no len ten moj chlap toho sa obávam heheh...to by bola iná sila keby som tehotnááá.-))no už nechávam tak už si nemeriam aniBT...budem si zase po menzese aby osm vedela kedy zase bude ovulke lebo presne osm si merala klesla mi a vtedy som mala ovu na 2 den aj mudr to potvrdil.))))
ešte že tu alechemilku som pila len do 10 dna .)) lebo som mala obavy že keby som do 20 dna ako som myslela že je ovu tak by bolo zle!.))
držim aj ja Vám palce baby aby ste teda sme boli v tom.)))))

11miuska11
11. feb 2013

@alchemilkazltozelena 25kovy ti urcite skor neukaze. Preco neskusis 10tkovy? TO by ti mozno aj na 10 DPO ukazal 😀

11miuska11
11. feb 2013

@taja27 no to je super, ale ja by som si napriklad BT merala aj po ovulke. Krasne ti to vraj vie ukazat, ci si tehu. Vraj ak teplota stale stupa a drzi sa hore 2 tyzdne, tak si urcite tehu 😀 ale to by si musela mat odsledovane, ako vysoko sa ti drzi teplota normalne v lutealnej faze, takze teraz je to asi bezpredmetne 🙂 Dobre robis, ze nemerias, ale ja by som asi nevydrzala. to je totiz jediny sposob, ako pred MS zistis, ci je tehu realne 🙂 hihi. Ja uz len cakam na tu moju mršku.a poctivo meriam BT a zatial je to ukazkove, takze ocakavam, ze moje telo ma tento mesiac nesklame 😀 a papas poctivo ananas, aby sa ti dobre uhniezdovalo male bejbaaatko ? 😀

taja27
autor
11. feb 2013

@11miuska11 noo ja si nemeriem lebo sa mi nechce už rano a vstavam raz o 5 potom o 8 ..a ked dám budik o 5 tak potom nespim nechá to na prirodu a pána Boha.)) nie nejem ja na take veci neverim pred tým aninaše mamy či stare mamy nejedli a sme tu "uchytené"alebo take cigánky tým sa uchtí bez problemov....))))

11miuska11
11. feb 2013

@taja27 nase stare mamy mali aj viac pohybu na cerstvom vzduchu, jedli viac ovocia a zeleniny 😀 ale paci sa mi tvoj pristup!! drzim silno palec. a kedy planujes robit testik? 🙂

11miuska11
11. feb 2013

@taja27 to s tou BT mas pravdu. Ked si nevies merat kazde rano v tom istom case, tak to nema ziaden efekt 😖

taja27
autor
11. feb 2013

@11miuska11 noo tak vieš pride mi to zvlaštne aby ananás pomohol babetku ako može to byt aj nemusi neviem podla mna zaleži od celkovej telesnej konštrukcie ženy....
nooo ja ma menzes dostať až o 2 týždne takže zbytočne budem robit.))) a skor nebudem ako mi nepride MSlebo nechcem byt sklamanááá

11miuska11
11. feb 2013

@taja27 ananas a hlavne ten stred obsahuje nieco (netusim co), co ti nepomoze k otehotneniu, ale k udrzaninu uz oplodneneho vajicka. Teda tak som to pochopila ja 🙂 a pride mi to zdravsia alternativa, ako do seba pchat chemicke tabletky na podporu tehotenstva. Tie kocky, co sa v tom vyznaju, urcite vedia, preco sa to tak ma robit. Elektrina tiez nevies, ako presne funguje, ale funguje 🙂 ja to na buduci cyklus urcite skusim 🙂 teda snad uz coskoro. Jasne, tehu test nerob priskoro, pekne si toto prijemne obdobie cakania uzivaj 🙂

taja27
autor
11. feb 2013

@11miuska11 aha no dobre skusim uvidim .)))))

alchemilkazltozelena
12. feb 2013

@11miuska11 tak som nakoniec vydrzala a neurobila som si test.... od vcera mam strasne krce, co ja nikdy nemavam pred ms, az v ten den ako mam dostat, a mam ich od vcera, aj v noci aj dnes rano a nic... tak uvidim ci nahodou dnes nedostanem

11miuska11
12. feb 2013

@alchemilkazltozelena budem drzat palec, nech to vsetko dobre dopadne. Do zajtra to uz mas cobydup, nebooooj 🙂 bude dialnica, podbrusko ta moze boliet aj z tehu, tak nehadz flintu do zita 🙂 a isla by som do testu 10tky, 25 ti este nemusi ukazat a mozes byt zbytocne sklamana. Skus 10nku 🙂

11miuska11
12. feb 2013

@alchemilkazltozelena
@taja27
@sera
@elje
Kocky moje zlate!!!! Ja asi uz konecne dostanem moju milovanu mršku!!!! Zacala som spinit!!! Take hnedoruzove, ked som bola teraz na WC!!!! Uplne sa mega tesiiim, juuuuj, nech sa mi to len rozbehne.! Nikto teraz nemysli viac pozitivne, ako ja, prisaham 😀 😀 😀 😀 dnes vecer sa asi strasne opijem od radosti, ked pride 😀 😀 😀 drzte palce kocky, mysllite na mna 😅 ja sa uz mozno fakt dockam!! Moje telo je perfisne, lebo to zvladlo bez liekov!!!! Ona proste pride, ja to viem!!! a basta 😀 😀 😀

taja27
autor
12. feb 2013

@11miuska11 jeeeeej super to som rada za teba konečne si sa dočkala.ňňňtak oredsa len to anše pozitivum pomaha hehehe.....))) no len ked špiniš....nebude to tehotenstvo? mysliš že sato rozbehne??čo ked si tehotná??hehehe no uvidííš.))

11miuska11
12. feb 2013

@taja27 viem na sto pero, ze nie som, manzelik cez 3 tyzdne prec 😀 takze to bude urcite zaciatok MS, musi byt 😀 modlim sa, aby bolo 😀 lebo potom mozem zacat snazilkovaaaat. Nakupim cervene grepy a hned od zajtra papam 🙂

elje
12. feb 2013

@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@seraa
Baby rozmyslam, ze skocim ku vestici, nemate nejake dobre recenzie? Mam tip na jednu z NR, ale rada by som pocula viac tipov.... odkial vlastne vsetky ste? 😉

lucka184
12. feb 2013

moje citanie zacalo dole smerom hore 🙂 tak tobolo dost zaujimave kym som pochopila...len pre povzbudenie, mne doktor v 22tich povedal ze nikdy nebudem mat deti,preplakalasom dva dnia potom som si povedala,,ze chcem... vtedy partner a teraz manzel ( koniec vysokej)sa rozhodol ze ok. podarilo sa nam otehotnet do roka,ale v 8 tyz. som potratila... bolo to pred vianocami, dajako to prebolelo a na intraku sme si uzili silvestra ako sa patri a o 9 mesiacov sa mi narodil syn , o dalsie 3 roky dcera, dvakrat som medzi tym potratila do 16tt, a teraz po 6 rokov cakame mimino, tiez planovane a pracovali sme na nom 6 mesiacov, pricom som otehotnela mesiac predtym ale tosa neratalo,lebo milen akoby meskala2 tyzdne (aj ked test bol pozitivny)...ja len som chcela napisat, ze viemako sacitia zeny ked sa snazia, vyndu im alebo nie dve ciarky,ked potratia... je to neprijemne a smutne, ale mne vzdy pomohlo najst v tom vsetkom nieco pekne a pozitivne a islo to...verim,ze pri kazdej buducejmame je uz dusa dietatka co sa chce narodit,len treba ten spravny cas 🙂

elje
12. feb 2013

@lucka184 Super, gratulujem a dakujem za povzbudive slova. Je vidiet, ze ked sa chce tak to ide aj bez vsakovakej podpory 🙂 Ja som si povedala, ze tento rok otehotniem a basta, a tak aj bude, je mi jedno ci teraz alebo az 31.12 proste to uz musi vyjst 😀

taja27
autor
12. feb 2013

@lucka184 jej no to je super gratulujem.))) a prečo si nemala mat nikdy deti?aku si mala diagnozu od neho*??hmm aj ja som preplakala tohovela .....ale ešte nie je nič starteneee...
@elje no ja k veštciam už nehcodim lebo človek to potom očakáva a je to somarina lebo nato mysliš....ja osm z Novej Bani....

lucka184
12. feb 2013

no ako bol to stary doktor v BA aze preto ze mamotocenu maternicu a malu... potom som prisla na to, ze aj mama ma otocenu a sme 4 deti 🙂

elje
12. feb 2013

Ja som vesticu tiez sama nevyhladala este, raz som nahodou na jednu natrafila... Ale svokra chodi, a je pravda ze sa jej postupne plnia skoro vsetky predpovede do jednej, aj ked na druhej strane tiez si myslim, ze tomu aj ona sama velakrat dopomohla, a urobila veci podla predpovede 🙂
Aj tak by som chcela ist, keby mi napr. povedala, ze budem coskoro mamina tak by som prekypovala takym optimizmom, ze nakazim asi vsetkych 😵 😵 😵

seraa
12. feb 2013

@11miuska11
@taja27
@alchemilkazltozelena
@elje

caute baby tak ako sa mame, bola som trosku mimo ale uz som tu, no baby normalne mi je uz dobre ako som vysadila tu kyselinu listovu aj zaludok ok, ani ma uz neboli v boku .. som happyyyyyy 😀
miuska -no ttebe teda gratulujem, normalna KRALOVNA ta tvoja MS, na seba teda nechala cakat 😅
taja- , ja tu bt som tiez vzdala lebo nikdy som sa netrafila presne do casu
alchemilka -noo to je to co sme asi kazda zazila, priznaky a teraz co ? tehu ci nie? mne dokoca aj ms meskala 5 dni a nic ale tebe dufam ze to vyjde a ze si !! ak mas nezvycajne krce .. moze byt , drzim palce ! a hlavne take it easy, tiez by som sii kupila test a urobila lebo tie dni do ms alebo aj po ak meska su hrozne ,
baby ja si myslim ze 2,3 dni pred ms by uz test mal ukazat nie'??
elje - ja som tiez pocula ze tie vestice sa trafia len ja by som sa bala ci si to sama neprivolam ak tomu uverim, lebo sak to je ta sila mysle , len preto ze povie ze cosi sa stane, sa stane lebo si to vsugerujes, ci privolas,.. teda niekto
ja som pocula o jednej uz neviem ci z blavy ci odkila a ze sa caka dlho teda par tyzdov , skusim zisiti cislo tel.

tak babule pekny vecer